🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 435
  • 633
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Гло, (и от мен: добре дошла в темата) няма как от видяното (с всичките условности на монтаж/ефир) човек да не провиди влюбената двойка, деляща парите. Тук ме изгуби. За Петкан повече няма какво да напиша. Нека да ви върви любовта, но в ТВ реалитита трябва да мислите как/какви ви виждаме. После да не се сърдите. (Впрочем, малцина се сърдят - а пък в т.нар. соц.медии предполагам, че изказванията не са тъй възпитани.)
Игрите в телевизора - не са живия живот. Който не прави разликата, губи. Но зрителят вижда едни хора само на екрана си.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:10 от EmBrother

# 316
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ева и Коджабашев, Глория много олекна и падна до нивото на Петкан, Бачора е ясен. Как няма да му е лесно като предател и да си ги разиграва цял сезон, ми то тези не мислят изобщо.

# 317
Не познавам в детайли правилата и възможностите оттук нататък, но тази игра добре показа, че всеки е предател в един момент. Глория игра добре до тук, но този епизод нещата рязко се променят, с Петканов са доста алчни. Ева не е глупава, но е шумна и за съжаление ще е изкупителната жертва на продукцията. Бачорски е умен, но адски арогантен от ден 1. Коджабашев прецака Мая, но може би най заслужава, дано той да е победител!

# 318
Тук Ева е права, тя спаси Глория.

# 319
Бачо ски ще излъже влюбените гълъбчета, мислех Глория и. Петканов  за по-умни. Как не го сметнаха, че Бачорски ще ги изпързаля, ако му повярват.

# 320
Ако си близо до финала и знаеш на 99% кой е предателят, защо да не си го дръпнеш и да го изгониш на финала? Явно само Бачорски го усеща това и не целеше да подвежда Глория. Той си е наясно, че е почти невъзможно да спечели.

# 321
Глория някак успя да отмие почти всички добри впечатления по любовна линия...

# 322
До вчера искаха да не гонят Предатели, да ги пазят за финала, днес вече не е достойно. Тази тактика е добра само ако си в правилната група.

# 323
Глория някак успя да отмие почти всички добри впечатления по любовна линия...
Това че Ева твърди, че е по любовна линия, не значи, че е.
Оф айде сега и женска злоба било. Аман.

# 324
За Гло и гаджето и съм.

# 325
Леле, супер! Сега Ева ще даде на Жоро.

# 326
Бачорски голям противняк. Много гадно и арогантно копеле. Мисля, че и в реалния живот е неприятен човек.

# 327
нави го , дани, дани п.

# 328
Пожелавам на Коджабашев някак да ги победи, най умен е! Глория и особено Петканов не заслужават победа, Глория игра прекрасно, но алчността й е отблъскваща

# 329
До вчера искаха да не гонят Предатели, да ги пазят за финала, днес вече не е достойно. Тази тактика е добра само ако си в правилната група.
Абсолютно съгласен съм! Дали ако Ева беше на мястото на Глория щеше да говори толкова много?

Общи условия

Активация на акаунт