💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 816
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Относно спорът по-рано в темата за прословутите гъбки и месомелачката, какво се оказа всъщност?
Аз бях писал, че няма човек, който да не е падал поне веднъж от гъбките. Оказа се, че греша. Не е хубаво човек да коментира наизуст, така че се извинявам.
От целия каст (ама буквално целият) само двама участника досега не са падали от гъбките нито веднъж или поне така ни е монтирано. Тези двама участници са Чикагото и Мирослав.
Всичко на всичко гъбките са давани 4 пъти. Епизодите са:
Епизод 8 (15.09) ;  Епизод 28 (08.10) ;  Епизод 40 (22.10) ;  Епизод 62 (17.11)

Масовите падания са в епизоди 8 и 28, явно докато се нагодят участниците...
В епизоди 40 и 62 им е далеч по-лесно.

Шопа 52:59
Дино 53:02
Калин 53:10
Лапунов 55:42
Ивайло 56:32

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 14:36 от Diavolo

# 646
Отдавна си мисля да ви напиша на кого ми прилича Чикагото- на Фернандел- прочут комик от миналия век. За мен Теодор е изключително самовлюбен - с този стремеж да е все на главното място на масата, с това угаждане с бирата и закуските. (Ако щете с лъжата за 400 гроша и баничката- представяте ли си какъм глад го гони за да захапеш оставена под камък баничка- не знаеш дали не е отровена с нещо- с други думи не може много да управлява себе си, силно е зависим от физическите условия). Просто има такива хора, за които личната им популярност, да са в комфорт и да могат "да се измешат" с интересните на деня от хай-лайфа на Нова са важни в живота. Не познавам друг мъж (освен Благо Джизъса), който да си е направил толкова корекции. Ама си е негова работа. В няколко битки ми хареса как, когато иска е машина на терена. Въпреки това ми простее...

# 647
Снощи за първи път видях някакви сносни физически качества от Мирослав на арената. ДВА МЕСЕЦА след началото на Игрите...
От друга страна като човешки качества все повече затъва. Как само го беше срам да си признае за женската коалиция, все едно той нямал нищо общо с тях, просто случайно им съвпаднали гласовете срещу Калин. И то даже с добри чувства го пратили едва ли не, да отстрани Ивайло, та да спечели малко пари. 🤡 А иначе на съвета как беше - "аз гласувам коалиционно" с гадната усмивчица? Страхливец.

# 648
  • София
Кризисният ПР продължава
За който иска да се посмее в този дъждовит ден:
https://business.dir.bg/pr-zone/igri-na-volyata-nameri-svoyata-e … rmata-v-balgariya
Ако не сме разбрали още:
Цитат
Неговата(инж. Цецо Михайлов - отговорник за направата на съоръженията) експертиза и инженерна прецизност гарантират, че всяко изпитание е едновременно ефектно и безопасно. Под негово ръководство съоръженията в предаването се превръщат в емблема на зрелището, силата и високия професионализъм, които отличават българската версия на формата.
Аз все пак да попитам: "отличават" я в сравнение с какво, кого и как? Въпросът е риторичен Wink
и за стената за катерене:
Цитат
Въпрос: В други държави, където се снима "Игри на волята" (или международните версии на формата) има ли подобно препятствие? (ако да) Как се справят там участниците в сравнение с нашите?
Отговор: Досега не съм виждал точно такова препятствие. Но това не е изненада, тъй като нашата версия на предаването е пример за уникално развитие през годините. Често се случва да ни търсят от други страни, където се прави този формат, с въпроси около направени от нас изпитания.
Цецо, толкова си гледал значи (препоръчвам първият super-humanos от 2016). Blush Да, Българският вариант е "уникален", но да кажем, по доста различен начин (който се харесва особено на пишещите тук Joy).
И още нещо кои "други страни", май е само Колумбия, ама точно от там да питат за нашите варели, хайде малко по-сериозно (или сменете дилъра Flushed)
И да завършим с последен цитат (да си знаят мераклиите за блатото следващата година):
Цитат
голяма част от хората, които са се записали за кастинг за следващия сезон, вече активно тренират на съществуващите стени в София. Вероятно е така и в останалите градове.

# 649
  • София
Изчетох ви най-после.Изглежда само аз съм доволна от победата на феномените.Е,вярно Мирка ще се захрани,ще си почине с толкова силни играчи около него,че и готов бушон си имат в лицето на Сапунджиева.
Калин и Алекс ще издържат локацията.Ако бяха отишли на резиденция,щяха да намажат цели три хиени.При това Пекин хайде тя е домакиня,но другите лейки помним как и чиниите не си вдигаха,а мъжете вършеха всичко.
За капак кой щеше да е номиниран?
Нека се гнетят,нека Алекс им намила до припадък(равен няма Simple Smile ) При това на Пекин ролята на стожер на Мирка отпада и изглежда ще бъде разжалвана,та дано бързо сметне,че не тя е била важна на Боговете,мда.
А Николетка при мъж капитан току-виж смени все пак лагерите.С други думи-налице е началото на края на лъвиците.

