BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 14 878
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Много ми е странно, когато като аргумент се ползва "такива хора не правят така", т.е. аргументът е, че щом не постъпват според собствените ни представи или масата, значи не е вярно. Имах доста фриволна в отношението към мъжете колежка, която ми сподели, че като ученичка е изнасилвана два пъти. Първият път, който ѝ е бил и първи - от роднина, вторият - от циганин. Тя ненавиждаше себе си заради нещата, които е била принудена да прави, особено с втория и да го прави с различни, но доброволно считаше, че я примирява със себе си. Може ние да не виждаме логика, но това си беше нейното виждане. Та, хора разни, отиграването на травми - също. За пълнотата на Сияна - Елена в подкаст предпожи, че 4-5 клас са 15 годишни, възможно е и тя да е сгрешила периода.

# 106
Аз гледах подкастите в Голямата сестра и ме разочароваха. За мен това не са възпитани млади хора, а хора без мнение, винаги опитващи се да се харесат е внимаващи какво ще кажат. Харесвам по-искрени хора, макар и груби. Затова и не ги последвах.

Вчера Елена беше пуснала сторита, че се оказаха права за някои хора от къщата, май тях визираше, нещо са се сдърпали пак.
Брей, че за какво се карат, като вече нито ги канят в медиите, нито нищо. Явно Елена се е подразнила от нещо, което Сияна, Стоянов или Котов са казали в подкаста/предаванията.
Гледам, че в социалните мрежи са се заформили два лагера на приятелства. Единият е на Иван, Елена и Михаела. Мисля, че и Стефан е към тях, но не живее в София и затова не присъства на всички събиранки, но е към тях. А другите са пловдивската група - Стоянов, Сияна и Валентин Котов (по протокол).

# 107
Аз си мисля, че нещо са отказали или не са й отговорили да й рекламират бизнеса. Поне така ми се стори.

# 108
Много ми е странно, когато като аргумент се ползва "такива хора не правят така", т.е. аргументът е, че щом не постъпват според собствените ни представи или масата, значи не е вярно. Имах доста фриволна в отношението към мъжете колежка, която ми сподели, че като ученичка е изнасилвана два пъти. Първият път, който ѝ е бил и първи - от роднина, вторият - от циганин. Тя ненавиждаше себе си заради нещата, които е била принудена да прави, особено с втория и да го прави с различни, но доброволно считаше, че я примирява със себе си. Може ние да не виждаме логика, но това си беше нейното виждане. Та, хора разни, отиграването на травми - също. За пълнотата на Сияна - Елена в подкаст предпожи, че 4-5 клас са 15 годишни, възможно е и тя да е сгрешила периода.
Абсолютно съм съгласна. Хората реагират по различни начини на травматичните преживявания - в някои случаи е тотално бягство, в други - свръхкомпенсация, трети ги удря в тотално различна посока.
Това не е като да те е хапало куче и после да те е страх от кучета.

# 109
Аз си мисля, че нещо са отказали или не са й отговорили да й рекламират бизнеса. Поне така ми се стори.
То и аз няма да седна да рекламирам онлайн магазина й, не ми харесаха дрехите в него. Но не вярвам да е това. По-скоро са започнали да се събират Михаела, Елена и Иван, за да гледат епизодите и коментира на база какво е видяла, а в Къщата не е чула.

# 110
То пък един магазин… 😂 И тя препродава парцали от бюджетните сайтове, като половината новоизлюпени инфлуенсърки. Ще продаде 10 парцала и това е… Колкото да не се налага да казва, че е безработна.

# 111
ОМГ, какъв е този водещ?

# 112
Политкоректен.

# 113
В подкаста на Венелин гости са: Веселка от миналогодишния Биг Брадър и Нора Недкова от ВИП Брадър 2018. Темата е "Има ли цена титлата Мис?"
Скрит текст:

Звезден репортер е Беба:

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 23:44 от diziler

# 114
Не съм гледала цялото интервю в Дарик, но вчера в инстаграм ми излезе кратък откъс от него. Валентин изброява неща, които показват отношението на продукцията към него - хлебарка в неговата чиния, целувката с Лена и избора с номинирането и наказанието. Също каза, че в последните 10 дни на предаването е имало няколко негови ключови момента, които той определя, че са го показали в много позитивна светлина, а това не е било излъчено. Вярвам му, защото беше коментирано, че Иван е споделил, че е бил отвлечен, а не беше излъчено в епизодите. Валентин също каза, че е имало няколко избухвания на Иван само в рамките на седмица преди да се стигне до избухването, след което го изгониха, а на нас не ни беше показано нито едно от тях.

# 115
  • SF
Показаха достатъчно избухвания на Иван. Що за личност е, се ориентирахме. Зрителят го заболя главата от крясъци и скандали. Радвам се, че има и спестени. В крайна сметка не се излъчва 100 процента от всичко, което всеки прави през деня. Дори и когато има директни включвания от Къщата по алтернативни канали или онлайн камери, отново ключовите моменти се спестяват, за да влязат в дейли епизодите с общо 40-45 минутен синтез от всичко, което се е случвало.
От къде дойде това, че Иван е бил отвличан? Имал е трудно израстване на дете без семейство. Коментирахме ги вече тези неща. Вие нали не искате в Биг Брадър да се споделят трудни моменти от миналото на участниците, както направи Елена. Повече бяхте за поведението на Лена, която имала тежки събития в живота си, но ни ги е спестила.

# 116
  • София
Валентин явно трудно приема, че остана втори.

# 117
Не съм гледала цялото интервю в Дарик, но вчера в инстаграм ми излезе кратък откъс от него. Валентин изброява неща, които показват отношението на продукцията към него - хлебарка в неговата чиния, целувката с Лена и избора с номинирането и наказанието. Също каза, че в последните 10 дни на предаването е имало няколко негови ключови момента, които той определя, че са го показали в много позитивна светлина, а това не е било излъчено. Вярвам му, защото беше коментирано, че Иван е споделил, че е бил отвлечен, а не беше излъчено в епизодите. Валентин също каза, че е имало няколко избухвания на Иван само в рамките на седмица преди да се стигне до избухването, след което го изгониха, а на нас не ни беше показано нито едно от тях.
Хлебарката в неговата чиния беше плюс за Котов, защото хората винаги симпатизират на този, който е получил най-гадната задача. Ако продукцията искаше да го саботира, нямаше да излъчва нищо с него… Това е най-сигурният начин да отрежеш някой - превърни го в храстчето на къщата.

А за Иван… Някой друг също беше споменал, че е имало неизлъчени избухвания. За мен нарочно не ни показваха всичко и изчакваха да стане мелето, преди да го махнат.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 10:08 от Lilly_85

# 118
  • SF
Според мене не са го планирали това меле. То така  си дойде от нищото покрай историята на Давид. Никой не очакваше, че тежка история, в която всички трябва да са съпричастни, ще доведе до скандал. Опитали са се да го успокоят в изолатора, но той не е показал потенциал да се кротне и резонно е аут.
Аз нямам нужда да ми излъчват всички изблици на Михаела и Иван. По-забавни ми бяха тъпите физиономии на Ебру и Лена, когато ставаше въпрос за елементарни познания и лъсваха дефицитите им.

# 119
От показания откъс с интервюто с Валентин, той правилно посочва, че е единствения, на който са прочетени /безплатно/ негативните отзиви от публиката от Михаела /която вложи допълнително и нейното отношение по въпроса/. Такива не бяха прочетени за другия спряган за победител - Давид. Това е много тенденциозно за насочването на гласовете от страна на продукцията към този, който тя е определила за победител и то в последната, решаваща седмица.

Общи условия

Активация на акаунт