🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 448
  • 633
  •   1
Отговори
# 225
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Отдъхнах си, поредния дето не знае защо е в това шоу си заминава. Тенк ю, некст.
Бачо наистина ги подпука по домова книга.

# 226
Сега като се гледат отказалите, дали се чувстват глупави.

# 227
  • София
Венци мислех, че ще приеме...

# 228
Аууууу Бачееее, браво пич!❤
Фикусът Венц вън!

# 229
Евала на Бачорски - най-правилната стратегия на този етап. Чудила съм се в другите държави защо не я използват тази тактика по-често за да поразчистват.

Ама продукцията се уплаши и промени правилата в движение.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 20:36 от _Mishlence_

# 230
Бачора верно ще ги подпука тая нощ. 😂😂
Следващия е адаша и той категорично заяви, че ще приеме, за да иде на финал.

# 231
  • България
Това вербуване през нощта до колко пъти може да продължи?

# 232
Вика ги да ги разубеди??
Омръзна ми от този инфлуенсърски сезон. Турски сериал

Съгласен! Ако играта беше с обикновени хора,а не с публични личности, още 1-вият щеше да приеме.

Тези си пазят реномето и не играят за пари, балканска простотия да се докажеш като мъж.

# 233
Не ми е приятно да го кажа, но Бачорски много хитро разкара няколко човека. Колко лесно.

# 234
  • Stockholm
Добра игра на Бачо. Не очаквах, че ще си го помисля. Ел Капитано и Венците също ми харесаха, и също за пръв път.

# 235
Сега като се гледат отказалите, дали се чувстват глупави.

На мен от психологическа гледна точка, ми хареса. Значи, че има свестни хора у нас, които са принципни.
Айдеее, отрязаха го, не на четвърти играч, а на втори, хехе. Явно това са консултирали със собствениците на формата - нашите се оказаха ноооо яки. Щяха да станат много малко праведните, ако спазваха правилото за 4 човека и за това - само двама.

# 236
Йес, не му се получи на Бачорски

# 237
  • София
Е, слава Богу, другият филодендрон Петкан, няма да стане злодей за кеф и пари - поне тази вечер!

ПП. Ха-ха-хааа, сега спокойно могат да отстрелят на маса Петкан. Жив е, мърда, не е ясно какъв е.
Обаче пък - ако Бъч направи сделка с любовниците/влюбените, те са 3-ма и могат да напишат сценария за файнъл-ъф-файнъла.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 20:31 от EmBrother

# 238
На предстоящата маса ще обезглавят Бачора, това е най-логичното. Искам праведни да спечелят и конкретно стискам палци за Глория!

# 239
Евала на Бачорски - най-правилната стратегия на този етап. Чудила съм се в другите държави защо не я използват тази практика по-често за да поразчистват.

Ама продукцията се уплаши и промени правилата в движение.

Съгласявам се, но чак уплаши - едва ли. Просто трябва да са петима на последната маса. Което ме навежда на мисълта дали днес няма да бъде финалът, а другата седмица заложеното в програма да бъдат маските? Или пък днес да излъчат само последната кръгла маса, а другата седмица финалните гласувания край огъня?

Общи условия

Активация на акаунт