Най-странното нещо в една дамска чанта

• 5 484
  • 166
  •   1
Отговори
# 120
  • FRANCE
По-притеснително е да извадиш това на летището.

# 121
  • Out of the Mix
Господа, аз вече обясних, че чесъна го нося срещу вампири. Работи само офлайн обаче Stuck Out Tongue Winking Eye

Енергийни ли? Joy

# 122
Моята система за избелване на зъби/Кавекс също е в спринцовки, щях да си помисля, че съвестно носиш шините навсякъде Grinning

# 123
В едната чанта имам камък розов кварц, не го махам, че май ми е късметлийски. Преди година, когато още учех, работех в магазин и пренощувах от време на време при приятеля ми обикалях с една тип ученическа раница, в която винаги имах чисто бельо и чорапи, пакетчета 3в1 (на работата ми имаха някакъв генерален проблем с кафето, всеки си купуваше за себе си и не даваше на другите да му го ползват), тениска и клин за фитнес и пълен комплект лекарства за какво ли не. Още повече че на дъното на чантата ми тогава се беше пръснал пакет от тия малките ластички, та винаги бъркам и имам под ръка ластик Simple Smile

# 124
Хахаха, много сладък разказ за ластичетата, кафето на работа и ученето, върна ме в много млади години...

# 125
Сега се сещам, че винаги, когато отивам на някакво събитие или парти съм с малка чанта, дори портмоне не нося, а само малко пари(за такси, например), документи, сухи и мокри кърпи. Но винаги нося чифт чорапогащи. Неприятно е да ти се пусне бримка в такава ситуация.

# 126
  • София /Абсурдистан
Ходя със средно голяма и с голяма чанта. Мъкна цяла сергия вътре - огледало, червило, лекарства, кърпички, два чифта очила и какво ли не. И като истински непушач, винаги в чантата имам запалка.

# 127
  • Пловдив
Преди коледния служебен купон миналата година аз не само купувах чорапогащник вечерта, ами и го сменях в колата на път за ресторанта.
Вече скъса ли се на място, така ще си карам.

# 128
Преди коледния служебен купон миналата година аз не само купувах чорапогащник вечерта, ами и го сменях в колата на път за ресторанта.
Бах тоз купон.
Слагайте и по един чифт белезници. Разбойници, пресъпници, кви ли не се навъдиха вече.

# 129
  • Пловдив
Възможна двойна употреба - и за разбойници, и за секс ще свършат работа. Чорапогащникът и той, ама белезниците са по-сигурни.

# 130
Възможна двойна употреба - и за разбойници, и за секс ще свършат работа. Чорапогащникът и той, ама белезниците са по-сигурни.
А така, после мъжете сме били с мръсно подсъзнание Simple Smile

# 131
Бах тоз купон.
Слагайте и по един чифт белезници. Разбойници, пресъпници, кви ли не се навъдиха вече.
Да бе, ще дрънкам белезници в чантата, знаете ли колко тежат.
Една връзка свински опашки ще свърши същата работа...

# 132
Скрит текст:
Сега се сещам, че винаги, когато отивам на някакво събитие или парти съм с малка чанта, дори портмоне не нося, а само малко пари(за такси, например), документи, сухи и мокри кърпи.
Но винаги нося чифт чорапогащи. Неприятно е да ти се пусне бримка в такава ситуация.
Събувам и хвърлям в такава ситуация.

# 133
Разнасяла съм сурови яйца в чантата си ( без и аз самата да знам...че са сурови).

Оня ден на мъжът ми му трябваха дребни и му казвам да си вземе от портмонето ми. Горкият, толкова неудобно се почувства и ми споделя: "Ами, не ми се ще да ти ровя в чантата, откъде да знам. Да не взема да намеря нещо, дето не трябва да виждам..." Имал предвид презерватив. Обаче аз се зачудих какво е по-добре: да намери или да не намери презерватив в чанта на жена си един мъж. Особено ако се е паднала шавлива. И в този момент използвах случая да му призная, че съм похарчила солидна сума за козметика.

# 134
Ох, като казахте яйце и се сетих.
Седнали сме на кафе с колежка и нейна близка се присъединява към нас. Колежката споделя, че е прегладняла и чувства дискомфорт в стомаха. Близката й веднага предложи варено яйце и го извади от чантата. Защо носи варени яйца в чантата, нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт