Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 94

• 33 228
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Който иска да купи - купува, който иска да продаде - продава.... Кибици е имало и ще има....

# 541
Рядко стават сривове като 2008, трябва комбинация от катаклизми да се случат. В повечето случай има все по-малко нарастване на цени, плато и междувременно инфлацията изяжда част от стойността. Но с ниски данъци и ликвидни банки очаквам малко по -слаба 2026 спрямо 2025. Имотният пазар е винаги 12-24 месеца назад от моментното състояние на икономиката.

# 542
Който иска да купи - купува, който иска да продаде - продава.... Кибици е имало и ще има....

Който говори, но нищо не казва и коментира за кибици също. Екстер даде полезна информация и факти, а ти какво направи?

# 543
Нищо не правя, и то дори е добре...
Защото ако взема да пусна "прогнозите" на "експертите" на форума- да речем от преди година - две ще стане забавно- експертно положението....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
Това че прогнозите им не са се сбъднали не ги прави глупави и това, че ти си права не те прави умна. Кой плува гол лъсва когато дойде отлива.

# 545
Аз не плувам - стоя край брега на реката и наблюдавам...А за прогнозите, днес научихме нещо почти гениално - който ги бърка е умен, който не -е тъпак....Във връзка с това - защото са ни прогнози тогава?

# 546
Хората често бъркат прогнозите си, ако беше иначе, нещата щяха да са съвсем по-друг начин. Важното е че някои хора се опитват да прогнозират чрез факти, анализи, логика. Други пък правят безсмислени и празни коментари. Ти пт кои си?

# 547
Мисля, че 99,99 процента от " прогнозата"  на " експертите" тук е празна и безсмислена....Защото не се случва...

# 548
Когато една прогноза се сбъдне, това се отразява на реномето на прогнозиралия. Когато не се сбъдне - също. Когато десетки прогнози на един "прогностик" бъдат опровергани от времето, няма как той да има същата тежест като друг, който е бил точен.

# 549
  • Бургас
Абе важното е лаф да става Simple Smile
Да убиваме времето, докато чакаме балона.

# 550
Първото си жилище купих 2009 година за 29 000 евро и от тогава имотите все падат и все е балон.

# 551
Каква прогноза? И маймуна да питам, ще ми каже, че имотите ще се вдигат, но едва ли ще ми обясни защо.

# 552
Като говорите за прогнози, на някой прави ли му впечатление, че всички знаещи и вещи в инвестирането в НИ, които доскоро ни обясняваха как пазара върви и ще върви само нагоре, започнаха да говорят за успокояване?!? Попаднах на няколко клипа днес, и ми стана наистина странно.

# 553
Как разбра, че са "знаещи и вещи в инестирането на НИ"?

Аз цял живот слушам само себе си.
Винаги ми е било чудно как някой слуша други хора, и после прави каквото те казват.

# 554
Бих прочела текстове или интервюта от минали години на аналитици, които са прогнозирали правилно как ще се отразят ковид, войната в Украйна и пр. Повечето хора мислят, че успешната прогноза е плод на късмет, без да виждат труда зад нея, уменията да бъдат разбрани причинно-следствените връзки, да бъдат разпознати тенденциите и т.н. Намирим смисъл да отделя време на такива материали и евентуално да следя авторите им.

Разни тик-ток и ютюб деятели, които цял живот обещават балонът да се спука, са просто  производители на шум и служат за загуба на време и да разсейват абонатите си по време на дългия им работен ден. За друго не стават.

Общи условия

Активация на акаунт