💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 252
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 3 000
Няма да се изненадам Чикагото да е значително по-непростоват в реалността. Ама са му казали в прав текст - "мойто момче" ти си страхотен самороден талант, не ни влизаше в плановете, ама ако го играеш тотален човек от народа с просташки наклонности няма да ти дадем да отпаднеш безславно на някоя изометрийка, ще ти дадем да стигнеш далеч, може би дори до финална седмица. И Теодор си изпълнява плана, докато се забавлява искрено.
Между другото и аз си го мислих.
Ако поразсъждаваме малко - този човек е началник смяна, ръководи над 40 човека, управлява машини. Ако наистина беше някой безмозъчен, прост неандерталец мислите ли, че ей така щяха да го назначат на такава отговорна позиция? Това не е цепене на дърва и палене на печка.
Както и да отвори магазин. И за бизнес се иска акъл и ум. Не е просто имам пари и си ги харча.
Че не е Вундеркинд, не е. 🤣 Ама не може всеки да е учен. Трябва да има всякакви хора.
Така че и аз подозирам, че Чикагото не е толкова простоват, колкото се опитва да ни убеди продукцията.
Много хора мислят хумора и веселбата за простовати занимания (ниско IQ 🤣) и самоиронията за израз на слабоумие, но не е така.

Аз затова съм и изненадан,че на отборните битки е такъв нервак. Очаквах от него като човек,който отговаря за хора да може да строи на арената съотборниците си и да дава идеи за трасето,разпределя позиции,да е спокоен,а той не се включва изобщо. Мълчи и си гледа своето представяне.
Нервак е, защото знае, че се раздава на макс в игрите и иска и очаква и съотборниците му да са така, за да може племето да спечели. Освен това има огромна разлика да ръководиш хора в нещо, което правиш с години и да даваш стратегии за нещо, с което се сблъскваш за пръв път. Той самият на един синхрон помня, че каза, че, когато чуе стратегия на някой и е съгласен с нея не вижда смисъл да повтаря същото нещо. Точно по време на разговор с племето на шезлонзите след една битка и Алекс го беше захапал, тогава по този въпрос.

# 3 001
О, спомням си сезон 4 и въпросите. Туджаров си ги коментираше с гостите. И ти губихме твоето време да ги селектираш. Хубави времена и емоции.

# 3 002
Скрит текст:
Тя отдавна вече е рекордна за Игри на волята Simple Smile
Старият ни рекорд от този сезон ако не се лъжа беше 175 страници.

С оглед, че вече сме на финалната права съм почти сигурен, че ще е така и с тема 12 през следващата седмица, а пък финалната тема ще е пълна лудница.

Относно корицата за Между два сезона.
Винаги съм слагал победителя. Дори и Алекса. Е, после бързо го смених де, хаха. Стоя около две или три седмици ако не се лъжа.
Който и да спечели трябва да се уважи най-малкото етикета задължава.
какъв е рекорда за най много теми и в кой сезон е бил ?
Сезон 4 държи рекорда за най-много страници за 7 дена, мисля че бяха около 300 (което е рекорд изобщо в историята на Бг мама от всички възможни ТВ формати), което е абсурдно много и си идваха по един естествен начин. Страшно много се пишеше тогава. От много потребители.
Сезон 4 имахме цели 6 теми от 12 с над 200 страници.
Сезин 5 още по-фрапантно. Цели 9 от 12 теми бяха с над 200 страници.
Сезон 4 имахме и колаборация с Надкаст и там задаваха наши въпроси към участници. Култови години просто.
Това не го е имало в никакви други теми за други предавания.

Сезон 6 беше зле положението като активност в темите.

Рейтингите са показателни. Сезон 7 започна да се доближава като рейтинги със сезони 4 и 5 и рейтинга расте от няколко седмици насам. А пък във Фейсбук имаме рекордни реакции на видеа и рийлове.
Т.е. каста и участниците спасиха сезона, въпреки продукцията и неадекватните им изпълнения.
Това е извода.

