💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 275
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 955
И се яви тук защото искаше да направиш забележка да не сме злобни и да кажеш на жена си, че ни си се скарал и вече и е разрешено да влиза тук?!

Иначе ъгъла е добър. Похвали Калин, и чак след това ни обърна внимание, така между другото, какъв семеен човек е Мирко и как нямало да остави да не предупреди за проблема с екипировката.
Няма желаещи за екскурзии с него ли?

Иначе за едно си абсолютно прав. Миро е напълно в правото си да си избере удобна стратегия в играта, но и ние като зрители сме също в правото си да не я харесаме, а и него самия.

В крайна сметка след един читателски маратон Wink

Иначе коментарната секция тук повече взе да прилича на Пекинстване, отколкото на бг мама. Пък ако ще след този коментар да остана без достъп до сайта. Ще го преживея.

Абе защо всички се опитвате да ни изкарате някави плюещи уруспии? Тук нито е ФБ качеството на кометарите, нито Инстаграм или под статии и сие.

Че не ги харесваме, не ги. Може да им казваме фикуси, лястовици, мама и момичетата и прочие, но нито ги псуваме, нито някога ще ги. Нито им пишем на лични, нито ще. Няма кълнежи, сравнения с определени човешки биологични нужди.
Та какъв е точно проблемът на изказванията ни тук на няколко съфорумци, които явно си мислят като ни нарекат фанатични бабички (нищо че имаме и много мъже), че видиш ли това ще го направи вярно?

До роднините, продукцията, играчите и магически появилите се след 10 години неактивност хора– като сте толкова смели, защо не коментирате любовта си във ФБ групата на Игрите например, и да им кажете там какви са "гадни", а?

Стремежът към принизяване на коментираните ме прави чест на коментиращите. Обръщенията са едно нещо, тоталното отричане на личностни качества и в реалния живот - друго.

А ако някой се е припознал/а ... Това си е лична асоциация.
Последвах Калин в Инстаграм.

Единственият човек от риалити шоу в България, когото следвам.
Тук-там коментирах, харесах, разгневих се във Фейсбук. По случайност през човек сме свързани С Траян, жена ми е върл фен на Лапунов във фб. Та ... Излизат ми реклами, понеже по принуда имам сурат тефтер. Два пъти по над три години съм бил без акаунт.

Що да не възкръсваме знайни и незнайни стари профили ? Нещо като проблем ли е ако в дадени периоди по година-две има хора акцентирали над събитията в живота си извън социалните платформи ?
Или е проблем, че е относително вярно, че форумът тук стана интелигентно злобен към изказа си срещу едни актьори-играчи, и показва едно изливане на озлобление.

Стига се до парадокса аз като мъж да обяснявам на моята реална бг мама у дома, че бг мамите по принцип не са такива злобни.

Това ще ми е отговорът по въпроса, както и последният коментар за тази календарна година.

# 2 956
Калин е заставал на много ключови постове във племената си. И има 90% успеваемост. Не го страх да поема отговорност за разлика от МиркА или Шопара.

Пекин всъщност мен ме дразнеше с факта "женската завера" наследена от Мишенцето. Тук не вкара мисъл - ако беше вкарала и в това мисъл щях да я призная за "Стратега на всички сезони"...но не би. Мишенцето е виновна.

#СезонанаКалин#!

# 2 957
Забравих да напиша, но в горното видео с Лапунов споделя, че Калинката е предложил на Гизем да са гаджета)) Това не го знаех. Ваня го пита за Гизем и той сподели, та...сега са приятелчета иначе. Скоро е идвал до София и се е виждал с Калинчо, но не се виждат често, защото са от различни градове. Иначе и двамата обичат походи, планината и изобщо има общо между тях, а и са на една възраст. Лапунов също не е гледал предаването и знаел за него , чак с участието си в Сделка или не е разбрал за него и се записал-това миналата година и го взели бързо. То и той е тренирал доста бойни изкуства преди, бе интересно момче е Лапунов, нестандартно и пълно с доброта и обич към хората, като Калинчо. Чудесни млади хора.

Калин още във формата каза на Гизем: "хайде да ми станеш едно гадже", та не знам дали това визираше Лапунов. Не ми допадна много как Гизем беше в компанията на плювачите по Калин онзи ден при Гала, макар и тя да не каза кой знае какво.

# 2 958
  • София
жижик,
Това са спекулации. Ръждавичка е силен характер и иска да е лидер. Би се съгласила да играе с някого, когото да слуша само ако има по-голяма разлика в годините и тя го приеме наистина за авторитет. При Лечителите щеше да е с Д-р Пекин и щеше да е в добра позиция. Даже Пекин щеше да я закриля, както Жени правеше с Мирела в сезон 4. Разликата е, че Ръждавичка е много, много по-добра от Мирела на терен. При Завоевателите щеше да е с блатните най-вероятно.
Но само можем да гадаем, какво и как би се наредило.
По тази логика трябва да ''омаскарим'' всички герои през всичките 7 сезона. Ами ако Фифо не беше при Безстрашните, ами ако Гого не беше син, а червен. И т.н. и т.н.
Ти си там, където те е поставила продукцията и няма 'ако'
Това са безпочвени спекулации.

Рокси,
Ами ето ви адекватен участник, който наистина мисли за играта. Вижда реална заплаха за него. Да, Ръждавичка е заплаха и това че мъжете или не го виждат или я приемат за една от тях си е за тяхна сметка.
Ако Миро я гласува за елиминация обаче ще го нахраня яко. Но няма да отрека добрия ход. Може да иска и да изгърми анулета е. Да я пробва един вид. Но нека стигнем съвет и ще видим. Това може и да е само опипване на почвата, защото при Феномените ще останат само 5 човека. Имаме Сапунджиева сама. Чикагото сам. Той номинира според игрите. Свободен електрон. И имаме троен съюз между Ръждавичка, Дино и Миро в който уж имаме двоен съюз между Ръждавичка и Миро, само дето последния не е глупав и му е ясно, че Ръждавичка стигне ли обединението ще е с Алекс, Калин и Траян. Ръждавичка ще е в перфектна позиция в топ 8. Да му мислят Мирослав, Дино и Чикагото. Но пък те са добри на терен.
Изобщо ще е вълнуваща финална седмица с всички възможни съюзи и контрасъюзи, а пък и какви битки може да има само.

# 2 959
Благодаря на ZaEdinKomentar за Дакамару, за реванш мои разсъждения защо Миро няма как с това поведение да стане всеобщ любимец и да не отнесе негативи. Героите са слабост на всяко общество още от най-древни времена, Джоузеф Кембъл прави много хубав разбор на всички древни митологии, това не е балканска традиция или слабост към красивия момъка със златната ябълка. Холивуд също работи по този модел, Междузвездни войни е най-типичния пример за създаването на съвременен мит със смел млад герой. Към това имаме едно общество, на което му е писнало от скатаване пред силните на деня в опит да минеш между капките. И към това един друг изпитан метод - карнавала/ маскарад, на който хората са имали възможност да се подиграват на крале и църква и ритуално да ги убият, за да ретушират масово недоволство. Днес го правим през едно шоу, в което се припознават ценностите, които ни липсват, и изпускаме пара на личностно ниво поради потупкването на справедливостта. Ако Миро е влязал за 100к, какво мислят хората не би следвало да го вълнува, върви сигурно към целта си с избраната стратегия. Ако е влязъл за приключението и да се самопредизвика, може би е разбрал нови неща за себе си и ще коригира това, което не му допада в поведението и реакциите му. Ако е влязал за популярност - казват, че няма лоша реклама, та може да работи и с това, което получава, има хора, които могат да монетизират всичко. Ако обаче е влязал с надеждата да го харесват и ласкаят, не е е разчел правилно нито един от изгледаните в детайли сезона. Та това са моите пет стотинки по темата

# 2 960
Без Лапунов на мен поне ми се отщя да гледам. Сега следя заради Калин, отделно чакам жените да се разкарат до една , ако може преди обединението. Жена съм, иска ми се жени да се класират, ама от видяното ме хваща срам, какво остава да викам за тях. Ръждавица и Пекинката са ми направо негледаеми. И докато Пекинката знам, че говори неща с които иска да замаже нещата и се прави на ударена, защото така и изнася, то Ръждавица не я разбирам и ми изглежда по-подла от всички, дори блатната жаба дето се е взела за нещо специално. Николета лъже та маже още с професията си и изобщо тези мигащи очи не могат да ме накарат да вярвам, че е толкова тъпа и блага иначе. Всички играят кой повече, кой по-малко, идеалистите са Калин и Лапунов. На втория му взеха мерника и изгониха да не пречи на сюжета, скоро и Калинката ще го добута някак до финал може би, но не вярвам да спечели. Това рядко става, а и той отпадна много с този изолатор и се изхаби физически и психически. Поне Траян, Чикагото или Алекс да спечелят, може и Дино (той имал болно детенце и доста разходи разбрах) , та...но този Мъро-Пъро...да ме извинява, цял сезон се пази, скатава, правеше на мижитурка и накрая да ми избухне видиш ли големия победител не го приемам. Може и да има данни, бях писала, че е обран, възпитан в началото, ама той ...това се видя и като каза на Калин, че изолаторът му не пречи, ама иначе припадал, не можел, свят му се вие, друг да тегли, а той какво??? Голяма стратегия няма що. Сами си докараха да изгният на този изолатор, изгониха си читавите играчи и племето стана...мижитурско и блатно.

# 2 961
Без Лапунов на мен поне ми се отщя да гледам. Сега следя заради Калин, отделно чакам жените да се разкарат до една , ако може преди обединението. Жена съм, иска ми се жени да се класират, ама от видяното ме хваща срам, какво остава да викам за тях. Ръждавица и Пекинката са ми направо негледаеми. И докато Пекинката знам, че говори неща с които иска да замаже нещата и се прави на ударена, защото така и изнася, то Ръждавица не я разбирам и ми изглежда по-подла от всички, дори блатната жаба дето се е взела за нещо специално. Николета лъже та маже още с професията си и изобщо тези мигащи очи не могат да ме накарат да вярвам, че е толкова тъпа и блага иначе. Всички играят кой повече, кой по-малко, идеалистите са Калин и Лапунов. На втория му взеха мерника и изгониха да не пречи на сюжета, скоро и Калинката ще го добута някак до финал може би, но не вярвам да спечели. Това рядко става, а и той отпадна много с този изолатор и се изхаби физически и психически. Поне Траян, Чикагото или Алекс да спечелят, може и Дино (той имал болно детенце и доста разходи разбрах) , та...но този Мъро-Пъро...да ме извинява, цял сезон се пази, скатава, правеше на мижитурка и накрая да ми избухне видиш ли големия победител не го приемам. Може и да има данни, бях писала, че е обран, възпитан в началото, ама той ...това се видя и като каза на Калин, че изолаторът му не пречи, ама иначе припадал, не можел, свят му се вие, друг да тегли, а той какво??? Голяма стратегия няма що. Сами си докараха да изгният на този изолатор, изгониха си читавите играчи и племето стана...мижитурско и блатно.
Това за Дино не знаех. Сериозно ли е?

# 2 962
Мартин, си е Мартин, като му гледах битката вчера срещу един супер надъхан и силен претендент и как минаваше всички препятстив, не видждам как точно Калин примерно, който е най-универсалния този сезон ще го бие. Същото е и с Ръждавичка, силна за сезона, но като цяло много далеч от участнички в други сезони, не знам дали и в топ 5 може да влезе. Гледаш, го кльощав, но с много издръжливост и сила, като Рълев. Отделно добър на пъзели, нещо което куцаше на Фифо, който вероятно би бил и двамата на трасе, но с малка разлика.
Ще е интересно състезание между Фифо, Мартин, Рълев, Калин и Момчил + Андрей и Гого.

# 2 963
Ще е интересно състезание между Фифо, Мартин, Рълев, Калин и Момчил + Андрей и Гого.
Аз ще викам за Андрей! Simple Smile

# 2 964
Хора, не обръщайте внимание на творбите на близките. Прескачайте ги и не ги отразявайте. Нека не допуснем тук да си разваляме темата.  Аз, която винаги защитавам Сапунджиева, защото ми харесва, пиша спокойно в темата без да ме репликирате и да се заяждате. Пуснете ги и другите да пътуват. Така ще покажем колко сме над нещата. Нека те дълбаят към дъното така, както го направиха и в играта.
Чакам следващата седмица с нетърпение. Харесвам всички без Мирослав. А Дино много ме ядосва Simple Smile Винаги намира начин да се заяде с Деси и това ме дразни, защото не заслужава такова отношение. Но ще го преживея и това.
За победител искам Калин. Останалите, кой както успее Simple Smile

# 2 965
Aз имам следните питания на този етап: Пекин и Мирка наистина бая свалиха в предаването, особено Пекин. Ама тея двете Рада и Николета как са все същите? Много ми е странно това.
И другото - защо по ягодите Симона постоянно повтаря, че тя е останала единствената оригинална от Феномените сега? Не, единственият оригинален Феномен към момента е Чикагото, ти Симона беше Амазонка, която Феномените избраха за тяхното племе, и ти още от началото беше недоволна къде си попаднала.

# 2 966
Какво и да си говорим Сезон 7 постави много рекорди за всички сезони, взети заедно - най-добро племе - Феномени, най-силна жена на терен - Симона, Ф4,  най-добър стратег - Пекин, най-много капитански - Симонка и т.н и т.н.

Най-добър играч и човек, появявал се в Игрите - Калин. Безапелациоонно води навсякъде... и в Сезон 4 с Фофо и Гого не беше така.

#СезонанаКалин#!

# 2 967
Представяте ли си какъв фактор е форумът и специално тази тема, щом пак е налазена с неграмотност, неприсъщи изразни средства, необективност, грубост, безпардонност, липса на аналитичност и късопаметност, които не са присъщи на дискусиите тук. Зор да влязат да ни набият канчетата 😂.
Все едно да не си фен на нещо, ма голям напън да станеш член на фен клуба.
Толкова развалят атмосферата и така обезценяват форума. Свалят стойността, поне според мен. Аз си научих урока още от предната атака - видя ли името не чета коментара, но като го цитирате 2-3 пъти, а ми е интересно да чета вас, и...
Трябва да задействате самозащита, хора.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 18:49 от MikasaA

# 2 968

Това за Дино не знаех. Сериозно ли е?
Ами аз така четох, че е разведен, но се грижи за детенцето си. Сега да не объркам нещо, ама...стана ми жал, май във ФБ или не помня. Иначе да, сериозно било . Дали някъде е казвал или ...не знам, това съм го запомнила.

# 2 969
Всъщност сега като се замисля много кофти стана, че сюжетната линия с Шопа пропадна. Най-вероятно го готвиха за връщане в синьото племе /на мястото на Чикагото/.
Сините с Шопа щяха да станат един адски интересен тим - един казан от емоции и интересни случки. Язък!
Шопът ми е адски неприятен, ей така без да мога да кажа конкретно с какво. Има хора, дето просто усещаш с върха на космите чак, че не са от твоята кръвна група и това си е...

Общи условия

Активация на акаунт