💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 357
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 580
си позволиха да добавят още един рекламен сегмент по време на епизодите, което ги направи негледаеми защото снощи сметнах: час двайсет и няколко минути епизод и почти 50 минути реклами

Според програмата на Нова, Игри на волята е от 20:00 до 22:00часа. Чистия епизод в НоваПлей е 90минути. Остават значи 30мин. за реклами. Ако наистина са били 50мин. значи епизода е продължил до 22:20. Възможно е, май никога епизода не свършва точно в 22:00.

# 2 581
  • София
Д-р Пекин е свалила над 15 кг. хора.
Това е брутално. За жена. И много опасно.

Относно Миро.
Върнете си вчера епизода, когато беше в бяло и говореше не помня с кого. Траян, Дино и Ръждавичка май.
Ама той е буквално кожа и кости бе хора. Пфф.
Ако някой лекар го види сигурно ще се усъмни, че има анемия.

Пълно безобразие и гавра е това с участниците.

# 2 582
  • София
Този изолатор е отвратителен. Видяхме какво направи за нула време с Алекс, едва издрапа битката. Ходеше като пиян. Не разбирам наистина, защо е това издевателство над коректни участници. Павел стоя на изолатора, защото отпадна от битка. Раду също. Беше просто алтернатива, за да останат в играта. С какво Калин, Алекс, а дори и Пекин заслужиха това? Ако още една седмица стоят на изолатора, няма да им останат сили за финала и ще си заминат първи. Как ще се бият с охранените Траян, Дино, Чикаго. Не, не. Просто няма начин да останат там. Рада да мисли малко с тая глава. Ха дано!

Изолаторът им е подарък от Томиойл, по прякор Достойния.

# 2 583
Някой беше писал за завърналото се пламъче в очите на Калин. Там е и свети. Пак племе ще гради милият, защото вярва в доброто, но с този материал...

# 2 584
  • София
Напълно заслужено е в анкетата Мирослав. Като не ви харесва не го гласувайте.
Блесна на териториалната битка когато прелетя с лекота през трасето.
Отиде в ново племе и пак е в силната коалиция.
Много добър социално и стратегически играч.

Любимец не ми е.
Любимец ми е само Ръждавичка. Други любимци този сезон нямам.

Ръждавичка вече ми е най-любимата жена участник за всички времена и в топ 3 заедно с Фифо и Юлиян.

# 2 585
Ако Радостина наистина е сивия кардинал, дупе да им е яко на Алекс и Калин. Тя за нищо на света не би направила добро на жълтите, че да ходят на резиденция. По-скоро с избора си би ги закопала съвсем. Ще видим. Радостина влиза във финалната осмица, стига да не отпадне на капитанската.

Не мога да се съглася с това тотално отричане на Мирослав. Аз го гледам и виждам един средно добър на терена участник, възпитан и неконфликтен, никой от останалите не е казал лоша дума за него, харесват го, не дразни никого, не е нарочван. Гласуват му доверие на битки. Не разбирам наистина защо е това брутално оплюване и очерняне на един нормален играч.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:45 от Vanne

# 2 586
Оф,аз след тази каша кой товарил,не товарил колички...Радостина не викна ли "Павел нямам количка",той й отговаря да вземе една от другата страна на трасето.Тоест тя пропуска и минаване по стълба или дюшеци и трябва да финишира пак на другата страна.

Нищо не е пропуснала. Мина си трасето. В цялата каша неразбориите бяха
1. Алекс не си разтовари количката(спечели време)
2. Николета  загуби време да чака Алекс да си добута неговата и да я вземе но пък спечели време че не товари(неутрално)
3. Радостина тика готова натоварена количка(спечели време)
4. Николета си вдигна на поставката не сами избитата, а и избиващата торбичка(спечели време).

# 2 587
За мен Радостина изживя звездния си час снощи. До 8-цата стигат Николета и вероятно Сапунджиева. На Ръждавичка и мадам Р. ще им скроят шапката, за да не им объркват картите по-нататък. Предполагам от сините ще е откраднат някой по-слаб. Предвиждам Ръждавичка да се изправи срещу Калин (непряко) на елиминации, а "капитан" Р. - пада от "капитан" М. и той наследява грошовете. Възможно е Калин и Ръждавичка да са асистенти на капитанската и да има двойна елиминация. Изглежда фантасмагорично, но нещо такова са заформили. За да се разбере, че няма вечни приятели, има вечни интереси.

# 2 588
След изповедта на фикуса сега ми стана ясно защо е невидим. След като е учил с гангстери и затворници е овладял мимикрията да се слива с пейзажа, за да не го пребият или нещо повече.

Toва със затворниците ми е като "приказки под шипковия храст".В затвора ли е ходил на уроци или затворниците са ги карали до училището?  Най-много с някои в пробация да е учила Мими.
Бивши затворници,които завършват образование и им помагат да се интегрират.А той тогава е бил едва на 17...

# 2 589
Мирослав в класацията за играч на седмицата???? Дяволче, стегни се. Пак почваш да го буташ тоя фикус, разбрахме че го харесваш и си пристрастен, ама вече прекаляваш. Значи Калин си го сложил там от теб да мине, тенденциозно си написал "въпреки загубите", а фиксуа на база на какво е в класацията? Играл една игра, където подпираше куба основно. Да и мина веднъж отгоре на куба, като жълтите патици, на кратък маршрут като пълна скатавка, каквато си го знаем. Калин мина като вятър по куба,  2 пъти. Мина супер красиво торнадото 3 пъти! Обърна бутането с Дино по изключително красив и интелигентен начин, а ти си го определил със загуби за тази седмица??? Редом до бледия Али Реза, господин Лошо ми е? Няма да го харесаме, пак ти казвам. И да го нямаше синеокото хлапе, пак нямаше да го харесаме любимия ти фикус. Леле какво ще се заформи в темата, не ми се мисли.
Няма да гласувам в анкетата, докато Дяволо не добави след Фикуса - въпреки че предаде всички, под чиито поли се скатаваше, за да се намъкне в нова коалициика, въпреки че се ската в най-травмиращата и тежка битка с бутането, въпреки че мина по куба като кифла и по най-краткото трасе, въпреки, че пак в нито една битка не пое рисков пост...😁
А след Калин 🩵- Януари го е казала, бих добавила - прелетя красиво и перфектно два пъти трасето на териториалната, та чак някои тук без малко да го опуснем.
А, и загуби капитанската заради "пипнатия" катапулт и току-що отпадналото правило тухлите да се редят от край до край.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:15 от MikasaA

# 2 590
  • София
Нищо не учи и калява повече от живота.
Да, Миро е учил с проблемни деца, а той е бил и чужденец. Едва ли му е било лесно, но както виждаме, оцелял е.
Така че да, вие се майтапите (и с право, хаха) как се сливал с пейзажа и бил като Мимикрия, но ето ви, това си е умение.
Той Миро няма 1 глас за себе си на съвет освен когато искаше да ходи на битка. Там беше ясно вече.
Всички го харесват.
Аз досега не съм видял някой участник да каже лоша дума за него.

# 2 591
Аз не мисля че Ради е кукловодът. Малко  като теорията че Джар-Джар е сит лорд. Ако са я бутали е за да бъде лейтенант на Пекин и племето не безимените беше конструирано за да може Пекин да стане Големия Злодей. Ради ще е милионер в лилаво до сливането и тогава ще отпадне и ще си даде грошовете на някой важен. Битката беше направена Алекс да не спечели и Пекин да е последна. Може би са мислели че Николета ще спечели но не ги бърка да е Ради. Като следваща линия ми ичглежда че Ради ще вземе чикагото; жълтите ще са на резиденция и в сините ще започне конфликт може би Ръждавичка и Миро vs. Дино И Траян като основни герои.

# 2 592
След изповедта на фикуса сега ми стана ясно защо е невидим. След като е учил с гангстери и затворници е овладял мимикрията да се слива с пейзажа, за да не го пребият или нещо повече.

Toва със затворниците ми е като "приказки под шипковия храст".В затвора ли е ходил на уроци или затворниците са ги карали до училището?  Най-много с някои в пробация да е учила Мими.
Бивши затворници,които завършват образование и им помагат да се интегрират.А той тогава е бил едва на 17...
Това е малко преувеличено. Каза, че е учил език и е станал на 18 години, когато вече не може да учи в нормално средно училище. В Северна Америка е много развито образованието за възрастни. В тези форми, които са обикновено в извънработно време, има хора всякакви. Най-вече имигранти.  Не всички са затворници. Въпреки, че и в затворите имат училища. Мой приятел професор, за да е при сина си в Канада, отиде да преподава управление точно в училище в затвора. Нищо толкова фатално няма. За тях това е нормална практика. И колкото и демократични да изглеждат, всъщност социалната стратификация е съществена. Жилище се избира според това колко е добро училището, а това зависи от данъците, които плащат- ако са по-богати- по-добро училище и по-добри резултати. Когато децата отидат в колеж може да се потърси по-евтин район.

# 2 593
Чак сега намирам време да пиша за снощната битка, може и да е коментирано.
Според мен Радостина си спести освен товарене на последната количка, така и минаване на втората дължина по трасето. Тя взе натоварената количка, която Николета беше оставила на другия му край, докато минаваше стълбата. Радостина я избута до началото на трасето, мина по дюшеците, след което не върна количката там от където я взе, а само разтовари чувалите. Тя на практика трябваше да завърши в другия край на трасето, а завърши до Николета, т.е.за мен мина само 1 път, поне така беше монтирано.

Изобщо не беше така. След люлката Радостина каза че няма количка за нея. Павел и каза да бута обратно и тя избута натоварената  от Николета количка до старта. После мина дюшеците, а за това време Пекин избута същата количка пак до междинната позиция. И Радостина пак я избута до старта и я разтовари

Тя затова Николета седна да си почине.Аз дори не видях кога е минала стълбата Радостина.Тя просто избута количката в една посока и започна да я разтоварва.

Защото мина платформите, а не стълбата. И си бута два пъти количката

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:01 от ESPACE

# 2 594
Голям зор е видял, чудо и приказ този мирко бозавия фикус.
Само той е учил в чужда държава, все едно е учил на Марс, невероятно постижение едва ли не, нечувано и невиждано, но практикувано от хиляди българи и милиони хора по света.

Много е мазен, ясно е, че никой не го е виждал и не го брой за жив, затова е нямал и глас до сега.
Да си го пробутват където искат, тяхна работа.

Общи условия

Активация на акаунт