💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 428
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 2 535
Снощи не писах, защото бях много натъжена за Николета. Дойде ми наум, че самите неразбории с правилата по терена допринесоха за объркването и. Ако текущо е можело колички да не се товарят, да не се разтоварват, е възможно като е била по трасето да не е разбрала и да седна да си почине, което я изкара много глупава. Същото и при торбичките. А това с грубата тръба , на която се поставят дисковете си е шега- нивелирано ли е това устройство и т.н. Постепенно всичко това, заедно с умората и моралния натиск от всеки „неуспех“ я разстрои. На това младо, борбено и силно момиче сякаш някой му спира тока. Може от усилието да не достига кислород в мозъка, но и много я насметоха. Не го заслужава да излезе от ИВ като някакво глупаво момиче. За мен вината за това как ни я представят е на продукцията.
Имам някои забележки към анкетата:
Въпрос 8 Защо загуби д-р Пекин? Трябва да има отговор „от физическо отслабване заради глад и
лоши условия“
Въпрос 11 Съгласни ли сте с мен, че Д-р Пекин беше главен герой в този сезон? – Много неясен въпрос и лошо зададен. Защо „с мен“? Какво значи „главен герой“? Само един ли е главният герой? Този сезон има една звезда и тя се нарича „Калин“.
Само си спомнете как снощи Траян отвори някакви бисквити, които очевидно трябва да се рекламират, но никой не яде от тях и седна по поръчка учтиво да изслуша „сърцераздирателната“ история на М. Как пък М. не попита  Траян за неговото семейство? Беше нещо като монолог опосредстван от въпроси- толкова фалшиво.
Не съм гледала Пекин при Ваня, но явно и тя е включена в надуването на платната на М. Но ще говорят каквото им кажат... Много нескопосно шОО и сценарий. Всички започнаха да се държат като идиоти.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 10:10 от victoria vassileva

# 2 536
  • София
Радостина не си ли спести един курс с количката, а и Пекин в края?

# 2 537
  • Буркина Фасо
спести си едно товарене.

# 2 538

Рада - държи си на думата това момиче. Рядко срещано явление. Заради това заслужава уважение. Иначе е пълна скръб.

#СезонанаКалин#!

Тя Рада е толкова приятелка, че подсети Николета да разтоварва количката си, ЧАК когато почти беше разтоварила собствената си.
След изповедта на фикуса сега ми стана ясно защо е невидим. След като е учил с гангстери и затворници е овладял мимикрията да се слива с пейзажа, за да не го пребият или нещо повече. Не мога да му отрека, че чувството му за самосъхранение е развито до съвършенство, но в нашите условия си е скатаване и бягане от отговорност.

# 2 539
Джудистите би трябвало да са като борците много силни и издържливи физически и с дори по-здрав хват а този имаше кадър как изпуска стълбата? Прилича на по-тежка версия на Микяй. Също ако дисковете са в битката и там може да го сготвят. Много трудно да се предвиди кой ще бие. От гледна точка на продукцията също е трудно да се прецени кой предпочитат да бие, но съм почти сигурен, че Ради ще познае. Моята прогнозата е че ще взема Чикагото.

# 2 540
А защо въобще му викат канадеца - отишъл на 16 години, мотал се в нормалното училище до 18, после завършил тва другото набързо - примерно до 19. Това са 3 години в Канада. После се върнал при приятелката си и сега е на 36, тоест след 3 годишния престой в Канада, от 17 години си е в България.

# 2 541
  • Бургас
Снощи за пореден път видях как продукцията омаловажи възможностите на "силните "жени. Защо, по ягодите, слагате жилетки на мъжете!!! Тези момичета могат да се справят! Те са там да се докажат! Защо мислите, че имат нужда от вашата помощ! Това е обидно за тях и възможностите им!  И изведнъж един "чичак" на 50, който е толкова под нивото им - с жилетка! ЗАЩО! Че те щяха да си го бият дори и да беше без тези допълнителни тежести! Те са СИЛ-НИ!!!
Моят апел е към всички бъдещи участнички минали през школата на Мишето / коя беше тази?/: Мили боркини за равноправие на половете, сложете край на това подценяване! Вие сте силни и можете!

# 2 542
Продукцията тотално се огелпи в машинациите да подпомага по-слабите за да има що-годе интересни битки. Провалът започна от сливането в две племена, когато трябваше да останат само стопанство и резиденция.  Поради това изтощиха хората неимоверно  и се опитват да закърпят положението с прехвърляне на силни играчи по най-различни начини. Въпреки това не им се получава и скуката расте.

# 2 543
Гласувах в анкетата.

Сега малко разбор само на женският каст. Ще бъда изключително коректна, без да влагам емоции.

Рада - държи си на думата това момиче. Рядко срещано явление. Заради това заслужава уважение. Иначе е пълна скръб.

Николета - много е силна на терен и е адски разсеяна. Типична блондинка. Ако се съсредоточи ще събере голяма фенска база, ама горе нема никой. Иначе е сладка.

Пекин - ами нито я харесвам, нито не я харесеам. Безрарична история. Ако беше играла социалната игра по друг начин щяхме да я видим в топ 8.

Симонка - най-силната жена на терен някога в игрите. Емоционална, чувствителна и лесно манимуполируема от интервюращите зад кадър.

Сапунджиева - жена без характер. По- слаба на терен от всички гореизброени жени. Няма място на този етап на играта в племената, наред с Рада.

#СезонанаКалин#!
За Сапунджиева не сте прави

# 2 544
А защо въобще му викат канадеца - отишъл на 16 години, мотал се в нормалното училище до 18, после завършил тва другото набързо - примерно до 19. Това са 3 години в Канада. После се върнал при приятелката си и сега е на 36, тоест след 3 годишния престой в Канада, от 17 години си е в България.

Не,върна се преди 2-3 години.Жена му отиде при него в Канада когато беше на 18.Там завърши образованието си, университета,работиха и живееха там.

# 2 545
Ехааа, 700 мнения в темата от последното ми влизане (вчера следобед) Nature Fire

# 2 546
  • София
Снощи "Нищожните" отново се опитаха с трици да ловят маймуни и разбира се се изложиха за 78456890-ти път само през този сезон.
Каква е тази глупост да правиш трасе за двама, но на него да пускаш да се блъскат 4-ма? Не е това идеята на "Четворна елиминация". Нито зрителите, а от показаното и самият екип изобщо не можеха да следят какво се случва по терена, кой на кое място е, да не говорим да се следи дали се спазват правилата. Не че последното има някакво значение, защото те така или иначе се променят на всеки две минути, и няма смисъл дори да се запомнят. Все пак неуважаеми "Нищожни", изгледайте поне един от Колумбийските сезони (силно препоръчвам 9-и, 2012: El Fin del Mundo) белким разберете колко сте далеч от истината.
За снощното отпадане на Пекин и аз бях изненадан, защото в множеството спойлери (от различни източници) тя винаги присъстваше във топ 6 (тепърва ще проверя защо се е получило това разминаване), но изобщо не съжалявам че ни освободи от неприятното си присъствие по-рано от очакваното Satisfied
Ако трябва да дам моето мнение за причината да отпадне, според мен накрая когато видя, че остана само тя и Бялата птица, реши да се откаже и да се "жертва". Ако вместо това беше срещу Алекс, щеше да се бори докрай и имаше останали сили да издържи до обединението.
По-генерално, вече забелязах разнопосочни мнения за това дали "женската коалиция" е издържала или се е разпаднала. Според мен е по-малко и от двете. Още във сряда тази "женска коалиция" падна, обаче по начин, различен от всички предишни сезони (когато просто жените се изпокарваха и разделяха), сега приключи със "давност", т.е просто стигна до края на пътя си. В такъв формат, е абсолютно невъзможно женска коалиция да избута до финал, но все пак поне видяхме нагледно максималния и път и защо няма как да е по-дълъг този път. Огромен апел към всички бъдещи участнички: "Повече никога не правете така". Няма проблем да се правят коалиции, но нека те да бъдат балансирани спрямо условията на играта и когато лошата локация е изолатор, няма как сляпо да се чистят само силните, защото се потвърждава една поговорка "Женска Коалиция, Хилаво Племе". Аз знам че подготовката на голяма част от следващите участници(чки) вече тече с пълна сила, включително и семинарите за "да се пазим жените", но сериозно кандидатки, поне последното си (и ни) го спестете, по-скоро разберете принципите на играта и многото различни начини да се "пазите" и "оцелявате".

# 2 547
Коя е Мишето и каква е школата и ?
Не виждам смисъл да се сравняват Калин и Пекин .Те дори житейски са на съвсем различни нива.Калин е млад ,абсолютно необременен психически ,играе за кеф като малко дете .Пекин е по-зряла ,вряла и кипяла ,лекар е и работи в  реала в тежък и мизерен ресор на здравеопазването в която малко от
диванните коментатори и мъжагите от терена ще се справят .

# 2 548
  • Sofia
Донякъде съм доволна от снощния "разврат на събитията". 😊 Всеки си получи заслуженото (за тебе Пекин). Не може цял сезон да сееш злоба и омраза и да очакваш чудеса! Не работи така!Тази жена е токсична и уникална посвоему, успя да отрови всичко, и всеки, до който успя да се докопа. Удивителен талант! Дано да е доволна и да е запазила сили да посрещне народната любов! За двете й подопечни, нищо няма да напиша, не си заслужава усилията и търкането на епидермис по клавиатурата.
#СезонътнаКалин#!

# 2 549
  • Бургас
Аз се замислих коя е Мишето и си припомних, че участваше в Игрите в сезона с "обичната" Джаферович - Михаела. И се сетих, че това с което ме беше впечатлила е че има много хубава коса.

Общи условия

Активация на акаунт