💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 687
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз да си кажа. В сезон 5 водещите доста си хвалеха Момчил. Даже според мен повече от колкото вмомента хвалят Калин. Продукцията харесваше и Момчил(да, всички помним половината му премахнати грошове, но тогава, беше за да му направят пътя по-труден и цветен, ако евентуално спечели, плюс, че ако беше спечелил, нямаше да има нападки към него включени в епизодите) и Рълев. Вмомента продукцията хвали Калин. Хвалят и Мирослав, защото просто го виждат като евентуална конкуренция. Вече ако се окажат на финал двамата, аз не виждам нищо лошо наистина. То аз, че съм си за Калин победител, си е ясно. Но Мирослав също си има уменията, това никой не го отрича. Калин, ако си стоеше при феномените, (понеже го гласят за финалист) от продукцията искат да има по-труден път, за да му се увенчае евентуалната победа на финала. Мирослав, другия им фаворит през повечето времето в предаването гладен и телесно отслабнал много. Измъчен. Изобщо не ги интересува на кого дават тия 100 000 лева, важното е да има рейтинг накрая. А, понеже според мен и на много други зрители, Траян също им е от фаворитите - според мен той със сигурност няма как да го направят финалист, т.к. през повечето време не е бил измъчван освен 2-3 седмици от Пекин. За трети финалист, аз лично виждам може би Чикагото в тази роля. Миналата година си имаше двама пъргави - Мартин и Добрин, сега Калин и Мирослав, а третия, който е по-така, да кажем "огромен" Гешев си съвпада като телосложение с Чикаго. Победител може да бъде със сигурност всеки един от тях, много зависи каква ще е финалната битка.

# 1 936
Става вече мноооого трудно за гледане. Никакъв съспенс, никаква интрига. Всеки епизод протича по един и същи начин:

Действие 1: Изолатор. Петимата герои овесили носове. Алекс кове жените колко са зле. Пекин му вика - заради тебе не сме на резиденция. Калин мълчи. Николета мига на парцали.

Действие 2: Резиденция. Говори се какво ще се яде довечера като спечелят битката. Пържоли или баница. Спират се и на двете. Дино и Траян пускат леко подигравателен коментар на Сапунджиева. Ръждавичка се усмихва под мустак. Наш чикаго се качва на масата и почва да си клати ханша. Смях яко.

Действие 3: Битка. Печели се от Феномените с брутална преднина. Ралица възхвалява Генерал Ръждавичка и Траян Непобедими. След това сипва на Безименните, ама яко, да се видят колко са зле, в случай, че не са забелязали.

Действие 4: Резиденция. Плюскане на корем. Почват да си четкат егото колко са яки и непобедими. Срещу племе от 2ма демотивирани мъже и 3 жени не яли от не знам си колко седмици.

Действие 5: Изолатор. Скандали. Коалиции. Глад.

Действие 6: Съвет. Ралица почва да ги кълве колко са зле. Още малко ще извади едно кебапче и ще почне да го ръфа пред тях. Трябва да им е гадно на макс, не може иначе. Алекс почва пак. Пекин е подмолна, ония са глупави. Пекин вика, че не е верно. Гласуване. Ралица ги хока още малко и после по живо по здраво. Те в Изолатора, тя в джакузито в хотела.

В следващия епизод всичко се повтаря.

Егати чистилището.

# 1 937
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Е и? Ама на края Чикагото я ошета. 🤣
И тя още не го е преодоляла.
Чикагото си я би, въпреки жилетката, въпреки глада. Беше по-добър на поставянето на стъпалата. На стрелба даже не я видяхме Ръждавичка, но Чикагото така или иначе я водеше и не мисля, че имаше шанс тя да обърне на стрелбата.
Знаем, че Ръждавичка ти е на сърце, но нека говорим фактите, а не да изопачаваме истината.

Защото си изгуби ключа и се връщаше 2 пъти и загуби цяла обиколка пасив. И после не само го настигна, но пак му дръпна с 1, 2 секунди. Т.е. реално Ръждавичка щеше да има обиколка и половина или 2 обиколки пред Чикагото.
Но да като добавим коварните стълби и стрелбата все пак си мисля, че щеше да загуби.
Ама не видях утре да има стрелба. А само кардио трасето.

А фактът, че Чикагото беше с жилетка, а на изолатора мисля, че стоя 2–3 седмици и беше гладен, нещо го пропускаш. Ръждавичка я оценявам като силен играч, но тя си е виновна за загубата на ключа. И нека бъдем честни — не водеше точно с 2 обиколки (по-малко бяха), и дори и да имаше преднина, както сам спомена, на стълбите и стрелбата щеше да си я бие съвсем спокойно (там беше Рамбо, а не Чикаго). Отделно тя е страшно злопаметна, така че още един минус. Тя и затова иска да го отстрани — още я боли, че си я би, при положение че беше в много гадна за него позиция.

# 1 938
Тази седмица фокусът беше отправен към Траян непобедими (кой ги мисли тези глупости Joy), докато Калин си го хокаха, даже Павел направи някакво тъпо изказване, че лесно се свиква с победите, но лесно се свиква и със загубите. (Помним, Павка, твоята игра. Ако я играеше с темпото на Калин, екранното ти време щеше да е ограничено само до визитката ти.) За Мирослав пък си пускат ежеседмично по едно изказване, колкото да се сетим, че е още там. Grinning

# 1 939
Калин, в пълната му аниме прелест на съвета. Моментът, в който разбра, че няма да е на пангара и най-накрая ще поспи. Green Heart

# 1 940
  • София
Скрит текст:
Аз да си кажа. В сезон 5 водещите доста си хвалеха Момчил. Даже според мен повече от колкото вмомента хвалят Калин. Продукцията харесваше и Момчил(да, всички помним половината му премахнати грошове, но тогава, беше за да му направят пътя по-труден и цветен, ако евентуално спечели, плюс, че ако беше спечелил, нямаше да има нападки към него включени в епизодите) и Рълев. Вмомента продукцията хвали Калин. Хвалят и Мирослав, защото просто го виждат като евентуална конкуренция. Вече ако се окажат на финал двамата, аз не виждам нищо лошо наистина. То аз, че съм си за Калин победител, си е ясно. Но Мирослав също си има уменията, това никой не го отрича. Калин, ако си стоеше при феномените, (понеже го гласят за финалист) от продукцията искат да има по-труден път, за да му се увенчае евентуалната победа на финала. Мирослав, другия им фаворит през повечето времето в предаването гладен и телесно отслабнал много. Измъчен. Изобщо не ги интересува на кого дават тия 100 000 лева, важното е да има рейтинг накрая. А, понеже според мен и на много други зрители, Траян също им е от фаворитите - според мен той със сигурност няма как да го направят финалист, т.к. през повечето време не е бил измъчван освен 2-3 седмици от Пекин. За трети финалист, аз лично виждам може би Чикагото в тази роля. Миналата година си имаше двама пъргави - Мартин и Добрин, сега Калин и Мирослав, а третия, който е по-така, да кажем "огромен" Гешев си съвпада като телосложение с Чикаго. Победител може да бъде със сигурност всеки един от тях, много зависи каква ще е финалната битка.

А защо не слагаш Ръждавичка като финалист?
Иначе съм съгласен с теориите ти.
Но Ръждавичка е централен герой този сезон. Топ 3 категорично.
И виж бройката синхрони. На 2 място и като нищо ще стане и първа, защото напоследък Дино малко го дават.

Simple Smile

# 1 941
  • София
За Пекин мога да кажа поне 5 неща, които са положителни. За Фикуса не се сещам и за половин ...

Добра домакиня е нашето бозаво фикусче

хаштаг лошомие Head Band

Нарочно съм го написала така Wink

# 1 942
Нещо "сезона на силните жени" се очертава като сезона с:
- 2 жени, които ама грам не могат да мислят и са самоубийствено и наивно лоялни /това обаче не е положително качество/;
- 1 манипулаторка - умна, коварна, без чест и достойнство и гадна до гнусност;
- 1 позабравило се и взело се много на сериозно момиче, което няма много женска харизма, въпреки добрата визия и не се е научило, кога да замълчи, особено пред камера;
- 1 доста смачкана жена, която докато се бори да не се удави сама се потапя.
Това ли е налаганата представата за "силни жени"? Подмолен антифеминизъм ли е това?
Коя въобще е олицитворение на ум, нежност, женственост, харизма, съобразителност, милосърдие, доброта, честност, етика и приятелство?
Тези "силни жени" в предаването ни ги сервират с мирис на тестостерон и здрави мускули, от които чак на зрителя му избива четинка по брадичката...
За вас това ли са "силни жени"?

# 1 943
  • Буркина Фасо
Не мисля... Абсурдно е да останат 3ма  играчи в племе срещу 6,няма шанс просто! Макар, че ако питате мен, и трите женски да си заминават и да се приключва.
като бяха 6 на 6 да не би да имаха шанс? Grinning
дано Алекс успее.
Ръждето не ми се вярва, а и не трябва да в тройката.

# 1 944
  • Bayern
Синхроните на сините не ми харесват. Ще паднат заради пъзела и пак Сапунджиева ще им е виновна. Но за тяхна изненада ще отиват двама. Жал ме е и да Чикагото. Двамата /да те ги обиждам/ го изиграха.
Дино и Траян наистина са ми вече неприятни и то като хора.
Дино и Траян донякъде ги разбирам защото Чикагото така и не ги подкрепи докато и тримата бяха при Лечителите. Сега му връщат жеста един вид. Виж Симона вече по много подъл начин закова мишена на гърба на Чикагото само защото е силен играч Frowning1 . Като се има предвид, че и двамата( Чикаго и Симона) са от оригиналните Феномени и той я смята за близка, нейната постъпка си е коварно предателство!!!... Но както се казва с такива приятели врагове не ти трябват.

# 1 945
Синхроните на сините не ми харесват. Ще паднат заради пъзела и пак Сапунджиева ще им е виновна. Но за тяхна изненада ще отиват двама. Жал ме е и да Чикагото. Двамата /да те ги обиждам/ го изиграха.
Дино и Траян наистина са ми вече неприятни и то като хора.
Дино и Траян донякъде ги разбирам защото Чикагото така и не ги подкрепи докато и тримата бяха при Лечителите. Сега му връщат жеста един вид. Виж Симона вече по много подъл начин закова мишена на гърба на Чикагото само защото е силен играч Frowning1 . Като се има предвид, че и двамата( Чикаго и Симона) са от оригиналните Феномени и той я смята за близка, нейната постъпка си е коварно предателство!!!... Но както се казва с такива приятели врагове не ти трябват.
Затова много ми  падна в очите. То е ясно,че вижда в него конкуренция,която иска да разкара,но може ли по този гнусен начин да се държиш с човек,който не ти е направил АБСОЛЮТНО нищичко, с което да те е обидил (даже не мисля и че има смисъл да споменавам колко пъти той я е хвалил,че е силна).

# 1 946
  • София
Пуснал съм новата анкета!
Мисля, че ще ви е трудно този път.
Имате срок до утре, до старта на битката.

Simple Smile

# 1 947
Изпитвам отвращение към мъже като Мистър ОК?. Логореята му не знае граници,  то не беше "докторът ми бие упойка, ама аз... ", накрая се самоопредели като "най-високо ниво", а докторката-"тиня, най-долу". Неговите грешки са най-безгрешни, чуждите-непростими. Това, че не харесва женската коалиция ни най-малко не променя факта, че от гледна точка на продължаването в играта, се оказа продуктивна . Да, скоро ще си идат и трите в къщи, но те  всички ще си идат.
Можеше да си каже личното мнение за този начин на игра, който не е забранен , и да спре без да отправя лични обиди и квалификации.
Същият и Дино. Като захапа Сапунджиева, не я пусна. Никаква милост към една жена, озовала  се сама, без значение по каква причина.  Дръж се като мъж, кавалер, дори не заради нея, а заради себе си. Ама къде ти.
За такива като тези двамата се сещам само за едно определение,  но е цинично и ще замълча.

Калин отвори уста и  по-добре да си беше мълчал. Щял "да ги оправи" трите с Алекс.  Много щял да се радва. Да му  имам радостите и целите. Постъпка на келешче.

Не по-малко разочарова и мъжкото момиче. Ръждавичка с коментар "движат се като параолимпийци". Да сравняваш  саботьори, дошли за чека и известността, с герои, чиито дух побеждава и вдъхновява, е мазна гавра и самочувствие без покритие. Не съществува нещо или някой, на който да не се присмя. Хората глухи, стари, сакати, тъпи, сал тя пеХФектна.

# 1 948
  • София
Чак пък подъл удар на Ръждавичка над Чикагото...
Абе хора, това е 23 г. момиче. Редакторите я подвеждат яко, кой знае какви глупости и говорят. Може да я лъжат, абе ти знаеш ли Чикагото какво каза за теб и т.н.

Нека погледнем реално.
Чикагото в коалиции не играе, а и си е индивидуалист. Ръждавичка иска да играе в коалиция.
Какво следва от това? По кого да стреля Ръждавичка? Но ето тя не иска да гони Чикагото преди Сапунджиева. А за нея Чикагото ще е по-труден съперник за финалната фаза.

Подъл удар ще е ако прецака Калин, дори Александър.

Абе защо толкова я мразите това прекрасно, талантливо и слънчево момиче не знам.
Всички жени могат да се гордеят с нея. Поне според мен.

И още нещо, според мен цялостно погледнато женският каст не е слаб.
Няма толкова комплексни жени като в някои други сезони, но и няма отчавайщо слаби жени, също като в други сезони.

А игрите са си сложни.

Simple Smile

# 1 949
Най-хубавото нещо от цялата помия и сценарии на продукцията.

Калин, в пълната му аниме прелест на съвета. Моментът, в който разбра, че няма да е на пангара и най-накрая ще поспи. Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт