Частни училища – информативно-дискусионна тема – 69

• 16 453
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
Дойдох в темата, че ми предстои избор на училище, то голям купон се оказа тук. Драми през 2 страници.
Направо не знам дали не се отказах от ЧУ

Има група във Фейсбук за частното образование, която е доста информативна и по-полезна.
Ако дискусията тук за 3 училища не ви е отказала.

# 286
  • София
Да, неграмотни  деца има, факт. Лошото  е, че и системата ги бута  напред. Но не  е редно да се обобщава, че  другите  са грамотни, защото или ходят на уроци, или вкъщи  се занимават с  тях.  Има  толкова други нюанси по  средата.  А и  дано не  прозвуча  грубо, но някак ми се струва  направилно  човек, чиито  постове  също не  са показател за кой знае каква грамотност, да  генерализира какви  са  днешните  деца по  този  критерий -  всякакви  има и  винаги е  било така.

Много ми е интересно как изчислихте степента ми на грамотност от 2 поста?
То и от един пост се вижда.

# 287
TeodoraBulgari1, тъй като виждам, че си кликнала на бутана "Полезно" на моя постинг, се почувах гузна, заради неразбраната ирония.
Дамите в темата ти дават смислени насоки по отношение на избора. Липсата на постоянна среда и смяната на децата, липсата на обвързаност с българската система, намалените часове по български език - не ги подценявай.
Базата и извънкласните ще са най-малко съществените в периода на цялото образование до 12 клас.

Общи условия

Активация на акаунт