💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 672
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 905
Oх, вагонетки и кубове. Simple Smile Идеално.

Юнакът ще бастиса Триглавата ламя.

# 1 906
  • София
Утре отпада Радостина.
Николета е най-комплексната от трите. При Радостина и Д-р Пекин съм на кантар, но Д-р Пекин е по-силна чисто физически. А има вагонетка и кубове.
Така ги виждам нещата

1 място: Александър или Николета, 55 на 45 за Алекс
3 място: Д-р Пекин
Радостина отпада

# 1 907
Е тази елиминация вече ще е негледаема според мен, ма поне докато гледам ще мога да сготвя, изпера, да разходя кучето и да прегледам новините...🤔
О, отдавна мина времето, когато вторачено гледах всяка секунда и забранявах на всички да ме притесняват докато гледам. Някъде до отпадането на Лапунов и пленяването на Калин. Днес например учихме с детето за контролно по история, докато течеше битката.
То и рекламните блокове се увеличиха неимоверно. Но това е щото вече е много интересно станало - нали знаете.

# 1 908
Когато Пекин си замине, продукцията ще ни намери нов дразнител. Със сигурност няма да оставят нещата просто така.

# 1 909
  • София
Относно грошовете и класирането, че видях, че някои се чудят:
1 място: 100 гроша + грошовете на загубилия битката ако той има такива.
2 място: 50 гроша
3 място: просто продължава играта
4 място: Отива при Ваня в След игрите

# 1 910
То верно ако извадя една статистика на всички мачове/битки на Траян срещу Миро и Калин ще е нещо като 7:1 за Траян Непобедими, любимият резултат на синя България. Grinning Wink

Не съм много съгласна тук. Но не ми се рови назад във предаването да ходя да ги броя.

Относно спойлерът, че Фикусът печели сезона....Ами цели статии има за него, че е победител. Незнам защо да не се коментира.

#СезонанаКалин#!
Има си тема за спойлерите.Тук правилото е да не се коментират такива неща.Поне преди Дяволо да го изпляска директно тук.Аз не чета жълти сайтове, не се ровя да търся в нета информация за игрите и от тук разбрах за спойлера.И не съм само аз.Това, че го пишело някъде си не е причина да се пише и тук.Иначе какво излиза, аз щом съм прочел някъде значи не  е спойлер, а другите да го д......ат.

# 1 911
Само да напомня, че на тези битка Ръждавичка водеше на Чикагото. Simple Smile
Е и? Ама на края Чикагото я ошета. 🤣
И тя още не го е преодоляла.
Чикагото си я би, въпреки жилетката, въпреки глада. Беше по-добър на поставянето на стъпалата. На стрелба даже не я видяхме Ръждавичка, но Чикагото така или иначе я водеше и не мисля, че имаше шанс тя да обърне на стрелбата.
Знаем, че Ръждавичка ти е на сърце, но нека говорим фактите, а не да изопачаваме истината.

# 1 912
Ама все пак е несправедливо, че направиха на г*з трите жени за нечестна игра, докато Мирка дето е толкова пропаднал схемаджия пак си седи необезпокояван и никой за нищо не го закача. Утре чудесна битка, в която жените могат да покажат колко са силни Grinning А на Дяволо не знам какво му става днес, през 2 поста си дудне нещо за Ръждичка Joy

# 1 913
Знам колко са грошовете. Но, според коя ще си иде, победителя ще вземе и нейните. От Николета 100, от ПекинА 150 плюс за победа 100.
Това се чудих. Кого ще награди продукцията с тях.

# 1 914
  • Някъде там...
Нали има още една седмица до обединението? Сега са 11 човека. Трябва да отпаднат още 3.
Защото вече няколко пъти се повтори, че това е последната седмица. И Калин го каза на синхрон, и Павката нещо такова каза преди битката.

# 1 915
Е тази елиминация вече ще е негледаема според мен, ма поне докато гледам ще мога да сготвя, изпера, да разходя кучето и да прегледам новините...🤔
За прането викни Мирко!
P.S. Въздържах се от един коментар, но аз и в живота така правя - пиша как е куме в очи пиперливо!, казвам си какво ми е на душа , на ума и както си е! Трия и почва куртоазията, сал не си сипвам едно Курвоазие! накрая : Кажи,бабо,  Thank you!

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:14 от Anhela_a

# 1 916
Нали има още една седмица до обединението? Сега са 11 човека. Трябва да отпаднат още 3.
Защото вече няколко пъти се повтори, че това е последната седмица. И Калин го каза на синхрон, и Павката нещо такова каза преди битката.
Освен обединение с 10 човека и 2ма спят на двора в резиденцията. 🤣 Тамън единият на люлката, другият или на някой пуф или на някой шезлонг. Ще си мяукат с котките. 🤣

# 1 917
То верно ако извадя една статистика на всички мачове/битки на Траян срещу Миро и Калин ще е нещо като 7:1 за Траян Непобедими, любимият резултат на синя България. Grinning Wink
Не съм много съгласна тук. Но не ми се рови назад във предаването да ходя да ги броя.
...
Е, възможно е да е така.
4:0 - срещу Миро /тук си ги изчислявам аз чинно от самото начало/
3:1 - срещу Калин.

# 1 918
  • София

Относно спойлерът, че Фикусът печели сезона....Ами цели статии има за него, че е победител. Незнам защо да не се коментира.

#СезонанаКалин#!
Има си тема за спойлерите.Тук правилото е да не се коментират такива неща.Поне преди Дяволо да го изпляска директно тук.Аз не чета жълти сайтове, не се ровя да търся в нета информация за игрите и от тук разбрах за спойлера.И не съм само аз.Това, че го пишело някъде си не е причина да се пише и тук.Иначе какво излиза, аз щом съм прочел някъде значи не  е спойлер, а другите да го д......ат.

За което се извиних.
Не съм му написал името директно, но вие се сетихте, защото знаете кого хвалех от третата седмица на Фаза 1.
И понеже ме конфронтираха едва ли не, защото съм го знаел и се правя на велик. Явно има много нови хора и не ме знаят, но аз се крия умишлено от спойлери и не знам нищичко. Но за него разбрах от тъмнейла на Чакала и се ядосах. А после и при Туньо и Вили го казаха и аз просто навързах 2+2 и защо така разпалих някои хора за него. Явно защото те са знаели вече, а аз просто налучках. Това е истината.
Но аз съм се заканил след края на формата да изчета спойлерните теми и после ще пусна един обстоен коментар с факти, в мой стил.
Само да напомня на някои, че още от едно време когато още нямаше социални мрежи, нямаше и спойлери аз си познавах, просто наречи го талант. Та в темата за Сървайвър 5 познах, че Ваня ще спечели още преди средата на сезона и в темата ме взеха за малоумен. Е, накрая знаем какво стана.
Темите си ги има тук в архива.

Но отново се извинявам, но то навсякъде излизаха тогава спойлери за него.
А аз бях писал за него близо 1 месец по-рано.

# 1 919
  • София
Миро загърби Пекин.
Явно я е отписал.

Достойна игра на достоен човек!  Smiling Imp

Как се подпираше на куба и повтаряше "Фокус, фокус!". Не, Мирка, правилното е "Фикус, фикус!" Joy

Общи условия

Активация на акаунт