Черен петък 2025 - тема 2

• 80 186
  • 940
  •   1
Отговори
# 195
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
По принцип когато си направите регистрация и въведете адрес Амазон си изписва до вашия адрес кои продукти са с безплатна доставка, аз доста поръчвах бебешки неща преди да се роди детето и нямах никакви проблеми, доставката беше безплатна над определена сума и идват в рамките на 1-2 седмици.
Това са тенджерите :
https://www.amazon.de/Cromargan%C2%AE-Stainless-Polished-Inducti … list%2C257&sr=8-7

А това са четките за зъби:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DCGHT9H8?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Преди малко и аз поръчах тенджерите. Разликата в цената с България наистина е умопомрачителна. Да са ти честити!

# 196
За Barecare - чак вчера получих моята красива кутия. За първи път поръчах. Заради закъснението ми бяха писали, че ще ми изпратят пълноразмерна слънцезащита, която и без това си я бях набелязала.
Много съм доволна, дори направих снимки.
[
Скрит текст:
img width=449 height=600]//cdn.bg-mamma.com/gqsl/oVLNY.jpg[/img]
Съжалявам, не мога да я обърна.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 18:13 от Miss M

# 197
  • Бургас

Имам същите тендежери, но 4 броя, купени пред 2 години от сайта на WMF за 300лв. Тази цена е уникална!
Много съм доволна, не са мръднали за това време! Със здраве да си ги използвате!

# 198
Дами, не се ли притеснявате малко като поръчвате от амазон, особено техника, в случай, че нещо се повреди как процедирате с гаранцията? Много ми се иска портативна машинка за кафе, но много ми са скъпи в бг.
И аз се бях засилила за куфар, но поръчах поликарбон от www.wings24.bg, в момента има намаления и след 2 дни ще е при мен, ако някой желае отзиви.

# 199
Това червеното в основата на дръжките на тенджерите само за красота ли е или има някаква функция?

# 200
Наистина цената на тенджерите е топ. И аз имам няколко на WMF и съм доволна. Не съм най-голямата готвачка, та не ми трябват. Не помня моите колко излезнаха, но със сигурност по-скъпо от тези. За това грабвайте, ако имате нужда от нови. Тези тенджери и приборите ми се струват най-големите находки този ЧП.
Аз бях изключила за Амазон, а и по-късно влезнах в темата. Та там пресата на Дайсън е по-хубав цвят, от този, който си взех от еМАГ - оранжевия. И сега малко ме е яд, че не се сетих по-рано за Амазон. И е 10 лв по-евтина. Не, че това е от значение, но за цвета малко ме е яд. Разопаковах моята и не мога да я върна.

# 201
Това червеното в основата на дръжките на тенджерите само за красота ли е или има някаква функция?
Не позволява да се нагреят дръжките до степен, че да не могат да се пипнат.
И аз имам тези тенджери, къпени преди 2-3 години от wmf. Мисля пе ги взехме за около 450 лв. Хубави са и съм доволна. Имам и приборите, които и обсъждахте миналите дни. И от тях нямам забележки.  Обшо взето каквото имам на wmf всичко е чудесно и върши работата за която сме го купили.

# 202
никакъв проблем няма с гаранциите от амазон. дори и когато доставката е в германия с превозвач.клиентският им съпорт е отличен.

# 203
Дами, не се ли притеснявате малко като поръчвате от амазон, особено техника, в случай, че нещо се повреди как процедирате с гаранцията? Много ми се иска портативна машинка за кафе, но много ми са скъпи в бг.
И аз се бях засилила за куфар, но поръчах поликарбон от www.wings24.bg, в момента има намаления и след 2 дни ще е при мен, ако някой желае отзиви.

Малко оффтопик, но в Тему има такива портативни машинки за кафе, от коментарите оставам с впечатление, че хората са предимно доволни, но не мога да дам лично впечатление.

Разочарована съм от намаленията на JYSK, направо се излагат, намаленията им не са нищо по-специално от обикновените през годината.

# 204
Този черен петък и за мен беше доста скучна работа. Купих само традиционно капсули за миялна и пералня и храна за котките, 1 шампоан и един рол-он. Оглеждам се в едни тенджери на WMF в Айко, но докато си направя проучването им е минала промоцията. Ще ги дебна пак, не са ми спешни. Искам да си взема тенджери, тиган и ножове за ново жилище, както и сервиз.
Много смешно ми стана като прочетох, защото поръчката ми е същата 🤣
Скрит текст:

Коментираният сет тенджери ползвам от 2 години и съм поръчвала също от Амазон (цените там са без аналог на черен петък). Както са казали вече, червеничкото пречи на загряването на дръжките. Доволна съм Simple Smile
И хубаво ме подсетихте днес за Амазон, та си взех една тавичка wmf profi resist за 64€, тук е 300лв. (явно е била последната, защото сега не откривам линк).

# 205
По принцип когато си направите регистрация и въведете адрес Амазон си изписва до вашия адрес кои продукти са с безплатна доставка, аз доста поръчвах бебешки неща преди да се роди детето и нямах никакви проблеми, доставката беше безплатна над определена сума и идват в рамките на 1-2 седмици.
Това са тенджерите :
https://www.amazon.de/Cromargan%C2%AE-Stainless-Polished-Inducti … list%2C257&sr=8-7

А това са четките за зъби:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DCGHT9H8?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Може ли линк на кухненския робот, отдавна търся такъв.

Аз си взех кухненски робот на Kenwood от няколко години си ми е направо като мечта, ама все много скъп ми се виждаше и тази година просто реших че е време и ми хареса намалението. Та взех го като съчетание от основния миксер Titanium Chef Baker+ приставка за рязане и стъргане на плодове и зеленчуци + блендер каната. Описвам го така, защото взети отделно са по-евтини отколкото като готов комплект. В комплект са 605 евро а поотделно трите са 540 евро мисля някъде.
Ето и линк https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09GKR56PD?ref=ppx_pt2_mob_b_ … _image&th=1&psc=1

Благодаря момичета, дано е била полезна информацията за тенджерите на повече от вас.
.

# 206
За Зара се пише постоянно, те са на официалния черен петък всяка година - 27-ми онлайн, 28-ми по магазините.

Малко връщам въпроса пак към Ойшо и изпозлвам Вашия пост.
Разбрах, че със Зарата са под една шапка, така да се каже.
Дали и в Ойшото ЧП може да е на 28-ми? Thinking

# 207
# 208
Софийска опера и балет също имат черен петък, ако някой иска да се възползва.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт