💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 577
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 160
Някой може ли да напише най-интересните неща, които е казал Томи на лайфа? 😄

# 2 161
Дали няма новоизлюпени кандидати за треньори?

"Машини се раждали на трасето", ама аз все пак искам да попитам: Ще дават ли възможност за "смяна" на една машина с друга JoyJoyJoy
Ето ти една от "машините":

Иначе в потвърждение на твои думи в темата - и катерене се тренира:

# 2 162
Joy Joy Ама щом и Дечо са взели, този може и до финална седмица да добута Sob

# 2 163

Всеки един човек в тоя формат (а и изобщо) е сив. Някои много светло сиви, други много тъмно сиви, ама черни и бели няма.

Добре, че има и цветни хора на тоя свят😜

# 2 164
Имам оферта към списващите тук- изключително иновативна система за тренинг на участници в ИВ- онлайн в тиймс или зуум. Първи две седмици- упражнения в ораторско майсторство и дебати- водещ: Алекс; втори две седмици- танци на пилон- Чикагото; трети две седмици- кулинарни съвети от д-р Пекин и Сапунджиева; седма седмица- д-р Коеджикова- израждане на крава; осма седмица- Николета- поставяне на маска в самолет- демо; девета седмица- базови движения в кючека- Мадам "Р", десета седмица- пак мадам "Р"- "практическо занимание- как да предизвикате чичковците да ви пъхат едри банкноти ЕВРО в деколтето; единадесета седмица- Мирослав- как да се маскирате като фикус в квартирата на тъща и да додрапате до финал...Продължете както прецените. Доскоро!

# 2 165
Между другото двете девойки поне привидно не са много афектирани от коментарите.

Ами от какво да са афектирани? Те си знаят, че са играли мръсно!:smile:
По принцип не е забранено да се играе така - може да си се коалираш с когото искаш и да си номинираш когото искаш. Друг е въпроса, че щом решаваш да играеш  така - не на база способности, а с разни номерца, трябва да имаш здрави нерви и да изтърпиш хейта, а не като при тях - накрая плачат и искат да се изкарат много благородни, че не номинирали Калин.

# 2 166
  • София
Между другото двете девойки поне привидно не са много афектирани от коментарите. Сега, надали им е приятно, но като гледам са си активни и в Инста и ФБ. Виж Фикуса спря да пуска и Игрите спряха да го тагват от момента в който посочи Калин. Пускат го тук-таме, но умряла работа след 8-ми.

Според мен се чудят да чакат ли, да пускат още ПР ли, но надали са очаквали такова неприемане на Фикуса. Сигурно се молят след излизането на Пекин в един момент да се подобрят нещата, че има още някоя седмица да "забрави" зрителя.
Не помня Императорчето да са спирали ъпдейтите по каналите му.

Е, има основна разлика - Мартин може и да не беше никак харесван, но определено беше в играта. И социално (макар и дразнещо за повечето зрители) играеше и на арената (макар за мен лично да не блесна ) не се е покривал и снишавал. Харесван, нехаресван - Мартин зрителите много добре го знаеха кой е и почти във всеки епизод се коментираше нещо, което е казал, направил, прецакал и т.н.
Фикуса до средата на сезона повечето зрители не го и различаваха, че някои даже и не помнеха, че има такъв участник.

# 2 167
Между другото двете девойки поне привидно не са много афектирани от коментарите.

Ами от какво да са афектирани? Те си знаят, че са играли мръсно!:smile:
По принцип не е забранено да се играе така - може да си се коалираш с когото искаш и да си номинираш когото искаш. Друг е въпроса, че щом решаваш да играеш  така - не на база способности, а с разни номерца, трябва да имаш здрави нерви и да изтърпиш хейта, а не като при тях - накрая плачат и искат да се изкарат много благородни, че не номинирали Калин.

Хейтът стана на квадрат заради намесата в тяхна помощ на продукцията. Иначе щеше да е много по-слаб.

# 2 168
  • София
А Калин тагват ли Игрите?

Не, но е така от начало. А при Фикуса не е така.
Мнооооого тагват Траян btw

Да не са объркали фикусите? Simple Smile
Харесвам Траян, не ме разбирайте погрешно Wink

# 2 169
Току що чух следното -  продали са на най-висока цена за жена художник картина на Фрида Кало за 54 млн . долара. Вие представяте ли си- в изобразителното изкуство отчитат пола на художника и жените са по-слабо оценени. А тук се разнасят митове в тежко атлетическо състезание с участници мъже да има женски финал. Светът продължава да е много интересно и несправедливо място. Като жени май наистина забравяме, че само допреди 2-3 поколения никой не е зачитал жената за същество, което заслужава внимание. Призовавам младите самоуверени "генералши" да обмислят внимателно този факт. Младите жени- не става с рогата напред. Не става и с к-ски номера... Друг е пътят. Момчета като Калин с памук можете да им изтеглите душата, но преди това трябва да ги разберете. И ще имате прекрасни деца. Отивам да се подготвям за шООто тази вечер. Да се наслаждавате!

# 2 170
Кой беше тоя Томи?

# 2 171
Ако не беше Дяволо да го възхвалява никой нямаше да е забелязал фикуса....

#СезонанаКалин#!

# 2 172
Ами честно казано аз супер много се издразних на Дяволо заради фикуса, признавам си. Защото тука всички знаем как не обича спойлери. Излиза ми някаква абсурдна публикация, че победителя е канадския клен. Информацията се множи навсякъде из интернет. Аз още бях на етап на запомняне кой е Траян, а Мирцата просто не съществуваше в съзнанието ми... както и в съзнанието на драгия зрител... и след ден-два Дяволо изплясква първата си хвалба за Миро, как провидял колко е добър и скрития победител.. и аз бях Frowning WTF?!?!? Това базик ли е... и 100% не само аз съм била така в онзи момент... и хейта към Миро започна. И към днешна дата с право Grinning

# 2 173
Тагнали са го точно 4 пъти като колабортаор.
По снимките го има отбелязан, че е там
А Калин тагват ли Игрите?

# 2 174
  • София
Ами честно казано аз супер много се издразних на Дяволо заради фикуса, признавам си. Защото тука всички знаем как не обича спойлери. Излиза ми някаква абсурдна публикация, че победителя е канадския клен. Информацията се множи навсякъде из интернет. Аз още бях на етап на запомняне кой е Траян, а Мирцата просто не съществуваше в съзнанието ми... както и в съзнанието на драгия зрител... и след ден-два Дяволо изплясква първата си хвалба за Миро, как провидял колко е добър и скрития победител.. и аз бях Frowning WTF?!?!? Това базик ли е... и 100% не само аз съм била така в онзи момент... и хейта към Миро започна. И към днешна дата с право Grinning

В огромна грешка си.
Писах за Миро за първи път 1 месец преди да гръмнат сайтовете и подкастите. Ако някои са знаели са били единици и не е било сигурно. Сливат ти се седмици и дати.
Нека свърши сезона, ще видя кога се е появил уж някакъв си сигурен спойлер и ще сравним.

Общи условия

Активация на акаунт