💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 679
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Супер оффтопик!
Някошшш, някога, преди около двайсет лета!
Морето ни е КАМЕН БРЯГ!
Та днес моята девойка направи 25 ! Да ми е жива и здрава!
Да ти е жива и здрава девойката! 🎈
    Трудно ще му е утре на Алекс с жилетката (как ме дразнят и мен тези жилетки), но вярвам в него, не бих искала да отпада по никакъв начин. Ред е на някоя от жените да изхвърчи, че стана негледаемо вече.
    Хайде Калин да си почине малко и да събере сили душата. Благодаря на потребителката, която беше постнала снимка от съвета. Nature High Brightness
Утре зареждам мезенца и питиенца и ше счупя тоз' телевизор, ако отпадне Алекс!

# 1 951
Ръждето си има две страни като типична риба ( и аз съм Риби), но все пак хайде да не я защитаваме на 100 процента, защото социалната й игра доста куца. Първо с Гордиенко, после с Наталия, после с тия двете русите, сега пък с Дино и Траян. Харесва ми, че смята Алекс и Калин за другари, но след Лапунов не мога да не виждам колко елементарно мисли социално. И какво е нарочила Чикагото, просто защото е силен мъж. А "силните мъже..", знаем какъв е припевът в този сезон.

# 1 952
  • София
Утре ще отпадне една силна жена. Blush Обаче стават 4 на 6.Какво следва-кастинг битка с най-сигурния залог.
Не е играл победителят Мартин.Залагам 50 тавекс гроша,че ще има пореден трансфер.
Коя ли ще е жертвата.Дали една силна жена-Ръждавичка или героят на седмицата Траян?

# 1 953
  • София
Дано наистина ни четат и разкарат тези жилетки.
Още в сезон 6 яко ги хейтихме за тези неща. От там се започна реално.

Ако ще слагат жилетки, то трябва и на жените да слагат, но с по-малко килограми. Както е в кросфита.

Но най-добре е да няма, защото се загрозяват самите битки.
Не го ли разбрахте това???

Въвеждат мъже срещу мъже и жени срещу жени и правят 2-ма победители.
Ама така ще им се счупи основния наратив, жени срещу мъже. Всичко тръгна от Джаферович срещу Фифо и това стана златна мина.
Гадняри.

Примерно мъжете да мъкнат 50 кила, а жените 20 кила е окей.
И едните теглят троен варел, жените единичен.
Но без жилетки. Или за едните 10/15 кила, за другите 2/5 кила. Но не, без тях, защото е грозно за гледане. А това е шоу, а не истинско състезание с истински правила.

# 1 954
[quote author=Diavolo link=topic=1830638.msg50491264#msg50491264 date=1763674295

Абе защо толкова я мразите това прекрасно, талантливо и слънчево момиче не знам.
Всички жени могат да се гордеят с нея. Поне според мен.

Талантливо - добре
Прекрасно - въпрос на вкус
Ама за слънчево няма начин
Слънчев означава:
Весел и усмихнат: Човек, който носи радост и добро настроение на околните, подобно на слънцето, което огрява света.

Позитивен и оптимистичен: Притежава слънчев нрав и гледа на живота от светлата страна.

Лъчезарен и топъл: Излъчва топлина и приятелско отношение, което привлича другите към нея.

[/quote]

# 1 955
  • София
Чак пък подъл удар на Ръждавичка над Чикагото...
Абе хора, това е 23 г. момиче. Редакторите я подвеждат яко, кой знае какви глупости и говорят. Може да я лъжат, абе ти знаеш ли Чикагото какво каза за теб и т.н.

Нека погледнем реално.
Чикагото в коалиции не играе, а и си е индивидуалист. Ръждавичка иска да играе в коалиция.
Какво следва от това? По кого да стреля Ръждавичка? Но ето тя не иска да гони Чикагото преди Сапунджиева. А за нея Чикагото ще е по-труден съперник за финалната фаза.

Подъл удар ще е ако прецака Калин, дори Александър.

Абе защо толкова я мразите това прекрасно, талантливо и слънчево момиче не знам.

Simple Smile

После ще пиша за играта, първо да отговоря на това - точно Симона искаше да се номинира Чикагото преди Деси. Даже излъчиха спора им с Алекс по този въпрос.

По първата част - как са я подвели - и редакторите ли я подведоха да се подиграе с параолимпийците или как???

То хубаво да си фен на някого, ама чак такава НЕобективност и избирателно коментиране - точно от теб не съм очаквала.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:53 от gg__

# 1 956
  • Bayern
А защо не слагаш Ръждавичка като финалист?
Иначе съм съгласен с теориите ти.
Но Ръждавичка е централен герой този сезон. Топ 3 категорично.
И виж бройката синхрони. На 2 място и като нищо ще стане и първа, защото напоследък Дино малко го дават.
Simple Smile
Синхроните не са никакъв показател, та първите седмици на Калин не му чухме гласа, а истерията по него надхвърли всички граници!!!!!!!!!!!!!
В твоята класация Ръждата може и да е топ, но повечето я свързваме само с отвратителния й характер , а от днес и с просташки изказвания.  На повечето от нас летвата за герой на този сезон не е чак толкова ниска и Симона дори не фигурира в нашата класация с положителни герои.  Ако ще да победи целия каст от този сезон  накуп  пак няма да се помни с добро! Като не е Човек все тая кого е ошетала!

# 1 957
  • София
Леле, как я "заритаха" Сапунджиева, а спечелиха всички битки. Какво ли ще стане при загуба. Съвета ми хареса, анимето ще почива поне един ден. Искам Алекс да ги отупа, а Пекин или Рада да отпадне.

# 1 958
Пекин явно е свикнала да общува с глупави хора, не мога да си обясня по друг начин очакването ѝ Алекс да се върже на плоските ѝ оправдания. Чете я като книга той. Чете и предаването, характерите на хората, как ще се приеме всичко от зрителя. Май ще излезе най-умния човек тази година. Той ѝ казва, че проблемът е, че номинират коалиционно човекът, който се представя най-добре в това племе (и то за втори път), а тя като латерна 'ма той няма да ходи, аз ще ходя'. Да, но не е това въпросът, докторе! Опитваше се да се прави на ударена и неразбрала. Усети обаче, че някъде играта ѝ много лошо се обърка. И това стана на първия съвет на Безименните, когато реши да прати Ивайло на битка, докато си дъвчеше пържолата. В момента е енергийния вампир на племето.

Сините не мога да ги нарека Феномени. Това са си бившите Лечители в същия формат, в който бяха преди 3 седмици, но с Ръждавичка вместо Пекин. Неприятно ми е да ги гледам в синьо, докато истинските сини са в жълто и нямат боен вик. Узурпатори.

Мирослав не знам с какво е заслужил доверието и доброто отношение, което му дават Дино, Траян и Симона - би трябвало да го приемат по същия начин като Сапунджиева. Освен наистина да са женомразци и да имат двойни стандарти. Ако си мъж и колиш/бесиш с Пекин - е, какво толкова, на всеки се случва да сгреши. Ако си жена и колиш/бесиш с Пекин - на кладата! Всички ме разочароват вече, само Калин и Алекс се открояват с последователност и лоялност засега.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 00:15 от ts_mira

# 1 959
Абе хора, това е 23 г. момиче. Редакторите я подвеждат яко, кой знае какви глупости и говорят. Може да я лъжат, абе ти знаеш ли Чикагото какво каза за теб и т.н.

Нека погледнем реално.
Чикагото в коалиции не играе, а и си е индивидуалист. Ръждавичка иска да играе в коалиция.
Какво следва от това? По кого да стреля Ръждавичка? Но ето тя не иска да гони Чикагото преди Сапунджиева. А за нея Чикагото ще е по-труден съперник за финалната фаза.

И още нещо, според мен цялостно погледнато женският каст не е слаб.
Няма толкова комплексни жени като в някои други сезони, но и няма отчавайщо слаби жени, също като в други сезони.

А игрите са си сложни.

Simple Smile

Не я мразим, но не я и обичаме. Аз лично намирам и позитивни, и негативни неща в нея. Силна е на арената, спор няма. Но 'най-силната жена някога' със сигурност не е.

И много думи биха я описали, но 'слънчева' не е една от тях. Хич не ми харесва как се държи със Сапунджиева. Да не говорим в началото как крещеше по Наталия в една битка. Като цяло се мазни на силните на деня, а на слабите се смее ехидно. Има си израз за това - Pick me girl.

# 1 960

Нека погледнем реално.

