Паническо разстройство - 66

• 4 876
  • 187
  •   1
Отговори
# 135
Как сте хорица

# 136
Аз съм ок.
Пожелавам ви спокойни светли празници!

anile, дай му време да подейства.
Премрежен поглед и трудно фокусиране имам и аз днес. Натоварено е служебно пред монитора, късно лягане, лошо спане но всичко ще мине с почивката.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 13:38 от Джа̀нъм

# 137
Вече три седмици съм на бринтеликс, но не виждам подобрение, даже последните дни съм зле доста. Виене на свят, дезориентация, постоянно напрежение, премежен поглед и трудно фокусиране.
Какво да правя не знам. Препоръчайте ми психиатър в Стара Загора и психолог.
Препоръчвам ви психиатър д-р Даниела Радева, но в Супердок виждам, че има часове чак за февруари, а психолог - Белислава Йолдова.
Много добри специалисти са и двете!

# 138
Трудно заспивам вече седмица. През деня ми е отпаднало, главобилие и ужасното замайване. Не знам на какво се дължи, но до 12-1 няма заспиване и в 7 едва ставам.

# 139
Трудно заспивам вече седмица. През деня ми е отпаднало, главобилие и ужасното замайване. Не знам на какво се дължи, но до 12-1 няма заспиване и в 7 едва ставам.
Подобна ситуация и при мен

# 140
Здравейте, на 36 години съм с две дечица, коото имат нужда от мен, но от Октомври месец се боря с хомеопатия с тревожност и проблеми със съня, имах две три седмици почивка и преди 3 дни ме хвана коремен вирус и всичко започна отначало. Имам предписани лекарства от психиатър, които до сега ме беше страх да започна да взимам, но явно е неизбежно, започвам да се отчайвам и борбата е много трудна, особено като идват празници и явно ще ги разваля. Лекарсвата са Coaxil, Хлорпротиксен и Тритико. Някой опит с тях и съвет? За тритико виждам, че сте писали по -  скоро добри коментари.

# 141
Е,като не си започнала да се лекуваш,защо се отчайваш.Какви съвети очакваш?Започни,изчакай лекарствата да подействат,огледай се за психолог,ако не можеш сама да преработиш проблемите си и евентуално ако не проработи всичко това потърси промяна в терапията.

# 142
Отчайвам се, че се върнах отново, а мислих, че съм се справила. А за лекарствата, толкова отрицателни мнения чувам отвсякъде и чета, че ме е страх да ги започна. Но усещам, че е време, просто мъчението е огромно, както знаете сигурно почти всички тук. А иначе от Октомври месец ходя и на психолог и ще продължавам. А за съвети, някой приема ли ги, има ли ефект или не, знам, че при всеки е различно. Coaxilът ме плаши малко, бил като опиат, който е забранен в Щатите и Австралия иииии просто събирам и мнения. Или ми се иска някой да напише "Давай смело, започвай ги, всичко ще е наред 😅", защото в мпята глава е каша 🥺

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 18:04 от EmSs

# 143
А аз искам да ви попитам какво значи проблеми със съня. Аз от две седмици заспивам тридно, а заспя ли след 2 часа се будя от напрежение от врата към главата, потъване и пот. Меря кръвното нямам високо. Може ли да споделите какви са проблемите при вас. Защото после цял ден ме боли глава и съм замаяна

# 144
Малкото дете като ме събуди през нощта и от напрежение не мога да се върна обратно към съня или е много трудно, докато не ме събуди отново и така цяла нощ, после цял ден съм много изтощена и тревожна, гади ми се и не мога да ям, губя тегло. Има моменти все едно ме удря адреналин и не мога да седя на едно място, плача и не знам вече как да се справя.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 11:43 от EmSs

# 145
Здравейте, на 36 години съм с две дечица, коото имат нужда от мен, но от Октомври месец се боря с хомеопатия с тревожност и проблеми със съня, имах две три седмици почивка и преди 3 дни ме хвана коремен вирус и всичко започна отначало. Имам предписани лекарства от психиатър, които до сега ме беше страх да започна да взимам, но явно е неизбежно, започвам да се отчайвам и борбата е много трудна, особено като идват празници и явно ще ги разваля. Лекарсвата са Coaxil, Хлорпротиксен и Тритико. Някой опит с тях и съвет? За тритико виждам, че сте писали по -  скоро добри коментари.
Питам за коремния вирус, защото страдам от еметофобия, тежък ли беше вируса, само ти ли го хвана, като го прочетох и започнах да треперя, декември 2023 и 2024 го карах, и ме е страх...

# 146
Не, не е толкива страшен, една вечер повръщах и после ми се гадеше един ден, но за мен беше явно като тригър да се завърна към тревожността и неспането. Мъжът ми го изкара по същия начин. Няма от какво да се притесняваш.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 11:43 от EmSs

# 147
Не, не е толкива страшен, една вечер повръщах и после ми се гадеше един ден, но за мен беше явно като тригър да се завърна към тревожността и неспането. Мъжът ми го изкара по същия начин. Няма от какво да се притесняваш.
Здравейте, на 36 години съм с две дечица, коото имат нужда от мен, но от Октомври месец се боря с хомеопатия с тревожност и проблеми със съня, имах две три седмици почивка и преди 3 дни ме хвана коремен вирус и всичко започна отначало. Имам предписани лекарства от психиатър, които до сега ме беше страх да започна да взимам, но явно е неизбежно, започвам да се отчайвам и борбата е много трудна, особено като идват празници и явно ще ги разваля. Лекарсвата са Coaxil, Хлорпротиксен и Тритико. Някой опит с тях и съвет? За тритико виждам, че сте писали по -  скоро добри коментари.
Питам за коремния вирус, защото страдам от еметофобия, тежък ли беше вируса, само ти ли го хвана, като го прочетох и започнах да треперя, декември 2023 и 2024 го карах, и ме е страх...
Благодаря за отговора, желая ви здраве и да намерите решение да излезете от това състояние, от октомври до сега като симптоми какво изпитвате?

# 148
Събуждам се много рано със сърцебиене и трудно спя, нямам апетит, свит ми е корема не мога да ям и имам тревожни мисли цял ден. Повръща ми се, страх ме е, страдам и плача. И аз пожелавам на всички сте добре и да имате весели и прекрасни празници.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 11:44 от EmSs

# 149
Научи се да вземаш решения и да стоиш зад тях.Не очаквай някой да ти казва какво да правиш и да го приемаш за съвет.Всичко е в твоите ръце.
ПП Не е нужно постоянно да се цитира.И така става ясно,а утежнява четенето през телефон.Елементарна култура.

Общи условия

Активация на акаунт