Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 363
  • 281
  •   12
Отговори
# 255
  • Русе
Имам купон за вафличките, който няма да използвам

Ako е свободен бих го взела

# 256
И на мен ми пратиха купон за вафличките. Благодаря на marinadp!

# 257
Видях в асортимента малки пакетчета сух копър. Вие за какво го ползвате?

# 258
Къде стоят тези вафлички? Погледнах и в началото до шоколадите, и до касите, и на промо регалите, никъде нямаше.

# 259
  • София
Сух копър имам 1 пакетче като резерва. Във фризера винаги имам нарязан пресен. Но ако ММ го е изхабил ръси от сухия + магданоз на супи, готвено, салати.

# 260
Стрит ли е? Щото ако е на сухи пръчки, както се продава по пазарите, не си го представям в салати.

# 261
  • Варна - Черна гора
Имам свободен купон за вафлички.
Ако някой го иска нека ми пише на л.с.

# 262
  • София
Видях в асортимента малки пакетчета сух копър. Вие за какво го ползвате?
Ново е, колкото пъти съм преглеждал подправките през годините, никога не съм виждал.
Аз обичам копър много, но конкретно тук, сухият не замества напълно пресния. Винаги имам замразен във фризера и винаги го предпочитам.
Често вечер пуснат пресния на половин цена, както и магданоза. И почти винаги нищо им няма.
Та, не че ти отговорих конкретно 😅 но идеята ми е да предпочетеш пресния.
Ползвам къде ли не 🙃 Салати тип шопска, но и вариации, яхнии ( особено зелен фасул с някакво месо ), печени картофи.

Снощи примерно правих - краставици, цяла връзка копър, стъклени нудли и сурови семена салатен микс.

# 263
  • велико търново
От два дена липсват вафлите с купон ът.

# 264
И аз имам купон за вафличките, ако някои търси да пише на лични.

# 265
Къде стоят тези вафлички? Погледнах и в началото до шоколадите, и до касите, и на промо регалите, никъде нямаше.
При нас стоят преди шоколадите.
При бисквити и сладки.

# 266
Аз все още издирвам лиофилизираните зеленчуци в бурканчета. В Лидл ги няма повече от година.
Ако някой е виждал в други магазани, моля да сподели.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 17:40 от vanina_88

# 267
  • София
Ситен е копъра, но не е ароматен като пресния.

# 268
При нас имаше от вафличките, даже и от "хуманитарните" кашончета заварих няколко бройки. Явно наистина ги има все още и сигурно се изкупуват, но днес заради дъжда може би по-малко хора са отишли.
Бяха почти еднакви с кейл, маруля, краставица, магданоз, няколко ябълки и банани.

Да се оплача и, че днес имаше от таблетките за миялня и все пак се запасих, не устоях.Expressionless

Имам купонче за -20% за Queen Margot ликьора тип Bailey's, знам че тук се харесваше, та ако някой го иска, да пише. Имам и -15 за токайско вино и -10 за кашу и зелени чайове.

# 269
Някой с отзиви за този сешоар-четка, стилизатор или там какво се води?
Загледах ги в Тему и мислих да купя ама пък в Лидл ще ми е с гаранция. Дали изобщо става ...

Общи условия

Активация на акаунт