🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 443
  • 633
  •   1
Отговори
# 270
Божеее, Глорка и Данчо вече искат с Бачорски да играят, плюха си на цялата игра и на цялото дебнене и гонене на предатели...

# 271
Оффф каква велика жертва от великия Бачорски. Много се дразня.Тъпо.

# 272
  • София
Моля се на вс.ТВ богове - да не ми предлагат Петкан никъде никога повече в ТВ-то. Да си гледа любовта и нека си остане чаровно-инфантилен. Но да не ми влиза в телевизора.

# 273
Стига бе, не вярвах Глория да му повярва, Дани е тъп, той гъза ще си даде за него…

# 274
Искам истинска игра с истински хора, които играят, за да спечелят, а не да са най-обичаните в страната.

# 275
Тази стратегия в момента е най-низкото нещо досега в предаването! Единствено с цел да прецакат Ева и Жоро.

# 276
  • България
Най-големият популист е Бачората. RageRageRageRage

В главата на Глория има бръмбари. Съгласна съм с определението на Владо Николов за нея. Само по избора на партньор може да се съди.

# 277
Глория ако четеш кажи на любимия ти че е тъпо парче.

# 278
Последен опит на Георги, обаче не знам.
Всъщност заради него се объркаха плановете, дано да успее да я убеди, но едва ли.

# 279
Това бе най-голямата тъпотия, която предложи Бачорски и ако се случи просто Петканов и Глория ще ги обявя за най-глупавите праведни.

# 280
Искам истинска игра с истински хора, които играят, за да спечелят, а не да са най-обичаните в страната.
Удрям ти сто лайка.
Тия нагласянки са голямо разочарование. Единствено ги оправдавам, че не знаят дали случайно няма вербуван. Петкан и Глория се съмняват в Жоро и Ева и обратното.

# 281
Ей, Баче дава наградата на влюбените гълъбчета ❤️

Няма как да откажат. Вярват му на Баче. И то има защо

# 282
Абсурдно развитие на играта, което идва от слаб каст. В нормален сезон някой може да откаже да е предател на лична основа, защото има някакъв конфликт с предателя и не иска да работи с него, но някой да откаже да е предател, просто защото категорично не иска да е предател в предаване на име "Предатели" е абсурдно. Добре, да кажем един човек да откаже, но двама? Абсурд. Че и да прекратят продуцентите вербуването от страх, че ще има още отказали. За какво изобщо говорим?Grinning

Но не знам как да се чувствам с това нововъведение вербуването просто да не се случи. Според мен трябваше да си го оставят да вербуват, докато някой не се съгласи, дори и това да доведе до друга безпрецедентна ситуация с масово изгонване на праведни по този начин. Трябваше да оставят каста да се срами от края на този сезон, а не да измислят някакъв сценарий, където все пак уж, да се стигне до "нормален" край на сезона.

# 283
Глория така да се прецака на финала, леле…много тъпо ще е.

# 284
Сега, ако влюбените се съгласят Бачо да им даде парите, довечера той ще ги обвини, че са жертвали невинни за пари и ще убие един от тях.

Общи условия

Активация на акаунт