Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 710
  • 284
  •   5
Отговори
# 210
Някой опита ли Делукс пъдпъдъците? Не са ги оскубали добре, но нещо много ме блазнят.

# 211
Може ли някой да ми даде предложения с какво да заместят захарта в 3в1 кафето. Например ще взема 2в1 и с какво здравословно да го подсладя? Стевия? Има ли я в Лидл? Не искам да употребявам захар, защото кръвната ми захар е на горна граница и някакви ментови бонбони без захар, които да заместват тик- так.

# 212
Може ли някой да ми даде предложения с какво да заместят захарта в 3в1 кафето. Например ще взема 2в1 и с какво здравословно да го подсладя? Стевия? Има ли я в Лидл? Не искам да употребявам захар, защото кръвната ми захар е на горна граница и някакви ментови бонбони без захар, които да заместват тик- так.

Аз си подслаждам с таблетки стевия - конкретно моите ги вземам от ДМ, но със сигурност и по хранителните вериги има.

# 213
Не знам сега как е, но преди 15г. и 2в1 беше леко подсладено с нещо вредно.Понеже не обичам подсладено кафе това ми направи впечатление.Вижте етикета дали вече не е различно щом трябва да държите кз в норма.

# 214
Аз пия чисто кафе (каквото и да е), но инстантното и неподсладено ми сладни. Трябва да видя пише ли нещо на буркана.

# 215
Пак излагации. Пенсионерката решила да вземе кори за баница от офертата 2х400 грама Изпарили се били. Иначе фризерите им претъпкани с тесто за пица на редовна цена ма няма кой да го купи. Ами здраве Спести си "удоволсртвието" от готвенето и направо взе от кварталната сладкарница нещо за почерпка. Зер и те трябва да изкарат някой лев. Бръмчали касиерките, че щяло да ги има до коледа. Ми хората сега ще ги ползват до коледа я те я лидъл. Като нямат наличност или не искат да продават сега що пускат сега оферта, а не на коледа?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 01:04 от netman71

# 216
  • София
В инстантното кафе няма друго освен кафе, не.
Сладни ми всичко когато кръвната захар ми отиде съвсем в горната граница на нормата. Като датчик направо 🙃

# 217
Маскарпоне взех днес, беше последното.
Попитах дали има още, че ми трябваха 2 броя.
Нямало да има повече количества. Но промоцията с купон обявена до неделя, нищо че във вторник вече няма наличност.

# 218
А, това е класика.

Приемливи алтернативи на захарта - стевия, еритритол, ксилитол. Не знам да има стевия в Лидл.

# 219
А, това е класика.

Приемливи алтернативи на захарта - стевия, еритритол, ксилитол. Не знам да има стевия в Лидл.
А еритрол и ксилитол има ли в Лидл?

# 220
Подарявам.Пишете на лично.

# 221
Еритирол има.

# 222
  • Пловдив
Ама маскарпонето хем си е намалено с карта, хем купон пускат...Thinking

Да питам някой опитвал ли е капучиното, насипно в пакетчета? За 1,49 или нещо такова...Видях днес и в куъии по 10бр на индивидуални дози.

# 223
Има еритритол и ксилитол. Ксилитолът не знам дали е постоянен асортимент, по седмични промоции съм го купувала и съм се заредила с доста пакети.

Бонбони без захар купувам от други магазини. В алпийската седмица на Лидл има едни великолепни билкови без захар в 3 варианта, но за съжаление не са постоянен асортимент.

# 224
Здравейте, в съседна тема попитах за изгодни оферти за таблетки за съдомиялна и ми посочиха тези от Лидл. Никога не съм ползвала таблетките на марката, доволни ли сте може ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт