💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 245
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 985
  • София
Мартин, си е Мартин, като му гледах битката вчера срещу един супер надъхан и силен претендент и как минаваше всички препятстив, не видждам как точно Калин примерно, който е най-универсалния този сезон ще го бие. Същото е и с Ръждавичка, силна за сезона, но като цяло много далеч от участнички в други сезони, не знам дали и в топ 5 може да влезе. Гледаш, го кльощав, но с много издръжливост и сила, като Рълев. Отделно добър на пъзели, нещо което куцаше на Фифо, който вероятно би бил и двамата на трасе, но с малка разлика.
Ще е интересно състезание между Фифо, Мартин, Рълев, Калин и Момчил + Андрей и Гого.

Забравил си да споменеш Юлиян, Гешев, Добрин и Светлин.
Зависи от профила на битката. Какво ще е трасето и какви елементи ще има.
Ако има плуване, Фифо ще има сериозно предимство, а след него ще е Момчил. Ако има нинджа трасе, Гого или Добрин, останалите ще са назад.
Ако е типичното, класическо трасе тип Игри на волята с яко хамалогия и издръжливост (силова издръжливост) то Фифо и Гешев ще са фаворити, малко след тях Светлин.
Изключвам обаче пъзелите. С тях в играта, нямам идея. А и не ме вълнува особено.

# 2 986
Е, аз като ви казвам, че Александър трябваше да загуби вчера, но той за пореден път изненада продукцията.

Много за малко не позна продукцията.Разчитаха, че с тежката жилетка няма да може да мине дългата стълба на ръце два пъти, но Алекс ги изненада.

# 2 987
  • София
А защо смятате,че Александър е бил на мушката? Да останат без разказвач?Не мисля.
Ако искаха да го сготвят,нямаше да върнат двойното номиниране.

# 2 988
От кога чакам да стане страница 200 и да се запиша на нея. Ей така- да си погледам измисленото форумско име върху страницата на рекорда. Днес във фитнеса (рано сутринта) реших да съм "Мис бикини фитнес". Да усетя и тази слава. Не ми се получи много. Мъжът ми каза- "Сигурно , защото вече не си "мис", сладка моя!" Обеща да не ме води на планинско катерене, но.сега му търся панталони като на Калин. Онези шаренките. Хубава вечер ви желая!

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 19:13 от victoria vassileva

# 2 989
Няма да се изненадам Чикагото да е значително по-непростоват в реалността. Ама са му казали в прав текст - "мойто момче" ти си страхотен самороден талант, не ни влизаше в плановете, ама ако го играеш тотален човек от народа с просташки наклонности няма да ти дадем да отпаднеш безславно на някоя изометрийка, ще ти дадем да стигнеш далеч, може би дори до финална седмица. И Теодор си изпълнява плана, докато се забавлява искрено.
Между другото и аз си го мислих.
Ако поразсъждаваме малко - този човек е началник смяна, ръководи над 40 човека, управлява машини. Ако наистина беше някой безмозъчен, прост неандерталец мислите ли, че ей така щяха да го назначат на такава отговорна позиция? Това не е цепене на дърва и палене на печка.
Както и да отвори магазин. И за бизнес се иска акъл и ум. Не е просто имам пари и си ги харча.
Че не е Вундеркинд, не е. 🤣 Ама не може всеки да е учен. Трябва да има всякакви хора.
Така че и аз подозирам, че Чикагото не е толкова простоват, колкото се опитва да ни убеди продукцията.
Много хора мислят хумора и веселбата за простовати занимания (ниско IQ 🤣) и самоиронията за израз на слабоумие, но не е така.

# 2 990
За мен пък Калин е по-добър генерално и общо като събереш всичко, и от Мартин,Рълев,Андрей,Гешев,Светлин  и Добрин.Даже и от Момчи минава на някои трасета много по-бързо.И го казвам като човек гледал всички сезони.Номер едно по комплексност и моя вечен любимец си остава Филип  следван от Юли.Гого е тип Калин ,но има повече опит от него.

# 2 991

Това за Дино не знаех. Сериозно ли е?
Ами аз така четох, че е разведен, но се грижи за детенцето си. Сега да не объркам нещо, ама...стана ми жал, май във ФБ или не помня. Иначе да, сериозно било . Дали някъде е казвал или ...не знам, това съм го запомнила.

Да не са се объркали с Шопа...Дино във визитката си каза, че е необвързан и трудно си намира приятелка.
Еми за Дино четох, ама ...да не объркам, че...извинявам се. За Шопа тук четох, ама имам спомен и за Дино и направих някакво сравнение между двамата. Да не е от някой участник при Гала..не знам, не знам. Да не се зачита , дано не е вярно, чак гледах сега във ФБ профилът му , еми има 2 деца се е снимал и като бебета, ама..не пише да е женен, вече ...негови ли са..не са ли...дано бъркам, че ми стана много тъжно.

# 2 992
Скрит текст:
Еми
Дразещо  става че са нагли и с претенции иначе нека си говорят.Няма как да ме убедят тези няколко души ,че изведнъж са почнали
 да гледат игрите и да  пишат щото видиш ли имало някаква измислена" секта" на Калин.😂Очевидно платени хорица ,но не им се получава.
И последно пак нека да го кажем!
И с Калин,и без Калин хора като Миро,Шопа,Томи,Пекин и Радостина намаше да бъдат харесани, и щяха да получат същия хейт ,защото са кофти като играчи и хора конкретно в предаването.Кой разбрал ,разбрал.

Хора, дълго го таях в себе си, но най-накрая ще си призная.
Скрит текст:
Аз всъщност съм жената на Миро. Опа. Извинявам се. Имам предвид на Мими.

Ето, казах го. Искам да ви обърна повече внимание, ама бебето се разрева и требва да ходим да го гледам.

По принцип Мими го гледа, ама сега съм го пратила него до Икеа да купи един кожен диван. Знаете, нали се опаричихме сега и можем да си го позволим.

А и тя пък Пекин ще идва на гости довечера и ми се иска да я впечатлим с нов диван.

А тя всъщност ще идва, щото трябва да градим стратегия как да им чистим образа с Мими. После след десерта, ше говориме глупости за Калин. Ради и Никито и те щели да дойдат. То цял банкет стана.

Та за стратегията - пробвахме с Гала, пробвахме с ботове у фейса - не става и не става. Най-важно е да подсигурим нещата в БГ Мама. Те просто са ни най-важни. Имаме няколко платени там във форума, ама май ще трябва още.

Айде до после - ще целуна Мими от вас.
Здравей, смела жено! Ти си си бг-мамма, така че си съвсем на мястото си!
И съвет от мен - Похарчете парите за кеф, не за практични работи!
/Моят мъж ако се запише да участва в такова нещо, ще му счупя главата!/

# 2 993
Няма да се изненадам Чикагото да е значително по-непростоват в реалността. Ама са му казали в прав текст - "мойто момче" ти си страхотен самороден талант, не ни влизаше в плановете, ама ако го играеш тотален човек от народа с просташки наклонности няма да ти дадем да отпаднеш безславно на някоя изометрийка, ще ти дадем да стигнеш далеч, може би дори до финална седмица. И Теодор си изпълнява плана, докато се забавлява искрено.
Между другото и аз си го мислих.
Ако поразсъждаваме малко - този човек е началник смяна, ръководи над 40 човека, управлява машини. Ако наистина беше някой безмозъчен, прост неандерталец мислите ли, че ей така щяха да го назначат на такава отговорна позиция? Това не е цепене на дърва и палене на печка.
Както и да отвори магазин. И за бизнес се иска акъл и ум. Не е просто имам пари и си ги харча.
Че не е Вундеркинд, не е. 🤣 Ама не може всеки да е учен. Трябва да има всякакви хора.
Така че и аз подозирам, че Чикагото не е толкова простоват, колкото се опитва да ни убеди продукцията.
Много хора мислят хумора и веселбата за простовати занимания (ниско IQ 🤣) и самоиронията за израз на слабоумие, но не е така.

Аз затова съм и изненадан,че на отборните битки е такъв нервак. Очаквах от него като човек,който отговаря за хора да може да строи на арената съотборниците си и да дава идеи за трасето,разпределя позиции,да е спокоен,а той не се включва изобщо. Мълчи и си гледа своето представяне.

# 2 994
Дяволче, това са въпроси, достойни за анкета според мен.

1.Ако не беше изтекъл спойлерът за Миро, щяхте ли да имате негативно мнение за него, както в момента?

2.Кои играчи от този сезон ще бъдат запомнени?

По скоро въпросът да е: Щяхте ли да забележите че Мирослав е в игрите, ако не беше спойлера?😜

# 2 995
И аз изобщо не мисля, че Алекс е бил приготвен за отстрел от продукцията. Няма логика, нямаше да връщат двойните елиминации, едната вечер жените гласуват за него, другата - за Калин, като от продукцията не позволят, не запишат или не излъчат речите на Алекс и съветите на Ралица, и готово. Според мен си стана точно по сценарии.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 19:17 от MikasaA

# 2 996
Отговорът за МиркА е не.

# 2 997
  • София
Тя отдавна вече е рекордна за Игри на волята Simple Smile
Старият ни рекорд от този сезон ако не се лъжа беше 175 страници.

С оглед, че вече сме на финалната права съм почти сигурен, че ще е така и с тема 12 през следващата седмица, а пък финалната тема ще е пълна лудница.

Относно корицата за Между два сезона.
Винаги съм слагал победителя. Дори и Алекса. Е, после бързо го смених де, хаха. Стоя около две или три седмици ако не се лъжа.
Който и да спечели трябва да се уважи най-малкото етикета задължава.
какъв е рекорда за най много теми и в кой сезон е бил ?

Сезони 4 и 5 летяха темите.
Сезон 4 държи рекорда за най-много страници за 7 дена, мисля че бяха около 300 (което е рекорд изобщо в историята на Бг мама от всички възможни ТВ формати), което е абсурдно много и си идваха по един естествен начин. Страшно много се пишеше тогава. От много потребители.
Сезон 4 имахме цели 6 теми от 12 с над 200 страници.
Сезин 5 още по-фрапантно. Цели 9 от 12 теми бяха с над 200 страници.
Сезон 4 имахме и колаборация с Надкаст и там задаваха наши въпроси към участници. Култови години просто.
Това не го е имало в никакви други теми за други предавания.

Сезон 6 беше зле положението като активност в темите.

Рейтингите са показателни. Сезон 7 започна да се доближава като рейтинги със сезони 4 и 5 и рейтинга расте от няколко седмици насам. А пък във Фейсбук имаме рекордни реакции на видеа и рийлове.
Т.е. каста и участниците спасиха сезона, въпреки продукцията и неадекватните им изпълнения.
Това е извода.

Ф4! Blue Heart

# 2 998
На финала трябваше да има битки

Калин-Лапунов за победител
Александър-Чикагото за 3 и 4 място
Ивайло-Траян за 5 и 6 място
Дино-Доктора за 7 и 8 място
Мирослава - Пекин за 9 и 10 място
Ръждавица - Николета 11 и 12 място
Радостина - Сапунджиева 13 и 14 място
Шопа е извънгабаритен и срещу Томи го слагам ...

Лапунов каза , че ще отиде за Сезам, ако го поканят. Там нямало коалиции, нямало съюзи и всеки си показва възможностите, това му харесвало и би се записал. Много бих искала да го гледам и видя наистина възможностите му, интересни интервюта дава за неговите години, много динамичен живот води и изобщо ми е интересен, като човек , възгледи ..отделно е добър, възпитан, галантен, бе ...нищо не ни показаха, направо се подиграха с него.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 19:18 от Папунка

# 2 999
  • Bayern
Откъде дойде това, че продукцията се опитва да изкара Чикагото простоват? На човека му харесва да е център на внимание и обича да се забавлява.

Общи условия

Активация на акаунт