В момента чета... 97

• 521
  • 20
  •   5
Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
Аз ти предлагам да не е тя. 😂

Ма как веднага я сецна Laughing
Благодаря за темата!
Аз си чета "Речникът на загубените думи" и едновременно с това "Магистрала Линкълн" - доста ми харесва за сега.

# 16
  • София
Аз ти предлагам да не е тя. 😂

Ма как веднага я сецна Laughing
Благодаря за темата!
Аз си чета "Речникът на загубените думи" и едновременно с това "Магистрала Линкълн" - доста ми харесва за сега.
Тъкмо писа, че се е разочаровала от трилър и реших да се опитам да я спася от второ разочарование. 😂

# 17
Разбрах те аз Simple Smile

# 18
Geia, чакам отзиви за "Магистрала Линкълн", че съм я планувала за следващия месец.

# 19
Балки, за сега ми е интересна, но аз съм още на 100на страница. Но определено аз харесвам стила на писане, увлекателно е.
За "Речника" не мога да кажа до къде съм, че я чета електронна и не ми дава никакви сигнали на колко процента е Simple Smile

# 20
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Вчера започнах "И мъртвите да погребат своите мъртъвци" от Михалис Албатис. Добре ми потръгна от самото начало. 15-годишният Фанурис открива случайно, че има дарба да чува какво говорят умрелите. Изведнъж услугите му стават много търсени - във всяко семейство има недоизказани тайни и премълчани въпроси, и хората се възползват от последната възможност да ги изяснят, преди да се простят завинаги със своите покойници. Книгата изобщо не е тягостна, даже има много комични моменти.

LieToMe, искрено се забавлявах с резюмето ти. Smiley Не планирам да чета този трилър, така че спокойно надникнах в спойлера. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт