🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 444
  • 633
  •   1
Отговори
# 255
Бачора с всеки изминал епизод ми става все по антипатичен.

Дадоха му предимство, с промяната на правилата след счупването.

# 256
Само не можах да разбера днес ли е финала или другата седмица?

Предполагам днес ще излъчат последната кръгла маса, а другата седмица частта с финалното гласуване дали искат да продължат, или да прекратят.
Редакция: Ако пък има оракул, предполагам днешният епизод ще приключи с това, а за последния епизод ще запазят избора на оракула, кръглата маса и финалното гласуване.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 20:50 от ztztt

# 257
  • Stockholm
Тъпаци са и няма да го изгонят. А Бачо е стопроцентов психопат.

# 258
Ами това е било балканското счупване - пред опасността да останат под критичния минимум прекратиха ултиматумите без да има вербуван, не съм го виждал никъде другаде, но май не съм виждал дори два поредни отказани ултиматума. Сега обаче всеки подозира всеки и едва ли ще спрат да се отстраняват преди да останат двама. Може и оракул да има но той практически не помага на никой

# 259
Всъщност най-големият популист е баш Бачорски - то не бяха "големи думи", то не бяха действия, направени единствено с идеята да са такива, дето "никой никъде не е правил", то не беше комплекс на Бог.... Виждала съм много по-умни предатели и играта на тоя не ме кефи. Дребен тарикатлък просто.

# 260
Бачорски много театралничи. Направо ми е досадно.
Ехиден един такъв, нарцис.

# 261
Обаче не е честно, да сменят правилата в движение. Все пак, трябваше да разяснят, че не се придържат към Библията в този случай и са променили бройката на възможностите за ултиматум.

В този случай те спазиха основно правило за продукцията - финалът трябва да се играе с 4 до 5 души. Това наистина е първият случай в света, в който няколко души отхвърлят изнудването, но крайната цел е продукцията само да се увери, че Предател все още е на финала.

Е да, но така въведоха в заблуда останалите да смятат, че има още предатели, освен Бъч. В крайна сметка след като променят Библията, трябваше да сведат това и до участниците. Така в крайна сметка дадоха предимство на предателите.

# 262
Не очаквах Владо да откаже и съм леко разочарована. Щеше да е доста по- интересно, ако беше приел. Ма пуста чест.
А Венци все го беше спечелил предаването, ако беше приел. Ама и той имал вяра във фикусите....
Слаба история.

Сега да видим параноята,  докъде ще го докара.

# 263
  • Stockholm
На Ева и увисна физиономията, разбра, че нямат шанс с Жоро. Не виждам как ще убедят влюбените да гласуват срещу Бачо. Кака Гло и Петканов печелят. Освен ако тя не гозподозре и него.

# 264
Дано никога повече не видим участници като Владо и Венци в което и да е предаване.

# 265
Гонят бачо, никой не умира вечерта и така знаят, че всички са праведни.
Всъщност не знаят, защото очакват да има вербуван. Даже не изключвам варианта все пак да оставят Бачо за последната маса щото им е "сигурен" и да стрелят на сляпо за втория предател 😆

# 266
  • България
Жорката ще пусне гейм мод, Петканов ми е като Петкан на Робинзон.

Най-големият популист е Бачората.... TriumphTriumphTriumphTriumph

# 267
Е@ти тъпотията

# 268
На Ева и увисна физиономията, разбра, че нямат шанс с Жоро. Не виждам как ще убедят влюбените да гласуват срещу Бачо. Кака Гло и Петканов печелят. Освен ако тя не гозподозре и него.

Ето как наредиха играта. Гло и Петканов победители, обаче с мръсна игра. Еми тва е.

# 269
Петканов е толкова прост прост, та дрънка. Обърнаха го това предаване на Биг Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт