🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 28 272
  • 633
  •   1
Отговори
# 615
Включвам се с едни разсъждения относно това дали останалите в момента праведни могат да бъдат сигурни, че никой от тях не е приел ултиматум.
Бачорски отправи ултиматум към ВН. ВН отказа и останаха шестима участници.
След това Бачорски отправи ултиматум към ВВ. ВВ отказа и останаха петима участници.
Тук идваме до едно златно правило, а именно, че на последната кръгла маса участниците ТРЯБВА да бъдат петима (както и на огъня четирима).
Тоест…
След като ВВ отказа и останаха петима, Бачорски няма как да е получил шанс за още един ултиматум, тъй като, ако бъде отказан, тогава ще останат четирима и това е в разрез с гореспоменатото правило.
Ако ВВ беше приел и бяха останали шестима, тогава щяхме да гледаме стандартното развитие, на което сме свикнали от чуждестранните сезони - предпоследна кръгла маса с шестима, СЛЕД ТОВА няма убийство/ултиматум, последна кръгла маса с петима и огън с четирима.

# 616
Харесва ми вариантът да спечелят Георги и Глория и да отстранят Петканов, Бачо е ясно, че е пътник.

Аз също не съм сигурна, че Георги щеше да откаже. Каквото и да си говори, той е стратегически играч и е сред най-адекватните вътре, жалко, че не влезе от самото начало. Затова и му стискам палци, направи силна финална фаза, дано успее да се промъкне и сред спечелилите.

# 617
  • София
Ztzz, не мисля, че това е сигурно доказателство, защото правилото можеше да бъде изменено, както да спрат ултиматумите, така и да нямаш право да откажеш. И двете не са им разписани и няма как да са сигурни.

# 618
Включвам се с едни разсъждения относно това дали останалите в момента праведни могат да бъдат сигурни, че никой от тях не е приел ултиматум.
Бачорски отправи ултиматум към ВН. ВН отказа и останаха шестима участници.
След това Бачорски отправи ултиматум към ВВ. ВВ отказа и останаха петима участници.
Тук идваме до едно златно правило, а именно, че на последната кръгла маса участниците ТРЯБВА да бъдат петима (както и на огъня четирима).
Тоест…
След като ВВ отказа и останаха петима, Бачорски няма как да е получил шанс за още един ултиматум, тъй като, ако бъде отказан, тогава ще останат четирима и това е в разрез с гореспоменатото правило.
Ако ВВ беше приел и бяха останали шестима, тогава щяхме да гледаме стандартното развитие, на което сме свикнали от чуждестранните сезони - предпоследна кръгла маса с шестима, СЛЕД ТОВА няма убийство/ултиматум, последна кръгла маса с петима и огън с четирима.
Това разсъждаваме ние тук, спорим, някои мислят че би било ОК да продължи да убива до трима, теорията ти е логична но дали е задължително правило няма как да знаем. При нормален развой (без общ щит) щеше да има убийство тази нощ, сега ако още първият беше приел трябваше да има убийство и следващата нощ при останали шестима така, че  логиката и схемата не са така еднозначни Още по-малко те вътре като едва ли някой от тях (може би Георги) е гледал като нас 10-20 сезона., те знаят че при един предател  се изпращат ултиматуми докато някой приеме,  а кога е последната маса и как да се запълни екранното време за още 2 епизода можем да изчисляваме ние сега, но те тогава - едва ли

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 18:34 от spidrer

# 619
Финалът е на 25 ноември - вторник от 20.00 часа.

# 620
  • София
Убийственият поглед на Владо Николов, когато Бачорски се опита да го вербува 😤

# 621
  • Stockholm

Това е много актуално за корица на темата Blue Heart А Ел Капитано дали осъзна, че беше направен на най-големоя глупак  Joy

# 622
Владо беше направо страшен Grinning

Аз мился че Ева щеше да откаже, а Георги да се съгласи (много ми се искаше да стигне да Георги и да го вербува успешно)
Обаче ако имаше възможност да вербува още в какъв ред щеше да го направи само мога да гадая.

# 623

Това е много актуално за корица на темата Blue Heart А Ел Капитано дали осъзна, че беше направен на най-големоя глупак  Joy
Осъзнава, осъзнава и затова сега пуска духовити постове, че сал жена му можела да го води за носа.

# 624

Ева каза вече в нейния подкаст, че самоотвержено е подслушвала предателите и именно тя ги е посочила на Глория. Лоши хора сме ние зрителите, така да й отнемем заслужената слава 😂

Кога го каза това? Защото в подкаста й с Жорката каза, че Глория ги е хванала с подслушване.

Перифразирам по памет, а и напоследък не съм фен на играта й.

# 625
Напоследък по много въпроси се разминавам с подкастърите - и с трите варианта - над-, аут- и саркаст. Чак се дразня на  моменти колко повърхностно разсъждават и не ги слушам докрай.
Саркастът тежък критикар - всички са маскари, играчите не стават, продукцията не става, изобщо нищо не става като хората и само той разбира какво е Трейтърс и как трябва да се играе.
Ауткаста, знам, че чете тук, извинявам се, но несериозно е да се твърди, че Ева и Глория разкрили, че няма втори предател. Заради две изпуснати реплики, докато теоретизират какво може да се е случило предната нощ, при което Ева в същия разговор заявява, че се съмнява никой да не е вербуван и поведението на всички от там нататък показва, че подозират втори предател. После ауткаста категорично заявява, че единственият правилен начин да отиграят ситуацията е веднага да изгонят Бачорски и на финалния ден да търсят помежду си втория предател. Да, ама не. Изтърка ми се клавиатурата и много хора писаха вече какви усложнения ще настанат тогава.
В миналия епизод на надкаст Неделчо толкова елементарно обясни реакцията на Глория на ВН  - иззел ѝ Владо заслугите за разкриването на предателите и егото ѝ се засегнало. Като че ли от случката с кръглата маса на двора ще разбере публиката, че тя ги е разкрила. Ключов момент като нейното разкритие, продукцията няма как да не отрази и естествено го направи с моментите, в които се случваше, а не когато ВН го изтърси пред всички. Още повече той не ѝ иззе заслугите, а сам каза, че тя ги разкрила. Куца му логиката на Неделчо, иначе е упорит - в днешния епизод с ВН Неделчо пак убеден, пак повтаря същото. После пък питат ВН защо се е ядосал на Петканов и от дума на дума ВН разказва как с Петканов се харесват, от една кръвна група са, но не можал да разбере мотивацията му в последния епизод да играе с предатели. Неделчо с включване - как защо, за да спечели парите. Не знам дали ви направи впечатление, но след офертата на Бачорски към двамата влюбени и двамата се подозираха взаимно, че са станали предатели предната нощ. Петканов обаче веднага беше ОК, въпреки че сценарият на Бачо означава на финала Глория, ако е предател, да спечели, т.е. парите не са водещи, ролята на праведен не му е водеща, влюбен е човекът и това е. Глория показа друга картина, тя играе насериозно играта и иска да стигне на финал с праведен, затова го разпитва, мисли и видимо се колебае след аргументите на Георги и Ева.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 20:05 от Lemon Verbena

# 626
  • Другата България
Гледах едни блиц въпроси в ИГ, изобщо не помня другите, но на въпроса : “кога заподозря Бачорски и подозираше ли го изобщо“ Владо отговори, че след убийството на Оля станало това.
Дали?
Скрит текст:
Напоследък по много въпроси се разминавам с подкастърите - и с трите варианта - над-, аут- и саркаст. Чак се дразня на  моменти колко повърхностно разсъждават и не ги слушам докрай.
Саркастът тежък критикар - всички са маскари, играчите не стават, продукцията не става, изобщо нищо не става като хората и само той разбира какво е Трейтърс и как трябва да се играе.
Скрит текст:
Ауткаста, знам, че чете тук, извинявам се, но несериозно е да се твърди, че Ева и Глория разкрили, че няма втори предател. Заради две изпуснати реплики, докато теоретизират какво може да се е случило предната нощ, при което Ева в същия разговор заявява, че се съмнява никой да не е вербуван и поведението на всички от там нататък показва, че подозират втори предател. После ауткаста категорично заявява, че единственият правилен начин да отиграят ситуацията е веднага да изгонят Бачорски и на финалния ден да търсят помежду си втория предател. Да, ама не.
В миналия епизод на надкаст Неделчо толкова елементарно обясни реакцията на Глория на ВН  - иззел ѝ Владо заслугите за разкриването на предателите и егото ѝ се засегнало. Като че ли от случката с кръглата маса на двора ще разбере публиката, че тя ги е разкрила. Ключов момент като нейното разкритие, продукцията няма как да не отрази и естествено го направи с моментите, в които се случваше, а не когато ВН го изтърси пред всички. В днешния епизод с ВН Неделчо пак убеден, пак повтаря същото. После пък питат ВН защо се е ядосал на Петканов и от дума на дума ВН разказва как с Петканов се харесват, от една кръвна група са, но не можал да разбере мотивацията му в последния епизод да играе с предатели. Неделчо с включване - как защо, за да спечели парите. Не знам дали ви направи впечатление, но след офертата на Бачорски към двамата влюбени и двамата се подозираха взаимно, че са станали предатели предната нощ. Петканов обаче веднага беше ОК, въпреки че сценарият на Бачо означава на финала Глория, ако е предател, да спечели, т.е. парите не са водещи, ролята на праведен не му е водеща, влюбен е човекът и това е. Глория показа друга картина, тя играе насериозно играта и иска да стигне на финал с праведен, затова го разпитва, мисли и видимо се колебае след аргументите на Георги и Ева.
Joy Явно /а и не помня/ не си бил/била в темата за О100Г. Той не разбира САМО от “Трейтърс“, той разбира от де що има формат евър, в О100Г беше същото - всички са маскари, и продукция, и играчи, само той /ходил беше на кастинг и не са го взели/ видиш ли знае как се играе тази игра и какво трябва или не трябва да се прави в нея. Хейт, хейт, хейт...само и единствено хейт. Същото мисля беше и с Ергенът, за ИВ не помня.
Изобщо той е един виден познавач на форматите по света и у нас, а за мен е просто поредния самозванец, нереализиран участник, с голямо его, което пречи на обективизма му.
Истината обаче е, че има страхотно чувство за хумор и съм се смяла с глас на пространствените анализи, хейтърски естествено, които пишеше за Острова.
За “Трейтърс“ го слушах само преди да започне формата, за да се запозная горе-долу с правилата. Мислех след края на формата да поизгледам едно - друго, като чета в темата колко хора са разочаровани от несъответствията в теориите му, май ще пропусна.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 20:06 от Merri_An

