🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 451
  • 633
  •   1
Отговори
# 240
Сега като се гледат отказалите, дали се чувстват глупави.

На мен от психологическа гледна точка, ми хареса. Значи, че има свестни хора у нас, които са принципни.
Айдеее, отрязаха го, не на четвърти играч, а на втори, хехе. Явно това са консултирали със собствениците на формата - нашите се оказаха ноооо яки. Щяха да станат много малко праведните, ако спазваха правилото за 4 човека и за това - само двама.

Какви честни и принципни хора?
Единствено за камерите мислят цял сезон и как ще изглеждат пред хората.

# 241
Сега като се гледат отказалите, дали се чувстват глупави.

На мен от психологическа гледна точка, ми хареса. Значи, че има свестни хора у нас, които са принципни.
Айдеее, отрязаха го, не на четвърти играч, а на втори, хехе. Явно това са консултирали със собствениците на формата - нашите се оказаха ноооо яки. Щяха да станат много малко праведните, ако спазваха правилото за 4 човека и за това - само двама.

Какви честни и принципни хора?
Единствено за камерите мислят цял сезон и как ще изглеждат пред хората.

Аз смятам, че не. Просто парите са малко. Wink
Всеки човек си има цена, а наградата тук е доста постничка.

# 242
Ясно е защо са го спрели Бачорски - защото сега са петима, толкова, колкото са на финала.

# 243
Евала на Бачорски - най-правилната стратегия на този етап. Чудила съм се в другите държави защо не я използват тази практика по-често за да поразчистват.

Ама продукцията се уплаши и промени правилата в движение.

Съгласявам се, но чак уплаши - едва ли. Просто трябва да са петима на последната маса. Което ме навежда на мисълта дали днес няма да бъде финалът, а другата седмица заложеното в програма да бъдат маските? Или пък днес да излъчат само последната кръгла маса, а другата седмица финалните гласувания край огъня?
Ами точно - уплашиха се, че няма да им излезнат сметките и ще им се провали сезонът.

# 244
Бачорски се оака. Големият стратег. Можеше да не убива безгласната буква Венци и да не се лакоми. Щеше да вземе един предател с него. Сега ще го отстрелят първи него.

# 245
  • София
Е, дописах си го в предния пост: ако има сделка на Бъч с влюбените - те пишат сценария на финала.

# 246
Обаче не е честно, да сменят правилата в движение. Все пак, трябваше да разяснят, че не се придържат към Библията в този случай и са променили бройката на възможностите за ултиматум.

# 247
Ще имаме оракул още в първи сезон? Sunglasses

# 248
Бачора с всеки изминал епизод ми става все по антипатичен.

# 249
  • София
Реплика към казаното от Карамазов:
Единият ще го помним дълго въобще - докато не се появи някой Жив-Мъртъв по-спечен и от него. А другият вече и забравих, че е бил там. (Познайте кои са двамата.)

# 250
  • България
Бачорски е много злорад.

# 251
Обаче не е честно, да сменят правилата в движение. Все пак, трябваше да разяснят, че не се придържат към Библията в този случай и са променили бройката на възможностите за ултиматум.

В този случай те спазиха основно правило за продукцията - финалът трябва да се играе с 4 до 5 души. Това наистина е първият случай в света, в който няколко души отхвърлят изнудването, но крайната цел е продукцията само да се увери, че Предател все още е на финала.

# 252
Много противна мутра е тоя Бачорски. Дано го изгонят днес на маса, поне да не го гледаме в последния епизод.

# 253
Гонят бачо, никой не умира вечерта и така знаят, че всички са праведни.

# 254
Само не можах да разбера днес ли е финала или другата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт