Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 50

• 18 983
  • 681
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
То маймуна и на турски е маймун (макар да съм чувала твърдения, че българските турци казвали шебек). Думата е арабска, доколкото знам.
Така че явно на тях като им е познато името, не им пречи. Може би не са си дали сметка, че за българи не е познато, или пък просто не смятат това съображение за важно.

# 676

Писала съм тук преди време фамилия Куропаткин.
Куропатка на руски е яребица.

# 677
Като стана дума за турските имена в Бг, мисля писах преди време тук за следната случка:
На родителска среща в професионална гимназия майка на девойка се оплаква на учителката по БЕЛ - точен цитат " Пък на мойто Мусайбе хич не му се учи".

# 678
  • Пловдив
Аз докато не видя автентични документи с име Мусайбе, не вярвам. Wink Смешката е популярна.

# 679
Имах съученика Миннет, която се прекръсти на Минневер. И един Анъл, дето го казваше като Анал и всъщност се представяше за Али. Хубаво значение имат и двете имена, но не са ок за България.

# 680
Аз докато не видя автентични документи с име Мусайбе, не вярвам. Wink Смешката е популярна.
Реално и аз не съм срещала, но щом има Тайбе (Юсеин-популярна наша състезателка по борба) защо да няма и Мусайбе.

# 681
Виго Русев Хайтман

Общи условия

Активация на акаунт