💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 748
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Някъде там...
Калин срещу Дино ми се мерна на мен.
При всички положения Калин и Алекс ще имат двойно повече битки, те са само двама. А сините са 4 мъже.

# 1 021
Мисля, че срещу Калин ще е Мирослав довечера, Алекс май го видях срещу Чикагото.

В промото се вижда, че играе срещу Траян и Дино Калинката

# 1 022
Калин ще е срещу Мирослав, Траян и Дино. Поне това видях от промото.

#СезонанаКалин#!

# 1 023
  • На Изток от Рая
Стори ми се от промото, че Миро утре не играе изобщо, така ли е?
Ако наистина не играе е може би, защото сините са с човек  повече и Павката е казал един да не играе. Мирката сигурно се е самопредложил да почива, че нали е изморен и недохранен, трябва да пести сили за финала.

# 1 024
От промото Калин беше и срещу Дино. Те са само 2 мъже и ще играят няколко пъти срещу всеки син сигурно. От жълтите жени 1 ще почива си мисля. Алекс и Калин ще се трудят като волове и това е. Беше ясно какво правят с Калин (но нещо не помня как отиде при жълтите, знам че го избраха, ама...защо и как..)
Щом Калин нямаше имунитет, като отиде, не трябва и Алекс да има. Правила няма , но...продукцията е правилото, хората са пешки направо там. Не знам кой иска да ходи и се съсипва, ама ето има такива запалени, явно си мислят , че не е това дето се вижда от продукцията. В едно състезание има правила, те нямат никакви, ама не било спортно състезание, а какво е тогава и защо тези битки са? Какво решават битките, да дадат на коалициите наградите и да се приключва със седенките там.

# 1 025
Countess, и аз така предположих, че един от сините не играе и това е Миро, затова писах тук да попитам.

Еми, не го видях в промото изобщо да играе Мирко, ама ако е така пък още по- тъпо - трима за Калин, а Алекс само Чикагото

# 1 026
Countess, и аз така предположих, че един от сините не играе и това е Миро, затова писах тук да попитам.

Еми, не го видях в промото изобщо да играе Мирко, ама ако е така пък още по- тъпо - трима за Калин, а Алекс само Чикагото

Може и наистина Миро фикуса да не участва и на мен така да ми се е сторило.
И пак да кажа съсипаха го Калин от битки - силен, силен, но в един момент ще издъхне...Не е направен от желязо.

#СезонанаКалин#!

# 1 027
  • София
Мисля, че играе, казах какво ми се видя в промото.
А Калин го отвлече Мирослав като награда за познат залог.

# 1 028
  • Варна
ВИНАГИ МРАЗЯТ СИЛНИТЕ !!! , ако не друго БАРЕМ СЕИР ДА ГЛЕДАМЕ - е тогава ще похваля продукцията
''лъвицата'' от блатото и измислен доктор веднага извъртя куйрука и почна да крой планове как да чисти другите ''лъвици''  след като изтърва първата жертва Мирослава. МНОГО МИ Е ЧУДНО как всичките 5-6 БЛАТНИ ЛЪВИЦИ ще попаднат в ТОП 8 и как ще оцелеят там САМО В ИНДИВИДУАЛНИ БИТКИ и ЩЕ СЕ ИЗКЕФЯ ако пуснат на игра като тази капитанска на Калин/Траян и или с подобна трудност и 5те жени да ги видя как ще се представят. А помните ли краварката , бабичката , Дечко , джуката с цици ………

ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ - има пъзели , саби , кутии на късмета , джуки , цици ......... абе менажерия пълна.

# 1 029
Битката им довечера не знам с каква идея е дадена, освен жълтите отново да паднат. Може ли да дадеш единоборство между племена, където в едното мъжете са два пъти повече, нахранени, отпочинали, или ще разчитат на трите лъвици да износят битката. Колкото успяха тогава на играта с поясите в морето. И после най- нагло ще кажат сигурно пак, че Калин и Алекс не са се раздали на 100% и, разбира се те са виновни.

# 1 030
За да сполучи сценария, Калин ще е номинирания, освен, ако не искат да захранят ПекинА с грошове. Тя се зарадва, че за Калин няма грошове. Това й беше по-важно.
Сеира продължава.

# 1 031
За да сполучи сценария, Калин ще е номинирания, освен, ако не искат да захранят ПекинА с грошове. Тя се зарадва, че за Калин няма грошове. Това й беше по-важно.
Сеира продължава.

Естествено, че ще е номиран...Нали трябва да го разсипят от битки, а МиркА фикуса да почива.

# 1 032
  • Варна
Битката им довечера не знам с каква идея е дадена, освен жълтите отново да паднат.

Не е толкова ясна играта защото битката най много зависи от физическа мощ и тегло където докторицата е непобедима , а Алекс доста тежък и мощен , наяден и труднопобедим което значи почти сигурни 4-5 точки . другите жени са почти равностойни каТО НАСТЪПАНОТО БЛАТНО ЖАБЧЕ Е ПОЧТИ БЕЗНАДЕЖДНО.  За останалите мъже пак са почти равностойни и от там битката си става непредсказуема и много зависи от правилата и стратегията Simple Smile  !

# 1 033
Пекин:
-Алекс много го е страх от нас, всички мъже ги е страх от нас!
Делулу!

Симона за Чикаго:
-Не е първичен, той е простоват!
Простоват може, но не и подъл.

Миро:
-Те щом веднъж са предали Чикагото, своя човек, значи пак може да предадат.
А не се сеща че това се отнася за него самия как предава Деси.
Малко по-късно Симона отива при него да заяви желание да закопае дуото с което се планцика преди това.

Пекин:
- Алекс пак ни закопа.
Че кога беше първия път???

Дино на Траян:
-Като бръснарски стол си - който седне!

Павката отново не в час:
- Иииии Траян е готов...
Точно когато Калин е готов преди Траян (на обръчите).

Пазарлъка Траян-Павел - пълна подигравка с участник и зрители.

Траян как излъга за 15-то кратно. Не било 1 секунда а 15 секунди.  Чикагото бледнее - излъга едва двойно.

Алекс:
-Пекин скача прегръща го все едно, че посреща другаря Живков.
Милениумите пред телевизорите: 
-Кой кой?

# 1 034
Проверих.
Чикагото не пада нито веднъж от гъбките. 😮😎

Мирослав падна няколко пъти на елиминационната битка с Ивайло, Радостина и Кристиан, но тогава бяха с 15 кг. жилетки и държаха и дъски, така че не знам дали тябва да се брои...

А кой е онзи момент в който Миро докосвал земята?
Кой епизод, коя битка? Аз не видях такова нещо. Евентуално да е докоснал/лизнал земята, ама за тази работа си има водещи, не е виновен той. Но да е паднал с цялата си тежест, т.е. груба грешка, не си спомням. Може и да съм пропуснал, за това питам кой епизод, коя битка.
На елиминационната, на която отпадна Крис.

Общи условия

Активация на акаунт