Частни училища – информативно-дискусионна тема – 69

• 23 709
  • 474
  •   5
Отговори
# 450
Общо взето родителите получават имейл за индексиране от следващата година с над 10% и обсъжат помежду си дали да не оформят официално запитване към ръководството какво провокира такова увеличение. Всичко се случва във вайбър чат, явно. Има няколко колебаещи се и в крайна сметка не предприемат нищо. Детето на повдигналите дискусията е изключено едностранно от училището от днес за вчера с прикачен файл в имейл без нищо друго.

Класика.

# 451
Много благодаря. Никак не съм изненадан. Там обичаха да изключват, ама мислех, че са престанали.

То 78-то място е обяснимо, там се записват такива, на които не им пука за успеха или нямат друг избор.

# 452
  • София
Разкажете, де, изтрито е вече.
Нищо не е изтрито. Виж линка.
Ах, какъв пост за Дорис Тенеди ми попадна. Лошо за репутацията им, ако е вярно.

# 453
  • София
Премахнаха поста, изключили са момиче (6клас) защото родителите ѝ са се противили срещу увеличаването на таксата в затворена вайбър група. След това получават мейл за 3 дневно предизвестие за изключване. Това е много много грубо, все едно не става дума за деца и образование. Трябва да има някакви рамки и закони явно и в частното образование, сега малко се получава че могат да си правят каквото си искат, ама тука има и една друга страна- това е училище, не магазин. Някак трябва да реагират по-зряло и на критика.

# 454
  • София
Я, вярно е премахнат във фейса!

# 455
Явно не е училище, а магазин.

# 456
Еха! Как ли и с какво ли са заплашили автора да го свали толкова бързо? Нищо, веднъж написано и качено - остава завинаги.

# 457
  • София
Защо решихте, че авторът е заплашен и е свалил поста? Нали има администратори...
Иначе и аз съм така- изключително мразя доносниците. Винаги съм казвала това, което мисля право в очите (то и си патя за това де, ама няма как да се променя толкова лесно).

# 458
  • София
Защото публикацията е озтрита от самия автор, в групата беше ришерната.

# 459
Те бая хора я прочетоха, беше в доста фейсбук групи. Според мен най-вероятно са заплашили родителите със съд, заради уронване на престижа на училището и те са се уплашили и са изтрили поста.

# 460
  • София
Те пък защо са се уплашили? Нали изнасят доказуеми факти, нищо не могат да им направят.

# 461
Може да са докладвали публикацията. Въпреки, че при докладване на открити заплахи за саморазправа, фейсът вика: Съжаляваме..., ама отговаря ..

# 462
  • Сф
На малко хора им се разправя със съд. Да не говорим, че може да рефлектира върху детето. Много неща са навързани като свински черва. Общо взето , най- умното е да се оправяш по единично. За съжаление. Това е мое мнение.

# 463
Те пък защо са се уплашили? Нали изнасят доказуеми факти, нищо не могат да им направят.

Ние сме чели само едната гледна точка, а дали всичко се е случило точно така, не можем да бъдем сигурни на този етап.
На малко хора им се разправя със съд. Да не говорим, че може да рефлектира върху детето. Много неща са навързани като свински черва. Общо взето , най- умното е да се оправяш по единично. За съжаление. Това е мое мнение.

# 464
  • София
Изключено с 3-дневно предизвестие по имейл. Това е доказуем факт /едва ли са си го измислили/ и не е въпрос на гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт