🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 5 207
  • 117
  •   13
Отговори
# 60
  • Stockholm
Еми крие се Венци. За да не си помислим нещо Joy  Заподозрях го още когато Жорката Акуамен каза, че бил голям стратег JoyJoy Но на мен не ми е неприятен Венцито. По-скоро забавен. Саботира играта без да се усеща. Ако е било стратегия, не важи, защото го няма на синхрон, демек  е тъпа цивилка отначало докрай.  Да си знаят за в бъдеще.

# 61
Чудя се аз защо не пишете, а то нова тема имало Simple Smile
Мерси! Страхотна е!

Добре дошла в темата на Ева!

По анкетата няколко коментара.
За праведните съм. Вече съм гледала над 10 сезона и почти винаги в началото избирам предател и му стискам плаци (много рядко да не ми допадне никой, но има такива случаи - примерно UK 2) В нашия сезон това беше Неве. Още в началото стана ясно, че тя шанс няма, та започнах за праведните да стискам палци.  Ако Глория стане предател ще викам за нея, но предпочитам да спечели като праведна.
Заслужават Глория, Жорката, Бачорски, но не искам (а и няма как да стане) да печели Бачорски.
Всички налични са ми симпатични, преди ВВ ме дразнеше, но последните два епизода ми стана симпатичен с няколко неща.
Мая игра добре като праведен и лошо като предател, като цяло ми хареса в този формат.

Гледах Саркаста (аз съм фен, особено на Ряпата Blue Heart), малко от болестта на Анна Мария страда, приема теорите си за истина. Верно по-добри са от тези на АМ, но са само теории.

# 62
  • Stockholm
Какво да пишем? То е направо Хроника на една предизвестена смърт Joy

Като гледам корицата на темата се сетих как Бачо каза на кака Гло "Ела да те прегърна, шедьовър мой". Опасен, чаровен психопат.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 00:01 от silsto

# 63
Понеже следвам Бачорски ,ми прави впечатление партитата, които си организират и канят почти всички участници-( пример -рожденият ден на ВН, където пееха триото ВН, Неве и Гъмов, който обсъждахме в една от първите теми)
 Отделно гледам сторита и постове на хора от различните" лагери", но на нито една публикация не съм засичала Венци Венц, което ми се струва леко странно, при положение че той е доста ексцентричен като образ в социалните мрежи.
В неговия профил в IG няма нищо за шоуто, само кадри от визитката му.
Все едно не е участвал изобщо там...

Имаше го на едно видео от някакво парти с останалите участници, гледат на живо епизода и гуляят. Венци беше с бебето си.

# 64
Еми крие се Венци. За да не си помислим нещо Joy 
Е то вече си го помислихме - делулу.  Grinning

# 65
  • София
Аз да кажа нещо за Мая: И като праведна, и като предател -> мемето от първа страница 😉 Много си я харесвам 😘. Това, че не гласувала с групата… А за целувката - когото и да целуне, ще е OMG… Мая и целувка 😂. / тук грешката си беше изцяло на Бачорски/.

# 66
Хоп и аз в новата тема😊
За победители:
Колкото и да не ми се иска, Бачора и ВН изнесоха този сезон, като Бачора няма шанс вече да спечели, ВН, дори и да спечели ще дари неговите пари 100%.
Глория - много ми се иска Бачора да я вербува, ама едва ли… И в двата подкаста на Оля и АМ бяха казали, че ако Глория я вербуват за предател, ще повтори аутфит, за да подскаже на праведните😁Да видим дали наистина ще го направи, ако Бачорски я вербува хахах
Ева - не беше фикус, така че няма лошо и тя да е от печелившите.
Петканов и Венци Вец - банани с пижами, дали с тях, или без тях… няма голяма разлика😅
Коджабашев - харесвам го😊😊😊

# 67
За мен няма значение дали ще спечели преведен или предател, водя се единствено от това дали участникът ми харесва като игра, мислене, поведение, стратегия.
Още преди започване на шоуто, сред моите фаворити бяха Коджабашев, Глория, Мая. Радвам се, че първите двама са още в играта и им желая успех, без значение от коя страна на бариерата ще финишират.
Мая също много ми хареса, чудесно се представи на последната кръгла маса.

# 68
  • Край морета северни и южни
Дано да не е спойлер, но коя е двойката, която е излязла от предаването? Ана-Мария го спомена.

# 69
Дано да не е спойлер, но коя е двойката, която е излязла от предаването? Ана-Мария го спомена.
Петканов и Глория

# 70
Между другото силно адмирирам продуцентите, че не решиха да извратят предаването с любовна линия, въпреки че са я имали на разположение, и то доколкото се разбира от самото начало. Много български телевизионери биха се изкушили да запълват екранно време с това, колкото и да не е свързано с идеята на предаването. Тази несвързаност никога не е спирала родни издания на популярни формати да завъртят любовната нишка, така че поздравления Grinning

# 71
  • София
Бачорски ще покани Владо Николов. Владо ще откаже и ще си замине.
Така няма да има нужда от убийство на последния конклав, защото бройката останали участници няма да го налага.
След това Бачорски ще покани Петканов и той ще се съгласи.
Ако следват скандала на масата между Владо и Петканов е много вероятно да изгонят Петканов, така че залагам на него.
Бачорски ще го пазят за последния ден.
Не знам, много мразя да прогнозирам неща, които зависят от други неща, а те дори не са се случили още и изобщо не се знае дали ще се случат...
НО, така мисля, че ще се развият нещата.
Владо не успя да падне като герой на масата заради собствената си глупост (беше и почерпен)и сега ще му бъде предоставен нов шанс за геройско харакири. Жалко, че няма какапцитет да се сети за моя вариант. Да приеме да стане Предател, но обяснявайки че го прави с ясното съзнание, че ще отстрани Бачорски и после ще се разкрие на Праведните, за да спечелят.

Все още мисля, че Праведни ще спечелят, но ако Бачорски избере Венци става много, много лошо за тях.
И все пак имат шанс ако изгонят така или иначе Петканов и той им се разкрие като Праведен да се усъмнят и във Венци, защото е най-близкия човек на Бачорски в имението. Нали са тримата: Бачорски, Венци и Петканов. Няма как останалите вътре да не го знаят този кръг на доверието. Но има вероятност след Петканов да очистят и Глория, което не искам да се случва. Т.е. и Глория да си замине преди Венци.
Абе не знам, много е сложно и има всякакви варианти.

Коджабашев хора 100% ще откаже да стане Предател.
Но Бачорски едва ли ще се обърне към него.

Генерално прогнози:
Праведни печелят
Топ 5: Бачорски, Венци, Глория, Ева и Коджабашев
Топ 4: Без Бачорски
Печелят четирима: Венци, Ева, Жорката и Гло

++
Глория

+
Бачорски и Коджабашев

= / +
Ева

=
Петканов

= / -
Владо Николов

-
Венци

# 72
Коджабашев не е глупак да откаже вербуване. Едва ли ще му се случи, но според мен определено би приел.

По повод кой колко бил почерпен, припомням че в чуждите версии има правило само по една чаша алкохол на вечер и то след кръглата маса. Според вас спазват ли го в нашата версия?

# 73
  • София
Съгласна съм на 87% 😜 с Diavolo - последните 2 места са ми сменени:
Венци - =/-
Владо - 2(-) / само за този епизод/ 😏

# 74
Не знам дали се спазва правилото за алкохола, но на някои или не им носи главата дори на една чаша, или чашата е била доста дълбока. А има и вариант по една чаша, ама от всичко по една.

Общи условия

Активация на акаунт