Ф4! Blue Heart
Само за протокола да кажа, че в сезон 4 не се пишеше толкова в спойлерната тема /ако въобще я имаше/. Сега 90% от отговорите в спойлерните теми са за Игрите, така че спокойно могат да се добавят към сметката.

# 3 003
Калин би някакви пенсионери и го кръстиха великолепни. Послед месец и полвина го охранваха на резиденциятта видимо е човек на продукцията. Толкова беше затлъстял че на битката с гоненицата колабира и се прави че саботирал и трябваше Николета да ги догонва...
#СезонаНаНиколета #майкатаНаДраконите

# 3 004
Калин би някакви пенсионери и го кръстиха великолепни. Послед месец и полвина го охранваха на резиденциятта видимо е човек на продукцията. Толкова беше затлъстял че на битката с гоненицата колабира и се прави че саботирал и трябваше Николета да ги догонва...
Ама вие сериозно ли? Или много мразите Николета, та по този начин се опитвате да я доочерните в очите ни, докато тук от 100 кладенеца вода вадим да си обясним защо се изключва от тока? То и малко акъл трябва...

# 3 005
Айде и на Ники бялата птица роднините се включиха 🤦😂Късно се регистрирахте като гледам.Поне началото на сезона да беше,но пък стават още по нелепи коментарите ви🤦😂

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 21:10 от *Ани*

# 3 006
  • София
Мхм, ами не съм съгласен!
Ето моят прочит на плановете на продукцията. И защо Алекс беше гласен да отпадне от жените.

Добре, а:
Защо нямаше гъбки, където жените (особено Радостина и Пекин) са много зле???
Защо нямаше финален пъзел???
Каква битка да дадат? Това е петъчна (за нас) елиминация, няма как да им дадат изометрия.

Защо отново не направиха мъжки дуел? Т.е. след Ивайло и Калин, да имаме Александър срещу Калин.
Защото продукцията не обича да повтаря един и същ модел. Пикът на недоволството беше достигнат с братоубийствения дуел между Ивайло и Калин и как Ивайло се жертва за героя.
Сега трябваше да дойде патриарха Александър, който да набие канчетата на самозабравилите се жени, да ги постави на мястото, яко реакции и одобрение в социалките, но идва битката и техният нов герой е елиминиран щафетно от жените. Нов връх на недоволство. Алекс е АУТ. Пекин злорадо се радва. Калин плаче за татко си. После Калин започва да отмъщава заедно със сестра си. Ръждавичка отстрелва Пекин, а Калин се саморазправя с Радостина и Николета.

Ето това е бил сценарият според мен.
И това би се продало по един невероятен начин и щеше да има яху и иху в интернет.
Сега между другото и Ръжденцето малко увисва без Пеки и няма къде да я поставят. Става малко излишна за техния си сценарий. Сега вече ще си проличи искат ли наистина жена финалист или не искат.

А защо тогава не бяха един на един, а четирима?
Вижте горното. Трите жени елиминират Алекс. Яко хейт. Ако са Калин и Алекс, ще е като Ивайло и Калин. По принцип трябва да е още по-емоционално, но хората вече претръпнаха след Ивайло и Калин и нямаше да има изненада като цяло. И кой ще спечели също в битката също. Продукцията иска следното:
1) Да им се получи битката, това им е най-важното нещо
2) Да има изравнена борба в нея, за да е интересно

С тази четворна битка постигнаха точка 2, но по точка 1 се провалиха и със сигурност са бесни.

Като цяло след този сезон очаквам да има уволнени редактори и някои криейтив кадри, защото объркаха страшно много неща.

Надявам се от сезон 8 да се премахнат жилетките и да се спре това разделение на жени срещу мъже.
Реално 4 поредни сезона го имаме това нещо: сезони 4, 5, 6 и 7.

# 3 007
  • Стара Загора
Помня Красима как се беше поохранила, все едно подута стана накрая. Което няма логика при глад, но наистина се включва някакъв режим на оцеляване. А и тъпите луканки и ядене на всякакви глупости си казват думата.

Имам спомен, че Красима беше подпухнала от кортикостероиди, които са слагали заради болки май в кръста ....

# 3 008
Единственият обективен и интересен подкаст е Чакалкаст, тъй като имат и гости от предишни сезони.
Днес беше Морунов и според мен беше прав с това че Калин е добър, но в предишни сезони имаше доста силни кадри и може би нямаше да изпъква като най, но със сигурност щеше да е от добрите.
В Калин това което се откроява е добротата и човечността които са на изчезване, за това и с лекота му се получават нещата.
Виолета уж е обективна, но не особено що се отнася до Денислава.
В Чакалкаст заяви че щяла да спечели сезонът 😃 Денислава ако не я били подхлъзнали или нещо подобно.
Ръждавичка блести на фона на много слабият женски каст, в единоборствата дори Радостина я би, но наистина има качества.
Морунов също сподели че когато си сложи жилетката с пожарогасителният апарат и дъщеря му ще го бие, и тези жилетки те закопават, и ти убиват интертността.
Представете си сега Алекс който е тежък и с жилетка как е минал стълбата и колко зле са били жените.
Много добрата Николета поне да се беше сетила да си разтовари количката, че от тъпотия я би Радостина, доста скандално.

# 3 009
Николета е уникално красиво момиче. Между другото, на мен ми се струва, че Калин си я хареса, по начина, по който я гледа съдя.

# 3 010
Единственият обективен и интересен подкаст е Чакалкаст, тъй като имат и гости от предишни сезони.
Днес беше Морунов и според мен беше прав с това че Калин е добър, но в предишни сезони имаше доста силни кадри и може би нямаше да изпъква като най, но със сигурност щеше да е от добрите.
В Калин това което се откроява е добротата и човечността които са на изчезване, за това и с лекота му се получават нещата.
В Чакалкаст заяви че щяла да спечели сезонът 😃 Денислава ако не я били подхлъзнали или нещо подобно.
Ръждавичка блести на фона на много слабият женски каст, в единоборствата дори Радостина я би, но наистина има качества.
Морунов също сподели че когато си сложи жилетката с пожарогасителният апарат и дъщеря му ще го бие, и тези жилетки те закопават, и ти убиват интертността.
Представете си сега Алекс който е тежък и с жилетка как е минал стълбата и колко зле са били жените.
Много добрата Николета поне да се беше сетила да си разтовари количката, че от тъпотия я би Радостина, доста скандално.

Макар да съм съгласна, че ми е по-интересно като канят стари участници и харесвам Морунов, се почувствах все едно съм в пенсионерски клуб и ми пускат стари шлагери. От 2та часа, имаше какво, 15 минути за сезон 7 и останалото е истории от сезона на Морунов.

Ами извинявам се, но за мен са 2 отделни неща. Направи отделно подкаст да говорят за старото време, битки, а-у, не да скипвам по цели минути за да чуя за сега, Аз ако искам да гледам стари ленти, ще си пусна старите подкасти с играчите.

# 3 011

За същата Николета, която поседна, забрави да си изкара чувалите от вагонетката, и вместо да ги бие, стана ТРЕТА, че за малко и не отпадна, ли говорим? 🤔 Тя имаше и други подобни включвания през сезона. Иначе си е красива, няма спор.
Калин може да е бил “пенсионери”, но поне ги би! 😁🐞💙

# 3 012
„Злобни жени“ удостоени сме с височайшо присъствие в темата. Разсърдили сме game maker – а , че не му харесваме победителя и затова много държа да разнищя твърденията и похватите му. Моите мисли са болднати
Цитат:
„В крайна сметка след един читателски маратон 

Писал съм си в Месинджър на лично с Дакамару с молба малко да си промени стила на поднасяне на споделянето на екстремностите. Като цяло уж се съгласи, в отговора си. Още по-като цяло беше  тънка ирония отговорът. Горе-долу Дакамару да е бил на 29 години тогава, тъкмо като батко на Калин през 2021 беше само година по-стар от Калин в момента.
Има си, има си логика този мой несвързан коментар.“
Има си разбира се. Идеята му е да внуши, че Калин е същия като Дакамару (лееееко арогантен) и също опасен за народонаселението с нещата, които прави. И това се появи след като тук някой отбеляза, че му е притеснено от на Калин екстремните занимания.

„За Мирослав - на един от синхроните преди седмица-две-три вече като си мърдаше ръката да си прикрива гърдите, сухожилията му мърдаха в рамото и мускулите като да е свалил на процент подкожни мазнини едноцифрено число. А като съм му разглеждал достъпните профили, този човек си влезе страшно корав в игрите. И после имаше много нелогично поведение на елементите с ръце - тук се хлъзне, там падне, па се върне. Но към края на лечителското племе си мина два пъти подред трудния елемент с тези криви куки и директно отиде да вади дънери а после нареди и руля за време колкото на Калин (отварям скоба - ако не си беше разглобил руля още 3-4 пъти, как щяхме да чуваме думата "обрат" ??? ).“
За „лощо ми е „  е виновен изолатора. Мирко е страдалец. Иначе е е мега здрав да не си помислите нещо ( аз всъщност вярвам, че е доста здрав, но си се скатава).
Изобщо не отиде доброволно да вади дънери, просто Томиойл го би на скатаване от отговорност, но пък Миро му го върна на пъзела – арка.
И пак тънко омаловажаване на Калин – пъзела направо беше кантар сериозно?!

„Както и на четворната елиминация възкръсна та чак спринтира. Също когато вече беше син от няколко минути , разменен с Алекс - минаването му по трасето беше много скоростно. И още няколко трасета ги минава изключително бързо и с пестеливи движения.“
Малко възхвала на уменията му на терен, които са си такива. И следва една интересна част
„ За мен чисто като стратегия в живота това не е толкова лошо. БГ мама или не, правила или не, не е ок да нямаме като общност никакво уважение към чуждите умения. Човекът си им някакъв негов си тежък минал живот, препатил си е, научил се е да се прикрива и е истински "анализатор", за разлика от самонабедената за такъв доктор Пекин.“
Как може да не му признаваме уменията и скатаващата се стратегия. Сложихме и тежък живот за оправдание. Иначе ще му призная, че се е научил много добре да разпознава водача на глутницата, заплахата и да се присламчва към силния. Доколко ми импонира това умение – ами не ми.

„Просто Мирослав, нацепен, нахранен и свеж е един съвършен цивилизационен продукт“ - ЖДНБ

„Но не успя да си получи капитанство в жълтите, нито успяхме да видим (чисто лично субективно мнение - една четворна елиминация мъжка между Шопа, Томи, Ивайло и Миро), която може би наистина щеше да е много интересна за гледане. Впрочем Георги Стойчев на улицата се държи съвсем нормално, може да го видите в част от снимките на Маратон Бургас от девети ноември. Аз лично си смених мнението донякъде като му видях поведението на опашка и пред хора.“
Внушение, че Шопа, Томиойл, Миро и Иво са мъже, Калин – не. Малко излъскване на Шопа.

„И ще пиша още доста. „ – И аз така

„На никого досега не хрумнва, че ако има финал с участие на Калин може да е предал нататък стореното от Ивайло. Може Калин да е решил да остави някой друг/а да спечели за да вземе парите“
Давам точки за интересното извъртане на събитията. Много алтруистично в стил Калин, но Ивайло не му даде битката. Умрем да омаловажаваме успехите на Калин бе.

„ докато Калин като му гледам хобитата и свободното време и акъла и компанията - може би на всеки две години легално си и декларира като чиста печалба тези 100 000. За какво са му на Калин тези пари, като си има народна любов. „
В превод: Калин си има пари не го жалете. Калин е търсил народната любов.

„Мирослав ... Да е жив и здрав. Прекалено много се плюе по него, като той е относително консистентен в цялата си социална игра, и очевидно с умишлена стратегия да се скатава в началната фаза. Ама я да запитам чисто логически - усещайки че продукцията умишлено ще сготви доста силни мъже за какво би му било да се изявява твърде рано като такъв ? Виждайки съдбата на Иван, трябваше само леко да се прави на ударен, злобен, уплашен, мотивиран, според случая. И той си го постигна до момента.“
И мантрата на всички, които се скатават и мишкуват – това е стратегия , аз иначе съм най-благородния. Да ама два месеца няма как да играеш характер

…… Тук изтрих една голяма част, в която ни нарежда, че не нареждаме продукцията и за силата на едита. Демек Мирко не е скатавка и мръняч, а така са го едитнали, а Калин не е  ведър и усмихнат и толерантен - добреееее

„А че ако човек поживее достатъчно дълго и има много уникална житейска история може да разбере мотивите и на Калин и на Мирослав - това е друга история. Това са стилове на игра.“
Продължаваме рефрена с мъжа Миро срещу лапето Калин и как живота ни принуждава видиш ли да сме скатавки.

„Не мисля, че Мирослав би оставил на колегата си оборудването да е опасно, за да му вземе клиентите.
Първо - това е семеен човек, вероятно има нужда да си менкат смените с друг доверен колега.
Второ - това е обща зала и би компрометирал себе си, и ще изгуби клиенти, няма да спечели.
Трето - ако би му минала мисълта да го направи, би се усетил че по погрешка може да се окаже тази катарама или обезопасително въже може да се окаже при него самия.
Нулево - стига сме обиждали интелекта на хората , той хем мастър гений на фикувстването и хитър стратег, хем ще забрави че ако се спазват правилата всяко едно оборудване в такава зала се проверява и препроверява лично от всеки инструктор и най-много на себе си да докара доклад за небрежност, защото вероятно оборудването е и общо.“
Тука демидж контрол на бизнеса с екстремните екскурзии. Въпреки,че авторката съвсем друго имаше предвид с тази история.

„Не ме кефи Мирослав."

"Обаче за толкова фенове на Калин - сигурно би било полезно малко да се попие от манталитета му на момчето. Иначе коментарната секция тук повече взе да прилича на Пекинстване, отколкото на бг мама. Пък ако ще след този коментар да остана без достъп до сайта. Ще го преживея.“

Заявява, че Мирко не го кефи ( въпреки одата която автора е изписал в негова чест), че да не вземем да си помислим, че го защитава).
Та това е моят отговор на литературен въпрос по темата какво внушава автора с произведението си 😊

# 3 013
Според мен по сценарий Радостина трябваше да вземе грошовете и капитанството, отказвам да повярвам, че някой може до такава степен да си изключва  мозъка.

# 3 014

Макар да съм съгласна, че ми е по-интересно като канят стари участници и харесвам Морунов, се почувствах все едно съм в пенсионерски клуб и ми пускат стари шлагери. От 2та часа, имаше какво, 15 минути за сезон 7 и останалото е истории от сезона на Морунов.

Ами извинявам се, но за мен са 2 отделни неща. Направи отделно подкаст да говорят за старото време, битки, а-у, не да скипвам по цели минути за да чуя за сега, Аз ако искам да гледам стари ленти, ще си пусна старите подкасти с играчите.

Според мен е интересно, тъй като споделят и неща които не са споменавали и имат обективен коментар относно ситуацията.
За разлика от другите подкасти в които се изтъкват как ще ги смажат или говорят тотални тъпотии

Общи условия

Активация на акаунт