💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 459
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 460
Скрит текст:
Още обаче не мога да проумея как е възможно Д-р Пекин, който е централен герой този сезон (топ 5) да не се класира в топ 8?
Обяснете ми...
Виолета и Джаферович успяха, стигнаха до топ 8.

Мисля, че Александър победи продукцията тук. С тази жилетка и стълбите явно са преценили, че ще падне. Виждате, че нямаше гъбки, където и трите жени са много зле.
Обаче Алекс изненада и се спаси.
Според мен продукцията не е очаквала, че Пекин ще сдаде багажа и ще рухне.
И аз така мисля. Тя и самата Пекин каза, че вече е била на подобно трасе и е нямала никакви проблеми там.

# 2 461
  • София
И аз съм за Борис утре Simple Smile

# 2 462
Набързо прецъках през каста с Пекин. Има 1-2 интересни момента покрай колко кг е загубила, за какво съжалява и т.н. Накрая казва че иска Ръждавичка да е на финал, много ѝ се кефела сега като гледа, Дино, Фикуса (последва 2-минутен ПР от нея и Ваня), и "айде да е топ 4- Калин".

Игрите, стига сте ни бутали Фикуса моля ви! Печели, не печели, не ни го навирайте в гърлата.

# 2 463
  • София
Надявам се Рада да загуби.

А аз се надявам да спечели и да дръпне обратно коалиционния партньор Мирко "Лошо ми е". Grinning

# 2 464
На 200% съм убеден,че ще дръпне Ръжденцето. Абсурд Чикагото. То ако го направи или е страшно тъпа,или редакторите са и подшушнали какво да прави и тя като добро кученце ще изпълнява заповеди.
Ако мисли логично би избрала Траян или Чикагото, защото им трябва мъжка сила за отборните игри. Няма смисъл от още жени. Надали би избрала Дино заради ръста. Миро все още е по-слаб от 3мата сини в момента.
Това, разбира се, ако Радка познае залога де.

# 2 465
Скрит текст:
Още обаче не мога да проумея как е възможно Д-р Пекин, който е централен герой този сезон (топ 5) да не се класира в топ 8?
Обяснете ми...

Мисля, че Александър победи продукцията тук. С тази жилетка и стълбите явно са преценили, че ще падне. Виждате, че нямаше гъбки, където и трите жени са много зле.
И аз така мисля. Тя и самата Пекин каза, че вече е била на подобно трасе и е нямала никакви проблеми там.
Както и не са преценили достатъчно добре капацитета на мозъчните клетки на Николета!

# 2 466
Мартин като нищо може да падне утре. Той не е нещо особено.
Да, победителя в своя сезон не е нещо особено. Добре.
Имаш доста добри мнения, но понякога се изказваш толкова идиотски, че чак ти се чудя.

# 2 467
Мен, обаче, най-много ме изкефи на Калин как му светнаха очите и не за друго, а защото пак ще прави отбор!
Това най-много го вълнува - че пак ще прави отбор, пак ще гради стратегии, пак ще има за какво да се влага.

# 2 468
Обяснете ми...

За мен Алекс е изненадата на сезона. В началото буквално ми изглеждаше като типичния „Чичo Вальо – добро утро, успешни млади хора“, такъв персонаж и си мислех, че след 3–4 седмици ще приключи участието му в играта. Но той направи пълна метаморфоза и от „NPC“ се превърна в ключова фигура, която успя да отстрани злодея на сезона.
Всъщност нито Дино, нито Траян, Чикагото, Доктора ,Иво или Ръждавичка — именно Алекс се оказа най-тежкият противник. Смело мога да кажа, че Калин направи на 1000 процента най-добрия избор, като дръпна точно него.

# 2 469
  • София
Категорично няма да гледам подкаста с Пекин. Не съм чак такъв мазохист.
Прегледах ѝ профила в инстаграм. Докторката си трие неудобните коментари. Под последните ѝ постове има сърчица и хвалби.

Моето предположение за утре е, че Радостина ще заложи на Мартин и съответно ще загуби залога.

# 2 470
Скрит текст:
Обяснете ми...

Да, това трасе беше точно за Пекин да е първа,  но тук продукцията беше в шок и хукнаха да пишат съзцераздирателната реч за Пекин когато Николета седна да си почине.

# 2 471
Моето предположение за утре е, че Радостина ще заложи на Мартин и съответно ще загуби залога.
[/quote]
А досега имаше ли случай да не е познато на кастинга, че не си спомням?

# 2 472
Ръждавичка ще вземе, ако познае залога. Неслучайно беше този “завет” от Пекин накрая. А на мен ми писна от това племе, с което продукцията си прави каквото си иска, като слага капитани по свое усмотрение и пак тя избира кой на какво ще играе. Все си мислех, че ще са за малко и ще ги възстановят, а то стана новото блатно и си го използват като буфер и да контролират играта Rage

# 2 473
Утре съм за Борис.

Надявам се, че жълтите ще коментират изхода на битката и залога на Рада. Всички искат резиденция. Рада трябва да е много тъпа да вземе жена заради глас. Дано й дойде акъла.
После идва ред на Алекс. Чакръкчията.

# 2 474
  • София
А досега имаше ли случай да не е познато на кастинга, че не си спомням?
[/quote]
В този сезон мисля всички познаха залога на кастинг битките. За другите сезони не си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт