Ескапел и цикъл….

• 73
  • 1
  •   2
Отговори
Здравейте,имам един въпрос,тъй като си приятеля ми правихме каквото правихме,аз бях 3-ти ден от менструацията и той ми свърши на корема,обаче се стече надолу,аз съответно веднага се избърсах и се измих и изпишках,до последно се чудих дали да пия ескапел и го изпих 3-тия ден,обаче след 5-6 дни с приятеля ми пак го правих всичко е обезопасено с презерватив и като цяло не е станала беля,обаче по време на един от актовете ми потече кръв,два дни беше кръв,два кафяво течение и спря…Та въпросът ми е има ли за какво да се притеснявам и дали на някой му се е случвало?

# 1
Нужно ли беше да пускаш нова тема?
Както и да е, имам два съвета към теб. Първо, преди да пиеш някакви хапчета, особено хормонални, прочети листовката. Там пише какви са страничните ефекти – кървенето в случая.
И второ, запознай се с устройството на тялото си, как става забременяването и как сигурно можеш да се предпазиш от него.
Прекъснатият полов акт не е сигурен метод за предпазване, каквото и да ти говори приятелят ти. А бърсането, миенето и пишкането нямат никакво отношение към процеса на забременяване. Вместо това можеш просто да се прекръстиш – ефектът ще е същият.
Бъди по-отговорна към собственото си здраве, защото каквото и да правите, накрая ти ще го отнесеш.

Общи условия

Активация на акаунт