🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 634
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 675
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Бланкото обаче явно е любимка на Тушев. Веднага да и изпере имиджа на това були.
Виктория е кауза пердута, никакъв шанс няма тази жена да се осъзнае докато седи вътре.

# 676
Офф днес е много скучен епизод.

# 677
Калоян много ме съмнява дали е с всичкия си, говори някак меко и мисълта му върви доста бавно. Ако роднините му разберат с кой се е хванал яко трябва да му се карат 😅 иначе не изглежда лошо момче, но това с кой се е събрал ти казва всичко което трябва да знаеш за него.

# 678
Калоян със сигурност сериозно харесва Габи, носи я на ръце милия...
Ама не я заслужава точно нея!
Противен и е характера много 🤢
Гадно че се контузи, раната ще и мине, но характера надали ще си го смири за да бъде с Калоян!

Вики е непоносимо обсебваща, все едно с Тишо са женени от 20+ години!
Тихомирчо обаче е тотален непукист! 🤢
Железни нерви има, но е тотален равнодушник!

# 679
Калоян много ме съмнява дали е с всичкия си, говори някак меко и мисълта му върви доста бавно. Ако роднините му разберат с кой се е хванал яко трябва да му се карат 😅 иначе не изглежда лошо момче, но това с кой се е събрал ти казва всичко което трябва да знаеш за него.
Ами мегабавно, направо е дразнещо, и сякаш има нещо има в устата, което иу пречи да говори. Странно е, че Габи не му се подиграва.

# 680
Калоян дано да не се сецне до сватбата с мъкненето на тая трътла джукеста 😀
Тихомир Каторжникът 😵‍💫

# 681
Виктория в отношенията с мъжете е като Маугли. И всеки следващ въпрос, който задава на Тихомир е по-нелеп и по-нелеп.

# 682
Относно визията на Филипа: без очила ще e кръгла нула даже и под нулата.

# 683
Тишо загадката Bowtie

# 684
Тихомир е стоик, нормално е да говори и по-завоалирано бидейки зодия Риби. Подозирам че след разговор с Нати и ако разбере че няма шанс, може да реши да си тръгне

# 685
Мисля,че Тихомир и Виктория ще си ходят.

# 686
Явно съм луда, но Виктория не ме дразни. Грубиела ми е непоносима, но Виктория не ме дразни. Виктор, Блага също, Красимира - отвратителни са ми.
За Виктория би ми било жал, защото от роля влиза във филм, а това е вредно

# 687
  • София
Oфф, втръсна ми от тая Виктория с тъпите и въпроси, злобни интонации, не го остави това момче да диша. Изнанадай ни Тишо, не давай роза на тая лепка!

# 688
Тихомир е стоик, нормално е да говори и по-завоалирано бидейки зодия Риби. Подозирам че след разговор с Нати и ако разбере че няма шанс, може да реши да си тръгне
Всъщност възможно е. Изглежда изстрадал като цяло и е възможно да иска да се спаси от "Лудите в Родос".

# 689
DMS Тихомир.  Спасете момчето от тази бе

Общи условия

Активация на акаунт