Паническо разстройство - 66

• 6 588
  • 278
  •   1
Отговори
# 285
Лексотана какво се води?
Бензодиазепин

# 286
Искам да кажа - аз не съм пример, и не е задължително това да се случи при всеки. Просто явно имам склонност към зависимост. Затова и така се е случило. Идеята е просто много, много да се внимава, и да се следва стриктно препоръката на лекаря (ако изобщо има такава). А не да е изписан за 20 дни, и на 21вия да си кажем - хайде последно. Защото границата е тънка, наистина.

# 287
И аз искам да споделя че съм го пила много по дълго от 20дни но стриктно съм спазвала дозата, а после и схемата на спиране. Играла съм го няколко пъти. Пиша това за да не се плащат всички новодошли, на които им е предписан. Много помага, когато се спазват инструкциите да е за кратко, колкото да тушира негативите от започването на АД.
А що се касае за опасността от развитие на зависимост, то ако човек е склонен към такава и без ПР може да кривне.
Не искам да обиждам никого но да се превишава многократно дозата, да се търсят дилъри на черно си е верно наркомания.

# 288
Факт. Аз не го отричам, не ме е и срам от това. Минавала съм през нещо, била съм сама, това е бил моят начин - не е правилен, напротив, най-грешният е. Горда съм, че 4 години не съм слагала нищо в устата си. Единственият ми порок са цигарите. Не приемам лекарства, не пия алкохол, не взимам наркотици. Просто бягах.
И все пак, ако не ми бяха предписвани от психиатър, нямаше да знам за съществуването им.

# 289
Като при всичко друго и в този случай дозата е границата между лекарство и отрова.
Аз например имам придобита нарушена продукция на Норадреналин, вследствие на
злоупотреба със спортен допинг в младежките години. До края на живота си ще съм на антидепресант.
Но това не е причина да се предавам и да се чувствам непълноценен.

Пожелавам на всеки да си намери правилният лекар и най-добрия за него начин за справяне.
А една от правилните стъпки по пътя е споделянето!
Всеки има право на щастие!

# 290
Sunflower29, нали, с нищо не искам да те засягна, а само чепкам темата.
И аз съм бивша с хранителни разстройства, още ми е тригер храната и винаги, винаги съм я избирала или ограничавала осъзнавайки, че правя глупости.
Прав е Минчо, дозата е разковничето.
Много съжалявам че има хора, които са са пристрастили.

# 291
Джа̀нъм, моля те, винаги съм ти симпатизирала, и съм наясно, че не искаш да засегнеш никого. Просто така подскочих, защото независимо от времето това ще остане най-травматичното нещо в живота ми, и никога няма да го забравя. Затова и така реагирам, може би малко по-бурно, отколкото трябва.

# 292
За реакцията ти съм съгласна, и аз мисля че не е редно да се дават идеи откъде и как може да се сдобиват хора с опасни вещества.
И аз ти симпатизирам. Ти си един много, много силен човек и се радвам, че споделяш най-голямата си травма. Гуш!

# 293
Благодаря ти за хубавите думи! Прегръдки и за теб, и групова прегръдка за всички, които преминават през нещо!❤

Общи условия

Активация на акаунт