BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 15 254
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • SF
Щом Стефан Паранормалния го е изкоментирал, неговата дума на две не се дели.
Има ли значение дали една нощ, 12 часа или едно цяло денонощие Иван е стоял изолиран?
Не е бил сам. Имал е разговори с психолози и са му помагали да се стабилизира. По-полезно за него е бил престоят в това пространство под наблюдение, отколкото да го пуснат разярен и под афект в обществото. Помните ли новините за шуменската пантера?

# 136
Днес си вървя по тротоара и хоп Давид!!! Много хубаво, високо момче. Лицето му едно такова невинно, детско. Според мен било е предопределено той да е победител.  В първия момент ми идваше да се захиля и да го поздравя, но той беше много сериозен и бързаше.

# 137
  • Варна
Днес си вървя по тротоара и хоп Давид!!! Много хубаво, високо момче. Лицето му едно такова невинно, детско. Според мен било е предопределено той да е победител.  В първия момент ми идваше да се захиля и да го поздравя, но той беше много сериозен и бързаше.
Още като влизаше и аз бях убедена, че ще победи.
Има типичния профил на победител в ББ. Млад, без грам злоба, чужденец.

# 138
  • SF
Аз тогава пък помислих, че ще е перкото на предаването.
На мене Валентин ми е съсед. Не знам дали сме в един блок или само кварталът е общ и си пазаруваме в един магазин по едно и също време. Обикновено си е с приятелката. Досега не съм ви го писала, защото не е кой знае каква новина или случка. Simple Smile

# 139
Щом Стефан Паранормалния го е изкоментирал, неговата дума на две не се дели.
Няма причина да се съмняваме в думите му, защото го коментираше с другите съквартиранти и всички кимаха в съгласие.

# 140
Давид беше много очеизваден победител още от първата вечер, когато влязоха в предаването. Дори бях изненадана, че се появи човек, който да му "диша във врата" в лицето на Валентин Котов (по протокол).
Дали Калин и Давид ще общуват и извън предаването? От излъченото изглеждаше, че Калин усеща настроениета, затова се върти около Давид, а не защото му е много симпатичен.
Момчето е добро и състрадателно, не беше случайно, че всички в Къщата единодушно му симпатизираха и в крайна сметка спечели.

# 141
Аз даже си спомням, че писах тук как не виждам абсолютно никакъв шанс някой да обърне мача на Давид още в средата. И после Котов се разигра.
С хубаво се сещам за този сезон с тези финалисти, колкото и негледаемо да беше заради Михаела накрая.

# 142
Прочетох във фейсбук, че ще има нови два сезона според Wikipedia

# 143
В Уикипедия всеки може да напише всичко. И не е критерий за достоверност.

# 144
В Уикипедия всеки може да напише всичко. И не е критерий за достоверност.

Абе и аз от едно време съм останала с това впечатление, но моя колежка, която е позната на един от главните съдържатели на платформата ми каза, че това не е вярно. Да, може да пишеш каквото си поискаш, но после винаги минава някой да проверява дали това е вярно или не и ако не е, се трие. Така че много се следи какво се пуска там.

# 145
Аз чат пат пиша или редактирам в уикипедия и слагам източници. Натъквал съм се на всевъзможни глупости и откровени измислици, които са стояли с месеци и години. Или неща, писани за в бъдеще време и след въпросното време виждаш, че се е оказало невярно.

За въпросните сезони дори не е обявен кастинг, на практика това не се знае официално. А историята помни, че дори да се обявява кастинг, после той може да се спре и да няма нов сезон (последен пример: Фермата).

Но... и аз ще се радвам да има нови сезон догодина. Това ми е любимо предаване.

# 146
Уикипедия е бъкана с простотии наистина - има някаква редакторска намеса, да, но къде проверяват, къде не. Особено що се отнася до риалитита - на няколко пъти съм попадала на класация на участниците преди сезонът да е свършил. И естествено не се оказват верни. Някой си троли.

Иначе това за “Мъжко царство” и аз го мярнах преди време във Фейсбук, но не го вярвам.

# 147
  • Варна

Чета ви, после ми излиза този пост във ФБ. Joy

# 148
  • SF
Ох... доста ме разсмя. Хем е спам, хем се смея.
А кой разчита на информация от Уикипедия????? И как въобще се заговорихме за Уикпедия тук? Ебру ли писа в темата? Или Лена?

# 149
Ми то така тръгват слуховете. Някой си измисля нещо в Уикипедия, друг го преписва във Фейсбук, ние го коментираме тук, някой прочита нас и хоп - ето ти три източника.
Иначе тези неща на скрийншотите са верни, за разлика от тези за ББ Wink

Общи условия

Активация на акаунт