💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 611
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
За битката днес - дали са саботирали, дали не са Калин и Алекс, все тая - пак минаха по-бързо от трите жени и при всички случаи щяха да загубят. Просто сините са доста по-силни в момента и реално нямат наистина слаб играч. Дори и фикуса - никак не е слаб на терен, пак си е фикус и скатавка, но съм реалист - добър е на арената, когато играе де.

Алекс - герой на седмицата с няколкото си речи срещу Пекин - и на съветите и на изолатора. И да, Пекин много добре го разбра какво и казва, но до последно ще си следва нейното - уж пази силните момичета.

За "силните" жени - реално, май от 5 сезон вкараха тази тъпотия с жилетките, ами като е толкова силна и комплексна една жена - какъв е проблемът да отиде на елиминационна срещу мъж? Още повече, че тази година се налага мъжете да ги носят жилетките през цялото трасе (е, на плуване, ако се случи се надявам поне тогава да ги махат), та на хипотетичната силна жена и се удвоява шанса. Е, питам - защо продължава да ги е страх тези толкова силни жени?

Утре - искам и се надявам за победа на Алекс, втора Николета (най-малкото зло е от трите, просто е страшно..да го кажа меко - наивна) и за другите две ми е все тая. Предполагам, че Радостина ще отпадне, продукцията ще пази Пекин ,според мен де, за една битка между нея и Симона. Няма начин цял сезон да ни навират това съревнование между двете и да няма битка, многокомпонентна, между двете.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:49 от gg__

# 1 966

Ох, не мога. Преди утрешната битка Joy

# 1 967
  • при късмета
Чак сега догледах. Не съм чела много назад, че бяхте натрупали 340 мнения, а заради това, че гледам с голямо закъснение, гледам да не влизам в темата, че да не разбера какво се случва, преди да съм изгледала епизода.
Алекс втори ден ми пълни душата. Като видя джуките на Пекин на О, признавам си, много ми е кеф. Та тя е психиатъра за бога, Алекс и казва неща, които тя много, много добре трябва да знае, а реагира, все едно за пръв път ги чува. Дано никой не попада при нея, даже затворници не заслужават такава безподобна некомпетентност. Слава богу, в частна практика, като гледам няма да прокопса. Да, държи си на дуата, че няма да играе с/у Радка и наивната и ги пази, но ги пази за себе си и по-лесна конкуренция, в по-краен етап, когато ще мине с номера, че обстоятелствата я принуждават да гласува за тях, поради липса на други. И ѝ се получи, поне на етап племе.
Още не знам дали искам да отпадне на елиминацията или да оцелее до сливането, че тогава останалите ще забравят кого са искали да гонят, до един ще са с/у нея. да види какво е. Второто май ще е по-яко да го видя.
Иначе, надявам се Алекс да е първи на елиминациите, ако не отпадне Пекин (което не мисля, че ще стане), искам Радка да си тръгне. Така или иначе при обединението, които да са оцелели от жълтите жени, са първи на пангара или ще се самоелиминират, поради лоши резултати на арената.

# 1 968
Синхроните на сините не ми харесват. Ще паднат заради пъзела и пак Сапунджиева ще им е виновна. Но за тяхна изненада ще отиват двама. Жал ме е и да Чикагото. Двамата /да те ги обиждам/ го изиграха.
Дино и Траян наистина са ми вече неприятни и то като хора.
Дино и Траян донякъде ги разбирам защото Чикагото така и не ги подкрепи докато и тримата бяха при Лечителите. Сега му връщат жеста един вид. Виж Симона вече по много подъл начин закова мишена на гърба на Чикагото само защото е силен играч Frowning1 . Като се има предвид, че и двамата( Чикаго и Симона) са от оригиналните Феномени и той я смята за близка, нейната постъпка си е коварно предателство!!!... Но както се казва с такива приятели врагове не ти трябват.
Затова много ми  падна в очите. То е ясно,че вижда в него конкуренция,която иска да разкара,но може ли по този гнусен начин да се държиш с човек,който не ти е направил АБСОЛЮТНО нищичко, с което да те е обидил (даже не мисля и че има смисъл да споменавам колко пъти той я е хвалил,че е силна).

Симона си каза, че единствените нейни хора са си Калин и Алекс, единственит и грях беше Лапунов, но когато една жена става емоционална тя не разсъждава трезво, даже Лапунов беше казал в един негов лайф, че тя съжалява за действието си!

# 1 969
  • София
Сега си върнах записките.
Да, прави сте, Ръждавичка искаше да гони първо Чикагото, но мъжете я убедиха да е Сапунджиева първо.
Точка за вас.
Ами добре, ще го извъртя така: Поне стратегически е по-добра от тях, защото иска по-лек съперник. Пък те нека борят Чикагото, хехе. 😛
Слънчево момиче е, защото като се усмихне и грейва. Има страхотна визия. Освен това е сериозна жена, не е някаква лигла или кифла. И се радвам, че не се впечатлява точно от подобни прояви. Още е малка, но има една зрялост в себе си, още недоразвита, но тепърва ще разцъфти като жена.
Дано, дано я видя на големия финал. Такава находка не са имали от сезон 2 с Ваня. Ваня тогава много яко провокираше Тошко жиу жицото или известен като шак шак и не се даваше. Беше чепата и все на нейното искаше да бъде и им влизаше яко с бутонките. Спомням си, че мъжете я нарочиха и я докараха до срив и плач, а Милен много подлярски я прецака, като подсказа на Боби как да си нареди кулата.
Игрите обаче много еволюириха, както и участниците и ако Ръждавичка беше ено към едно Ваня отдавна щяха да са и били шута. Но да, това са най-запомнящните се жени за мен за всичките 7 сезона.
Защо? Защото не са само силни на терен, но и защото са:
1) Силни характери и отстояващи себе си. Силните играчи ги уважават и ги приемат за равни на тях. А точно това един силен мъж да го направи е изключително рядко.
2) Имат добра стратегия генерално
Чисто социално обаче Ръждавичка е с много по-добра игра от Ваня.

# 1 970
Алекс  - разби им кочината за отрицателно време.  Пекин рухна окончателно. Едва сега и просветна в русата главица докъде се добута, заедно с двечките хубавици.
Тоя не знам какво IT е, но за прокурор е в десятката. Докара психиатърката до срив, ще е пациентка на някой колега.

Алекс им казва нещата в прав текст без цензура и как ще звучи. Направо ги съсипа с истината.
Не мога да ги гледам Радостина и Николета,честно ви казвам.
Пекин й е време да си ходи. Изложи се колкото можа, схеми прави, бушони и козички си отглеждаше за лесен финал,но като гледам промото за утре, няма да я бъде.

# 1 971
Изпитвам отвращение към мъже като Мистър ОК?. Логореята му не знае граници,  то не беше "докторът ми бие упойка, ама аз... ", накрая се самоопредели като "най-високо ниво", а докторката-"тиня, най-долу". Неговите грешки са най-безгрешни, чуждите-непростими. Това, че не харесва женската коалиция ни най-малко не променя факта, че от гледна точка на продължаването в играта, се оказа продуктивна . Да, скоро ще си идат и трите в къщи, но те  всички ще си идат.
Можеше да си каже личното мнение за този начин на игра, който не е забранен , и да спре без да отправя лични обиди и квалификации.
Същият и Дино. Като захапа Сапунджиева, не я пусна. Никаква милост към една жена, озовала  се сама, без значение по каква причина.  Дръж се като мъж, кавалер, дори не заради нея, а заради себе си. Ама къде ти.
За такива като тези двамата се сещам само за едно определение,  но е цинично и ще замълча.

Калин отвори уста и  по-добре да си беше мълчал. Щял "да ги оправи" трите с Алекс.  Много щял да се радва. Да му  имам радостите и целите. Постъпка на келешче.

Не по-малко разочарова и мъжкото момиче. Ръждавичка с коментар "движат се като параолимпийци". Да сравняваш  саботьори, дошли за чека и известността, с герои, чиито дух побеждава и вдъхновява, е мазна гавра и самочувствие без покритие. Не съществува нещо или някой, на който да не се присмя. Хората глухи, стари, сакати, тъпи, сал тя пеХФектна.

Остър е Алекс, но е на 100% убеден в точността на моралния си компас и знае, че е на страната на справедливостта. Воюва открито защото знае в какво вярва и няма колебания. Пекин затова би отбой и се срина - защото и тя знае кое е справедливо и най-вече морално. Кавалерството е неприложимо при открита война, в която мъжете са врагове само заради пола си и атакувани с нечестни прийоми. И наистина ли говорим за ниво при Пекин - жената, която използва изразите "зъл чичак" за Алекс, "злобно копеленце" за Траян и храни Иван с епитети, защото прозря същността ѝ на изпроводяк?

Калин няма право да се зарадва на моралната подкрепа на близък човек ли? Все пак ги изтърпя с усмивка, счупи се от битки и отстрани приятел в елиминация, от която можеше да не се върне. Дори се опитваше игрови стратегии да им изготвя, но те са безнадеждни. Да кажеш на някого, че е манипулативен и че идва и неговото време в играта, не е келешлък, а реален поглед върху играта. Ако мълчи, сигурно ще бъде обявен за безгръбначен и че е оставил Алекс да му води словесните дуели.

Иначе за Ръждавичка съм абсолютно съгласна. Всеки ден тук има по някой разочарован, докато аз се чудя как изобщо е имало очаровани. Simple Smile

Изобщо тотал щета е женският каст. Ужасната Пекин ми е най-малко антипатична от жените, смятайте какво нещо е. Николета има някакъв шанс за поправка, но другите когато и да си тръгнат, все е късно...

# 1 972
Малко лирическо отклонение.
Понеже нещата, които Павел говори, се записват в студио и после се монтират, сериозно ли са си мислели, че най-подходящият комплимент за един от потенциалните финалисти (победител) тази година е ,,без никой да го е слагал в сметките си"? На мен ми звучи като обида. Joy

# 1 973
  • София
Какво казва Изкуствения интелект за Генерала! 😀😎

"Генерал Ръждавичка" е прякор на Симона Ръждавичка, участничка в седмия сезон (2025 г.) на българското риалити шоу "Игри на волята".
Тя е известна със своите силни физически постижения и лидерски качества в предаването.
Коя е Симона Ръждавичка
Участие в "Игри на волята": Симона е състезателка от племето на "Феномените".
Прякор: Прякорът "Генерал Ръждавичка" ѝ е даден заради нейната дисциплина, стриктност и умение да води племето си към победи, често надвишавайки очакванията и побеждавайки дори мъже в предизвикателствата.
Произход на името: Фамилното ѝ име идва от сорт череши.
Професия: Тя е студентка по кинезитерапия и треньор.
Симона се отличава като един от най-силните женски играчи в своя сезон и е ключова фигура в стратегиите и успехите на своя отбор.

# 1 974
Следват няколко интересни гифа от Дяволо.

# 1 975
  • София
Генерал Ръждавичка и Калин Великолепни блестят на Арената (Ф4)

# 1 976
  • София
Дано само утре жилетката да не изяде главата на Алекс.
Пекин ми се видя най-зле в промото.
така и,глежда в този момент...но Алекс с тая жилетка и тази километрична въжена стълба не го виждам. Cry

# 1 977
Дяволо, от твоята анкета научих за подкаста Сарказъм и изгледах едно-две излъчвания. Направи ми впечатление, че повтори многократно, че сините на резиденцията са се напушвали. Интересно ми е откъде идва това твърдение? Някой?

Иначе днес открих нов подкаст с Павката водещ и някакво дърво-татуиран близнак седнало до него, което само мучи нечленоразделно. Участници засега са били Доктора и Ивайло, но за игрите почти не се говори и бързо изгубих интерес.

# 1 978
  • Варна
то е снето отдавна и сега каквото и да четем и говорим  - кел файда ! не е толкова ясно кой кого - има доза късмет , различни игри , различни умения , жилетки , саби , кутии на късмета , джуки , цици , психиатър, "психоложка" - абе .....излагация , ВИНАГИ МРАЗЯТ СИЛНИТЕ !!! , ако не друго БАРЕМ СЕИР ДА ГЛЕДАМЕ - е тогава ще похваля продукцията
щото то не е и спортно състезание де

# 1 979
Залагам да отпадне Радостина. Иначе никакъв шанс за жълтите, а другата седмица мисля, че ще ни "изненадат" с една резиденция за тях.
И не е проблем колко са хората в племето, а качествата им (пример Ф4)
За мен Пекин е класи над Радостина и Николета. Винаги съм предпочитала мислещи хора пред стадни такива- въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт