💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 377
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 610

Джар джар какво общо има с Йотовска?

Дружки са си. Работят заедно... Радка е фитнес модел.

# 2 611
Чакалкаста е заорал дъното с този рекламен постинг на новият каст с любимия ми Морунов. Само не разбирам защо използва лицето на Калин и го хейти....За да е по гледан ли!? За Калинката червен хилс, а за Фикуса, че е номер 1...Ужаасссс... Ще изгледам заради Морунов и ще го отследвам Чакала навсякъде... Ужасен е станал просто. Не мога да го позная.

# 2 612
Чакалкаста е заорал дъното с този рекламен постинг на новият каст с любимия ми Морунов. Само не разбирам защо използва лицето на Калин и го хейти....За да е по гледан ли!? За Калинката червен хилс, а за Фикуса, че е номер 1...Ужаасссс... Ще изгледам заради Морунов и ще го отследвам Чакала навсякъде... Ужасен е станал просто. Не мога да го позная.

Чакалчето, миличкият, използва добрия стар, изпипан „кликбейт“. Ютюбърите (големите канали) го наложиха и го използват за трупане на споделяния и гледания. Наистина е станало негледаемо.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 14:00 от ropfkgfgfgu23284

# 2 613
За мен Мирка е зет на някой от продукцията. Бебето трябва да се подсигури и затова са го пратили там, за да му дадат парички. Не изгледах снощи сърцераздирателния личен разказ на Мирка, но то ми е ясно, че бременната жена и бебчето ще имат по-големи заслуги за победата, отколкото Мирка. Живи и здрави да са!

# 2 614
Добре де, какъв модел може да е Р.? На какво е модел? Или е боди позитив? Къси крачка, липса на гърди? Единственото, което намирам е сравнително тънка талия. Но като цяло пропорциите са сбъркани. Мъже, я да си кажете как ви е рейтинга по хубост на участничките в ИВ (ако може се абстрахирайте от възрастта).

# 2 615
За мен Мирка е зет на някой от продукцията. Бебето трябва да се подсигури и затова са го пратили там, за да му дадат парички. Не изгледах снощи сърцераздирателния личен разказ на Мирка, но то ми е ясно, че бременната жена и бебчето ще имат по-големи заслуги за победата, отколкото Мирка. Живи и здрави да са!
Тцъ,опитай пак.Нито е нечий зет,нито пари му трябват за да отгледа бебето си

# 2 616
Добре де, какъв модел може да е Р.? На какво е модел? Или е боди позитив? Къси крачка, липса на гърди? Единственото, което намирам е сравнително тънка талия. Но като цяло пропорциите са сбъркани. Мъже, я да си кажете как ви е рейтинга по хубост на участничките в ИВ (ако може се абстрахирайте от възрастта).

1. Сапунджиева
2. Николета (чудя се,но хайде от мен да мине,че Ръждето е отвратителен характер и не мога да я трая).
3. Ръждата
4. Джар джар.

# 2 617
Предвиждам, че накрая ще обявят Мирослав за най-великия стратег на сезона, но на мен неговата стратегия на игра много ми напомня за един друг играч от “ Островът на стоте гривни”, мисля че се казваше Алекс, който си призна накрая, че е питал чат GPT коя е най-ефикасната стратегия за стигане до финал в подобно риалити. И чат GPT му казал: не се набивай на очи, не показвай възможностите си, остави другите да те подценяват, пести си силите и разни други такива. И той стигна финала. Нищо чудно и Миро да си е говорил с AI преди Игрите. Едно към едно ми е 😁🪴

И си мисля, че може би нямаше толкова да ме дразни, ако поне на синхрони обясняваше действията и поведението си като част от стратегия. Защото иначе излиза, че той просто е такъв човек. А сега, когато остават 2 седмици до финала, дори и да изкарат нещо такова, никой вече няма да повярва. Да не говорим за очевидно отчаяните опити на продукцията да му изчисти образа, използвайки жена му. То и Траян се ожени онзи ден, очевидно много влюбен,  ама той нещо не можа да вземе думата от Мирцата. 🤣

# 2 618
Как да е, много зле. Има задник в момента, не знам обаче, ако качи 5+кг и тънка талия, това е за тялото.
И хем е 20+, след 10 години ще е чао на фона на една Пекин.
За лице да  не говорим, само едни зъби има хубави, ама на фона на всичко друго ...

# 2 619

Но пък кадър на Калинката е избрал един път 🫠

# 2 620
Стратегии, под над зад кастове, задници ... а през това време някои хора просто качват красиви снимки от Банско☺️

# 2 621
Охх. Да. Посвам тук. Наистина много яки снимки качва Калинката.

# 2 622

Не му симпатизирам вече ,но в този  случай според мен го е сложил това защо е ясен финала .Тоест  хикса за Калин и др за победителя Мирослав. Като цяло е мега зле вече .Той едно време четеше тука ама доста ниско пада в коментарите си особено покрай онова недорузомение Ясмин.🙂

# 2 623
  • тук и там
Очаквам Радостина да стигне доста напред.Като нищо и Николета-заради грошовете и май някакъв амулет имаше Николета.Ако се съберат с Мира ,нищо добро не ни чака-стават много богати и ще гърмят по силните играчи и ще ги изправят един срещу друг..Миро де,само той може да смята от тях..
Аз гледах миналият сезон,но признавам,че не съм забелязала леката жилетка на Мартин .Може ли линк или снимка където си личи че е лека.

# 2 624
На Мартин жилетката, дето се вееше от вятъра и той я отмяташе с два пръста. И тичаше като козле с нея. Аз това си спомням. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт