BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 14 723
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Напълно споделям мнението на kaspy! Вероятно Сияна е преживяла някакви неприятни неща в миналото, предполагам казва истината какви са те. Просто е странно как само тя обясни за трудностите в живота си, беше изкарана жертва и образът й се градеше единствено върху това.
Нелогично ми се струва момиче, претърпяло СН да се хване като танцьорка и да си прави корекции на тялото, по-скоро за да е в играта, а не заради личен комфорт. Освен това да не забравяме поведението й към мъжете в къщата.
Аз нямам съмнение, че Сияна казва истината, че е била жертва на СН. Отказвам да повярвам, че някой може да лъже за такова нещо.

Но заради случката с теглото виждаме, че Сияна има навика да… Не да послъгва, но по-скоро да преувеличава. Не е била дебело дете - може да е качила някое друго килце в 3-ти - 4-ти клас и някое дете да я е избъзикало гадничко, че е пуснала коремче. Но чак пък да говори за тормоз и че е била “грозното пате”… Ми не е така - хубаво дете си е била.

В тази връзка, за случката със СН, подозирам, че е възможно също да има доза драматизъм и да не е най-лошото, а по-скоро някой възрастен да я е опипал или някой чичак да ѝ се е отъркал в автобуса… Не ме разбирайте грешно - не го омаловажавам. Това също е СН и е ситуация, която може много да обърка и уплаши едно дете. На мен самата ми се е случвало нещо подобно, като бях на 11-12 и се прибирах от училище, и мога да кажа, че поне една година бях под напрежение, като излизах сама.

Нооо, за мен в нея има доза преувеличаване + някаква склонност да буди съжаление, като защитен механизъм. Неслучайно всеки път, като се чувстваше притисната от съквартирантите, ББ изкопчваше (без много усилия) някаква травма от нея.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 20:18 от Lilly_85

# 91
  • Варна
Сериозно, това ли хвана от коментара ми? Laughing Добре, да го заменим тогава с пиърсинга на "сливиците" и с квалификацията на "възлюбленият" си като женски полов орган, което е съвсем типично за насилено, но иначе "мило" момиче. Така по-добре ли е?

А каква е тезата? Има пиърсинг и обижда, съответно няма право да травмирана или лъже?

# 92
Хвърчило, ММ има теория, че Стоянов е заучил 10 фрази за предаването и въртя тях през цялото време.

# 93
  • София
Това на снимката тя ли е, къде са й екстеншъните и миглите?? Много е невзрачна и неразпознаваема..

# 94
Сериозно, това ли хвана от коментара ми? Laughing Добре, да го заменим тогава с пиърсинга на "сливиците" и с квалификацията на "възлюбленият" си като женски полов орган, което е съвсем типично за насилено, но иначе "мило" момиче. Така по-добре ли е?
А каква е тезата? Има пиърсинг и обижда, съответно няма право да травмирана или лъже?
Не, тезата е в последните две изречения на коментара ми. Laughing Де го чукаш, де се пука.
Не казвам, че Сияна не е преживяла подобно нещо. Казвам, че когато излизаш в национален ефир за да състезаваш за парична награда и споделяш такива работи, дори и да не изглежда съмнително, пак трябва да си готов да не ти вярват особено.

# 95

За мен изглеждаше доста странно момиче, което е претърпяло нещо толкова ужасно, да се закача с всички мъже в Къщата. Обикновено такива хора са по-предпазливи в отношенията си, когато става дума за отношения мъж-жена. По-логично би ми било до края на сезона дори да не е стигнала до целувка със Стоянов, а да се опознават и тепърва опознаването им да започне в реалния живот, а не да се натискат и мляскат на втората седмица познанство.

# 96
Не знам защо в България е толкова нормално, че чак "готино" да се обвинява жертвата...

Да, и аз така не знам защо в България непрекъснато се правят известни жадните за пет минутна телевизионна слава измислени жертви, когато именно заради такива фалшиви спектакли истински пострадалите не получават подкрепата, която им е толкова нужна. И които продължават да страдат заради това. Обидно е за наистина пострадалите хора.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 07:10 от Joy Ness

# 97
Сияна може би иска да е не разпознаваем... Хайде да приемем че тази история с насилието е истинска и я е травмирала, но по едно време се опита да намеси и болната си майка, но за щастие се отказа
Въпреки това което и се е случило, пак ми изглежда доста фалшива. И Стоянов е един позор, нищо чудно да са заедно за имидж. В къщата Стоянов я отбягва, едва ли навън би я за искал, като е видял как се натиска на ванката и е познал ежедневието и навън и освен това нещо ме кара да си мисля че той харесва мъже и не заради мазанвто крем чета и прочие, а заради отношението му към котов

# 98
Не мисля, че Стоянов харесва мъже, просто в армията така си се държат - реват и се прегръщат. Ако имате познати в армията, позагледайте се и ще видите, че са такива.

# 99
Не мисля, че Стоянов харесва мъже, просто в армията така си се държат - реват и се прегръщат. Ако имате познати в армията, позагледайте се и ще видите, че са такива.
Зависи какво точно правят. Миналите през битки или интензивно обучение във ВУЗ наистина плачат и се прегръщат, но при Стоянов не е така… Тези, които продължително спят в поделението също, но професионалните войници обикновено си се прибират вкъщи, като свърши работният ден (освен ако не са дежурни).

Стоянов знаем ли какво точно е правил в армията? Може да е нещо от типа на техническа поддръжка, охрана на обект, складова работа… Неща, които не са чак толкова източващи психически. Някак си не го виждам да върши особено отговорни задачи.

Иначе съм съгласна, че не е гей. Просто не се притеснява да показва емоции.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 10:21 от Lilly_85

# 100
  • Варна
Хвърчило, ММ има теория, че Стоянов е заучил 10 фрази за предаването и въртя тях през цялото време.

И аз така си мисля.

Исках Котов да спечели, Давид ми е твърде странен.
Ще гледам Биг и Вип Брадър, ако ги има.

# 101
Аз гледах подкастите в Голямата сестра и ме разочароваха. За мен това не са възпитани млади хора, а хора без мнение, винаги опитващи се да се харесат е внимаващи какво ще кажат. Харесвам по-искрени хора, макар и груби. Затова и не ги последвах.

Вчера Елена беше пуснала сторита, че се оказаха права за някои хора от къщата, май тях визираше, нещо са се сдърпали пак.

# 102
  • София
Добре, че не гледам под и надкастове..не ме интересува абсолютно никой риалити герой..даже и Давид не съм го гледала. Било квот било, всеки се е изложил според възможностите си в предаването и как ли пък не, ще си губя времето, да им слушам житието и битието..

# 103
Добре, че не гледам под и надкастове..не ме интересува абсолютно никой риалити герой..даже и Давид не съм го гледала. Било квот било, всеки се е изложил според възможностите си в предаването и как ли пък не, ще си губя времето, да им слушам житието и битието..
И на мен рязко ми спадна желанието с края на сезона. 😁 Давид го изгледах при “Голямата сестра” все пак - беше ок, макар че заради езиковата бариера нещо не се доразбраха с Елена. Котов също се мъчих да го гледам… За 10-на минути превъртях подкаста - нещо много ми дойдоха заучените популистки фрази. Стоянов и Сияна нямам намерение да си ги причинявам - мисълта им тече трудно и без друго.

Да почват нов сезон, че няма какво да се гледа. 😂 Сега минах на “Игри на Волята”, но там положението е тотал щета…

# 104

Общи условия

Активация на акаунт