И още нещо, според мен цялостно погледнато женският каст не е слаб.
Няма толкова комплексни жени като в някои други сезони, но и няма отчавайщо слаби жени, също като в други сезони.

А игрите са си сложни.

Simple Smile

Знаех си. Добре, сега да започнем едно по едно.

Първо – оправданието с редакторите е нелепо поради една причина: поне месец или два (тук не съм сигурен) тя е с този човек в едно племе и трябва да го е  опознала  достатъчно, за да може да прецени дали наистина би казал тези неща, с които редакторите уж се опитват да я манипулират. Дори и да предположим, че ги е казал, на нея трябва да ѝ светне, че най-вероятно по същия начин и нея я "готвят". Това, че е на 23 години, не трябва да е оправдание, като пример един Калин мога да дам . Той е близко до нейните години и също няма толкова голям житейски опит, но знаем как се държи.

Второ – точно тя искаше първо да се номинира Чикагото (както стана с Лапунов) под предтекст, че е силна конкуренция. Всички останали искаха първо по Сапунджиева (дори това беше и причината да водят спора с Алекс).

Трето – никой не я мрази или ненавижда, но просто поведението ѝ е кофти: сприхава е, намусена, заядлива, начумерена и понякога не се съобразява какво говори.

Четвърто- доста далеч е от определението за "слънчев човек" е точно тя. (вечно командореща,недоволна, "търси под вола теле" и т.н.)

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 00:18 от ropfkgfgfgu23284

# 1 961
Аз да си кажа. В сезон 5 водещите доста си хвалеха Момчил. Даже според мен повече от колкото вмомента хвалят Калин. Продукцията харесваше и Момчил(да, всички помним половината му премахнати грошове, но тогава, беше за да му направят пътя по-труден и цветен, ако евентуално спечели, плюс, че ако беше спечелил, нямаше да има нападки към него включени в епизодите) и Рълев. Вмомента продукцията хвали Калин. Хвалят и Мирослав, защото просто го виждат като евентуална конкуренция. Вече ако се окажат на финал двамата, аз не виждам нищо лошо наистина. То аз, че съм си за Калин победител, си е ясно. Но Мирослав също си има уменията, това никой не го отрича. Калин, ако си стоеше при феномените, (понеже го гласят за финалист) от продукцията искат да има по-труден път, за да му се увенчае евентуалната победа на финала. Мирослав, другия им фаворит през повечето времето в предаването гладен и телесно отслабнал много. Измъчен. Изобщо не ги интересува на кого дават тия 100 000 лева, важното е да има рейтинг накрая. А, понеже според мен и на много други зрители, Траян също им е от фаворитите - според мен той със сигурност няма как да го направят финалист, т.к. през повечето време не е бил измъчван освен 2-3 седмици от Пекин. За трети финалист, аз лично виждам може би Чикагото в тази роля. Миналата година си имаше двама пъргави - Мартин и Добрин, сега Калин и Мирослав, а третия, който е по-така, да кажем "огромен" Гешев си съвпада като телосложение с Чикаго. Победител може да бъде със сигурност всеки един от тях, много зависи каква ще е финалната битка.
Мирко Нескатаващий няма нищо, НИ-ЩО. Освен стратегия на канален плъх.
А, и един мощен гръб от боговете.

#СезонанаКалин#!

# 1 962
Темата и тя вече няма нищо общо с миналогодишните -трима четирима списващи нон стоп ползват откровено просташки език и грубиянски епитети ( сигурно и в къщи така си говорят ) , през страница се говори за спойлера с цитиране на прякор , който не трябвало да споменават. Неприятно доста.

# 1 963

Радостиня в изолатора Joy

# 1 964
  • Bayern

Нека погледнем реално.

Simple Smile
Ако Ръждавичка е подведена от редакторите, то и Пекин и Радостина също са ...ми  накрая ще се окаже, че всички жени чисти като сълзици, но Продукцията ги изкарва зли ку4ки...Е как пък тези редактори не извадиха тъмната страна на Лапунов и Калин?
И второто, с което не съм съгласна - Симона слънчево момиче Satisfied  , ти сериозно ли Satisfied  Понеже виждам, че приемаш нападките към нея много лично спирам с откровенията, но мисля , че е време да свалиш розовите очила Hands V  Въпреки, че на мен дори и сестра да ми е пак не бих си затваряла очите за неприемливото й  поведение

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 00:19 от Roshla2006

Общи условия

Активация на акаунт