# 650
Относно спорът по-рано в темата за прословутите гъбки и месомелачката, какво се оказа всъщност?
Аз бях писал, че няма човек, който да не е падал поне веднъж от гъбките. Оказа се, че греша. Не е хубаво човек да коментира наизуст, така че се извинявам.
От целия каст (ама буквално целият) само двама участника досега не са падали от гъбките нито веднъж или поне така ни е монтирано. Тези двама участници са Чикагото и Мирослав.
Всичко на всичко гъбките са давани 4 пъти. Епизодите са:
Епизод 8 (15.09) ;  Епизод 28 (08.10) ;  Епизод 40 (22.10) ;  Епизод 62 (17.11)

Масовите падания са в епизоди 8 и 28, явно докато се нагодят участниците...
В епизоди 40 и 62 им е далеч по-лесно.

Шопа 52:59
Дино 53:02
Калин 53:10
Лапунов 55:42
Ивайло 56:32

Благодаря ти, Дяволо, че си признаваш грешката. Още нещо, което вчера казах: на маймунските препятствия Калин и Чикагото са единствените от целия каст, които НИТО веднъж (независимо дали неволно или от бързина) НЕ са падали.“

# 651
Всеки може да се хлъзне на гъбките, особено в началото, когато още не е намерен правилният маршрут. Та това, че някой изобщо не е падал може да е късмет или да не е бил пръв на трасето. Но някои паднат веднъж или дваж и минат, а други по десет пъти не успяват. Това вече говори нещо.

# 652
  • София
Признава си, защото резултата му изнася Wink а и не вярвам някой да тръгне да проверява, самата мисъл да изгледам ВСИЧКИ епизоди за да гледам кой как минал гъбките ме навежда на мисли за самоубийство.

# 653
Всеки може да се хлъзне на гъбките, особено в началото, когато още не е намерен правилният маршрут. Та това, че някой изобщо не е падал може да е късмет или да не е бил пръв на трасето. Но някои паднат веднъж или дваж и минат, а други по десет пъти не успяват. Това вече говори нещо.
Това е така. Чикагото винаги 3 или 4 пост минава и  някой от Лапунов или Калин най-вероятно му е давал съвети как да ги минава и той се адаптира по това.

# 654
А и това, че нещо не сме го видели, не означава, че не се е случило.

# 655
Отговор на Калин към един от въпросите в коментарите под последното му видео в TikTok:

Това, което и ние предполагахме, а дяволчето потвърди в един от коментарите си. Супер нечестно и сигурно затова ще компенсират от продукцията, като преотстъпят капитанството на мъжете, защото те иначе нямат полезен ход.

# 656
Като загубят сините номинационна битка, ще видим Мирко за кого ще гласува, щом не е в коалиция.
Въпреки, че сега съвсем ще се слее с мебелите в къщата.

# 657
  • София
Скрит текст:
Тук гледам, Миро бива оправдаван, че гладувал на изолатора и е изнемощял. А Пекин? Ми тя се свърши, няма нищо общо с това, което беше в началото. Ръждавичка ако беше стояла толкова на изолатора, щеше да ореве света, беше една седмица и не спря да реве. Пекин е много по-устойчива психически, а вече започвам да мисля, и физически. Това което и изсипаха на нея просто... И тя всеки път се адаптира.

АКО е велика дума.
Едната е на +30 години и работила с психично болни психопати. Другата е на 23 г.
Кой мислиш е по-силен психически?
Първият път е най-труден, след това малко или много свикваш. Първоначално е културен шок, след това мозъка се адаптира. Няма как да гадаем какво би се случило АКО.
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.
Факт е, че Пекин не е яла и не е спала като хората, от дълго време, тук няма АКО. Основно това ми беше акцентът,защото Мирко е оправдаван за същото. За мен Пекин е изнемощяла от дългия глад.

Фактите са, че още от седмица 1, Пекин се бави на трасе и има куп спънки в играта си.
Видеата ги има и си стоят, снощи преглеждах разни неща.
Свежи и наяли се Ръждавичка и Пекин на старта на сезона, едната лети, другата грешки и мудно минаване.

# 658
  • София
Има очевидни факти и те са: Д-р Пекин е по-добра стратегически и на директни физически сблъсъци.
Ръждавичка е по-добра социално и на всякакви други битки.

По второто не мога да се съглася.  Какво точно и е доброто на социалната игра на Симона?
Това което аз виждам е, че по-скоро я търпят отколкото да я обичат. Търпят я от уважение, че е силна в битките.
Но си е нервиращ фактор. Не си личи много защото откара много резиденции. Но на изолатора ѝ пролича.

Да -- справя се впечатляващо в битките, ама на фона на другите. А иначе с това телосложение не виждам какви чудеса може да се очакват от нея, сравнена примерно с другата ти любимка, Силвия - която изглежда къде, къде  по-атлетично.

Силвия няма физиката за по-тежките елементи, бутане на вагонетка и куб 4 пъти и т.н. повторения.
Силвия е по-атлетична и бърза, но няма да и дръпне с много на маймунските елементи, а на чисто силовите, Ръждавичка ще има предимство.

Социално е много добре Ръждавичка, защото всички мъже я харесват и обгрижват. Дино и Траян като дойдоха в племето на Феномените първо към нея се насочиха. Преди това оригиналните феномени винаги са се допитвали и вслушвали в нея. Много бързо се сприятели и с Радостина и Николета. С Наталия станаха много гъсти.
Д-р Пекин не могат да я понасят почти всички вътре. А има стабилни коалиции заради Михаела и редакторите.

# 659
В по-старите теми нямаше ли скрийн шот как Миро се хлъзва на гъбките и стъпва, но не се връща? Даже май за 2 коментирани случая си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт