Паническо разстройство - 66

• 4 852
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
Мили хора, и да вярвам и да не вярвам и аз се докарах до паник атаки, само че толкова бързо стана, че докато разбера и вече бях в спешния център на системи. Няма да изпадам в детайли, имам час при психиатър и психотерапевт и ще видим какво ще се случва. Към настоящия момент нямам точна и ясна причина защо ми се случва всичко това. Имам си пълен комплекс - сърцебиене, задушаване, премаляване, световъртеж. Та въпросът ми е следния: възможно ли е сега да се появят симптомите от нещо, което се е случило преди 10 месеца? Накратко казано - 3 години работех в пълен ад. Всеки ден ходех на работа със сърцебиене и рев. Така влизах в сградата и така излизах. От март месец смених работата. И понеже това е единственото нещо, за което се сещам, че ми беше доста травмиращо, за това именно питам дали е възможно от там да идва. И последно: снощи бях в спешното защото почти припаднах. Сложиха ми натрий бром и си тръгнах. Днес от сутринта съм със световъртеж и стягане в сърцето. Имам вкъщи лексотан и дианксит. Във вторник имам час при психиатър. За днес и утре според вас кое да взема за да не се стига пак до спешното? Благодаря.

# 181
Да,обикновено така става.По скоро трите години са оказали влияние.

# 182
Zara2020, ако пак Ви стане така, по-добре пийте 1/2 лексотан за по-бързо действие. Аз пия деанксит, но той действа с натрупване и едва ли ще Ви свърши работа в момента, започва да действа след около месец прием.

# 183
  • София
Станало е така, защото регулярният стрес Ви е дошъл в повече.

# 184
  • Швейцария
3 х по половинка Лексотан според моята пси.

# 185
Бихте ли ми препоръчали психотерапевт, който да работи онлайн. Трябва ми за дъщеря ми, която живее в чужбина и среща известни трудности.

# 186
Бихте ли ми препоръчали психотерапевт, който да работи онлайн. Трябва ми за дъщеря ми, която живее в чужбина и среща известни трудности.
Калина Иванова гр. Плевен, аз работя с нея.

# 187
Здравейте, група и щастлива и спокойна година да имате.
Всяка нова година за мен започва депресивно и като цяло м.Януари ми е доста мрачен.
Моя близка приятелка в момента води жестока битка с гадната болест с три букви и прогнозите никак не са добри..
Страхувам се много и за нея и за това как ще мина през болката, ако не успее да се пребори Sad
Усещам, че пак изпадам в тъмната дупка..

Общи условия

Активация на акаунт