# 627
Пуснах Надкаст с Владо Николов, много неприятен.
Пристрастен е, нямал против Бачорски да е предател, защото бил първоначално избран и играел за неговия отбор. ( така игра, че прогони всички). В същото време се настройл против Петканов, защото казал, че би приел.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 20:26 от Jeri-sweet

# 628
  • София
Владо много логично обясни своята гледна точка в играта.
Дали е защото вече е изгледал епизодите и се е видял от страни,  дали наистина така е играл докато е бил вътре - не знам. На мен ми беше интересно да го чуя. И го разбирам.

# 629
Гледах едни блиц въпроси в ИГ, изобщо не помня другите, но на въпроса : “кога заподозря Бачорски и подозираше ли го изобщо“ Владо отговори, че след убийството на Оля станало това.
Дали?
Скрит текст:
Скрит текст:
Ауткаста, знам, че чете тук, извинявам се, но несериозно е да се твърди, че Ева и Глория разкрили, че няма втори предател. Заради две изпуснати реплики, докато теоретизират какво може да се е случило предната нощ, при което Ева в същия разговор заявява, че се съмнява никой да не е вербуван и поведението на всички от там нататък показва, че подозират втори предател. После ауткаста категорично заявява, че единственият правилен начин да отиграят ситуацията е веднага да изгонят Бачорски и на финалния ден да търсят помежду си втория предател. Да, ама не.
В миналия епизод на надкаст Неделчо толкова елементарно обясни реакцията на Глория на ВН  - иззел ѝ Владо заслугите за разкриването на предателите и егото ѝ се засегнало. Като че ли от случката с кръглата маса на двора ще разбере публиката, че тя ги е разкрила. Ключов момент като нейното разкритие, продукцията няма как да не отрази и естествено го направи с моментите, в които се случваше, а не когато ВН го изтърси пред всички. В днешния епизод с ВН Неделчо пак убеден, пак повтаря същото. После пък питат ВН защо се е ядосал на Петканов и от дума на дума ВН разказва как с Петканов се харесват, от една кръвна група са, но не можал да разбере мотивацията му в последния епизод да играе с предатели. Неделчо с включване - как защо, за да спечели парите. Не знам дали ви направи впечатление, но след офертата на Бачорски към двамата влюбени и двамата се подозираха взаимно, че са станали предатели предната нощ. Петканов обаче веднага беше ОК, въпреки че сценарият на Бачо означава на финала Глория, ако е предател, да спечели, т.е. парите не са водещи, ролята на праведен не му е водеща, влюбен е човекът и това е. Глория показа друга картина, тя играе насериозно играта и иска да стигне на финал с праведен, затова го разпитва, мисли и видимо се колебае след аргументите на Георги и Ева.
Joy Явно /а и не помня/ не си бил/била в темата за О100Г. Той не разбира САМО от “Трейтърс“, той разбира от де що има формат евър, в О100Г беше същото - всички са маскари, и продукция, и играчи, само той /ходил беше на кастинг и не са го взели/ видиш ли знае как се играе тази игра и какво трябва или не трябва да се прави в нея. Хейт, хейт, хейт...само и единствено хейт. Същото мисля беше и с Ергенът, за ИВ не помня.
Изобщо той е един виден познавач на форматите по света и у нас, а за мен е просто поредния самозванец, нереализиран участник, с голямо его, което пречи на обективизма му.
Истината обаче е, че има страхотно чувство за хумор и съм се смяла с глас на пространствените анализи, хейтърски естествено, които пишеше за Острова.
За “Трейтърс“ го слушах само преди да започне формата, за да се запозная горе-долу с правилата. Мислех след края на формата да поизгледам едно - друго, като чета в темата колко хора са разочаровани от несъответствията в теориите му, май ще пропусна.
Не съм гледала Гривните, в миналия сезон на Ергена към края го открих за пръв път, забавен е - вярно, има хапливо чувство за хумор, но тогава повече ни съвпадаха вижданията явно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт