Паническо разстройство - 66

• 1 678
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,има ли някой опит с Дуксет при депресивно и тревожно разстройство?

# 61
Здравейте,има ли някой опит с Дуксет при депресивно и тревожно разстройство?

Аз лично не, но една приятелка е на него и много го хвали.
В нашата компания си споделяме кой на какво е,
и дори си имаме "клуб на кукумицините".

# 62
Приятно съм изненадан от ЧАТ-ГПТ. Обясних му симптомите ми и поисках да ми препоръча най-подходящия АД за мен.

В началото ми препоръча, в общи линии, това, което ми препоръча и психиатъра. Но му обясних, че терапията ми има някои кусури, които бих искал да премахна. И имахме дълъг диалог като ЧАТ-ГПТ зададе серия от уточняващи въпроси. Разпита ме кога тревогата е най-силна и от какво точно се тревожа. Разпита ме доста подробно, с доста уточняващи въпроси и за други проблеми, които изпитвам. като на всяка крачка обясняваше - "от казаното до тук най-подходящият АД е... защото ...".

Не сменяше на всяка крачка препоръката, но от време на време, след уточняващи въпроси които ми задаваше добавяше "Този детайл, който ти ми каза, е важен. Ще го взема под внимание и ще коригирам препоръката". И накрая препоръча Миртазипин. Като обясни защо в моя случай това е подходящо.

Смятам да отида до джипи-то и да помоля за рецепта за Ремирта.

Препоръча го защото при мен тревогата през деня рядко е проблем - най-силно се проявява вечерта и ми пречи да спя. А безсънието само по себе си създава маса проблеми.

Също добави и алтернативно лечение в случай, че искам да избегна АД.

Изреди възможни странични ефекти, колко дълго траят, евентуални противопоказания и взаимодействия с други лекарства.

В общи линии, психиатъра така внимателно не ме е разпитвал. А това стана безплатно, от вкъщи, без да го уговарям час и да ходя в кабинет.

Золофта е прекрасен защото елиминира тревогата и повдига настроението, но аз имам нужда от малко тревожност през деня. Иначе се отпускам и работоспособността ми пада.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 06:59 от N_ik

# 63
Ако джипито ти изпише каквото искаш-смени го! Декември се сменят!

Общи условия

Активация на акаунт