💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 577
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 100
  • В Града на липите
По извратената сценарна логика на сезона, след като ни спестиха битката Калин–Алекс, ще я компенсират с друга гадна елиминационна битка Алекс-Ръждавичка или Калин–Ръждавичка.
Така че да не се отпускаме. Sweat Smile

Очаквам сините да се снижат, след две неелиминационни капитански и да няма желаещи, та Ръждавичка пак да се самопредложи. Просто си ги представям, как въртят очи и шикалкавят.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 14:31 от hrissi_sz

# 2 101
Надявам се много днес да отпадне Пекин. Абсолютно ненужна и изчерпана.
И мисля че окончателно я сринаха думите на Алекс, че такива като нея излизат от формата мразени, а такива като него и Калин излизат с  достойнство и чест.
Рада и Николета явно не успяха да проумеят тия думи.

# 2 102
Мирка, освен, че не ходи по битки редовно, не взима отговорни постове, пропуска игри, като се изтяга на припек, ама и капитан не е бил и няма и да бъде явно...... Голям шампион! Евала.

# 2 103
Честно казано ми се струва, че най-добре за Калин и племето щеше да е размяна на Радостина с Ръждавичка. Радостина да бави сините. Ръждавичка и Пекин не се харесват и нямаше да мелят брашно. Николета и Ръждавичка без Радостина като нищо щяха да заиграят с Калин. Миро щеше още да си гладува. А с неговата размяна му изписаха веждите. Колко изобщо е било решението на Калин, е друг въпрос.
Вчера Пекин се разсипа да бърза по трасето, за да защити момичетата. То май се оказа, че и трите жени искаха да излязат една срещу друга, понеже всяка знае, че само така има шанс да се спаси. Но Пекин специално грам зор не си даде, пък после пак я беше яд на Алекс, че я обвинил, че го е планирала, за да излезе срещу приятелките си. Това 'племе' е тотал щета. Просто по този начин всички Феномени лесно стигнаха до финала, наядени, със съхранени сили. Калин и Алекс са с наказание спрямо тях.

# 2 104
Aз и друго се чудя. Като ги дават как едните са седнали пред входа и обсъждат стратегии. А другите уж са вътре. Ма то всичко се чува.
И обратното, вътре сигурно кънти като говорят.

Те тия и петимата са толкова изнемощели от глад, напрежение и омраза едни към други, че според мен хич не им пука дали другите ще ги чуят. Но да, ситуацията е комична, признавам.

Ръждавичка между другото набара мекото на хляба. Тя почти не е видяла кофти локации, съвети (със всичките им интриги, сплетни и коалиции) и като цяло си просто на почивчица в Резиденцията и ходи там по 1-2 часа на ден за една физзарядка на арената.

Тя една седмица на Изолатор и орева света. Представям си ако беше на Пекин или на Рада на мястото, щеше да е озверяла като диво животно от глад. Сигурно щеше да разфасова и да сготви Калин с картофи (или с джанки, че май са по достъпни в случая)
Раждъвичка е хванала на хляба мекото, защото сама си го направи, стратегията и не е тъпа както на Пекина, така че каквото и да си представяте то няма приложение в реалността. Тя играе със силните играчи и не се бои от тях, а сакатите изолирани в момента жаби сами се прецакаха точно със глупавата си стратегия! Пекинката като толкова хора я имат за силна и интелигентна психиатърка защо не омота мъжете в първото си племе да играе с тях да я бутат напред, ами почна да ги гони, след като си гониш силните играчи нон стоп няма как да победиш на териториална битка, дефакто колкото по-гладен ставаш, толкова и по-слаб ставаш, така че гъскиките къде едно трасе не могат да изиграят сами са си виновни! Да ги сравняваш двете е все едно сравняваш Милослава с Калин. Пълна пародия! Не само на интелигентно ниво, не само на силово, но и на морално такова! А това, че Симона в момента иска да гони Чикагото е много правилно, защото почти всички там сега гледат как да премахнат другия идват етапите на индивидуалната игра, племенната такава скоро приключва!

# 2 105
  • Буркина Фасо
ръждива честност. червената част не трябваше да се докосва.

# 2 106
Както си е свикнал 😉- трае си и се скатава

На мен не ми дреме за Пекин и свитата й, не са ми интересни. Къде по-зли персонажи сме гледали, както и несправедливости. Това, което се случва с Калинчо е цвете, сравнено с изтощаването на Момчил.
Фикуса ми е по-интересен. Давам 5 лева да разбера как приема истерията по Калин и "любовта" към собствената си персона Wink

# 2 107
Sony, в клипчето липсва най-култовото за мен, но вероятно вчера не са ги показвали - бялата и черна котка от резиденцията в различни конфигурации според случките на обитателите.
Аз като една везна съм съгласна с казаното от Алекс, но пресоли манджата със собственото си превъзнасяне. Че Пекин е в тинята, а той високо, беше излишно, особено ако целиш да привлечеш двата сателита, с това отново ги капсулира и обърна в защитна реакция. И в този ред на мисли, забелязвам в доста везни едно общо качество - премълчаваш не от страх, а защото не искаш да нараниш достойнството на отсрещната страна и по някакъв начин съпреживяваш срама ѝ. Не твърдя, че това са мотивите на Калин, просто споделям наблюдения. А като ни мине тази фаза, вече пък тотално не ни пука какво правят, да се оправят сами, ние сме си в нашата вселена.
Някой пита назад какво е да дадеш фандък. И аз не знаех, но било да дадеш аванта.

# 2 108
Все повече си мисля, че продукцията абсолютно целенасочено изпрати Калин и Алекс да гладуват и да ги отслаби за финалната права.
Първо Пекин да ги смачка психически, но то стана обратното, Алекс я разклати здраво. После да погладуват и да се морят на битки колкото може повече.
Фикуса не може да бие Калин, ако са еднакво нахранени. Алекс, нахранен е доста силен, а на пъзели непобедим. Онова с Траян беше изключение.
Ако фикуса няма голяма преднина,  Алекс ще го обърне на пъзела.

#сезонанаКалин#!

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 16:16 от Малечка Палечка

# 2 109
  • Буркина Фасо
каквито и изходи да имаше от битките винаги може да се каже, че продукцията нарочно го е направила.  кога тя няма да е заподозряна?

# 2 110
Aко не мига от време на време, направо минава за корична илюстрация по Осаму Тедзука. Laughing Yellow Heart

# 2 111
Мен приказките на Алекс снощи щяха да ми докарат главоболие и ги превъртях. Всички разбрахме идеята, доста пресоли манджата наистина. Пекин умее да се владее и не стига до обиди. Така или иначе всеки с акъл в главата я е разбрал. Речта му на съвета беше предостатъчна. После като предобри излезе, че и него го е страх от елиминация и е много обиден за номинацията.
Довечера очаквам Радостина да отпадне. Просто не виждам на каква игра би могла да бие някой от другите трима или който и да било от останалите в играта участници. Дори и Алекс да е с 30кг жилетка.

# 2 112
  • Буркина Фасо
Мен приказките на Алекс снощи щяха да ми докарат главоболие и ги превъртях. Всички разбрахме идеята, доста пресоли манджата наистина. Пекин умее да се владее и не стига до обиди. Така или иначе всеки с акъл в главата я е разбрал. Речта му на съвета беше предостатъчна. После като предобри излезе, че и него го е страх от елиминация и е много обиден за номинацията.
Довечера очаквам Радостина да отпадне. Просто не виждам на каква игра би могла да бие някой от другите трима или който и да било от останалите в играта участници. Дори и Алекс да е с 30кг жилетка.
нали китайката им подсказа, че може да си помагат и да пречат на трасето за да забавят Алекс.

# 2 113
Мен Пекин не ме дразни.
Дразнят ме Радка и МиркА.

# 2 114
  • София
Работа на Павел е да следи кой къде бута.
Участниците понякога нарушават правилата несъзнателно улисани в битката и обхванати от адреналина. Това го има във всички 7 сезона.
Обаче често има недоглеждания, а пък понякога когато е много важно да стане на тяхната ще те наклепат както стана с Лапунов на една битка в която го обвиниха, че си подранявал трасето и ги наказаха с не помня точно колко минути наказание.

Общи условия

Активация на акаунт