Черен петък 2025 - тема 2

• 80 134
  • 940
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив

# 316
Доволна от ЗР - поръчах бои за година напред! Приключих с черен петък:)
От кои сте доволна?
Златна рибка

# 317
имаше предвид марка Simple Smile
аз лично - от андреа профешънъл.

чакам си аз за кико милано някой да се включи и сефора - сигурно ще са другия петък, си мисля Simple Smile

# 318
  • Melmak
Сефора ще имат ли пак това намаление, както преди 100 мл на цената на 50 май беше. Нещо такова?

# 319
Сефора как са били минали години, някой помни ли? Изпращат ли до България? Или с превозвач? Много тъпо да нямат онлайн магазин за България, при положение, че имат магазини тук. Сигурно на място не бих отишла, защото обичам да си разцъквам на спокойствие онлайн и да сравнявам цени на други места. А и ми е готино да чакам пратка 😂

# 320
Обаждате се по телефона и поръчвате, изпращат с куриер в цялата страна.

# 321
  • Сливен
За аргос,понеже магазина им е в Сливен,отидох днес на място,нямат отстъпки.Харесах един тиган 55лв,в сайта от 79лв намален на 49лв.
Предполагам,че и другите продукти ще са с надути цени.

# 322
Някой питаше за кода на Амазон от приложението. На последната стъпка тук се въвежда , клика се на Use a gift card, voucher or promo code, намира се под  Paying with Visa и се отваря  едно прозорче с поле за въвеждане и се натиска стрелката в дясно от полето[ в което уж пише ,че трябва цифри] , за да го приеме и тогава жълтия бутон

# 323
Обаждате се по телефона и поръчвате, изпращат с куриер в цялата страна.

Да, де… ама искам някъде да видя промоциите им на ЧП. И някъде четох, че спрели с тази практика.

# 324
Някой питаше за кода на Амазон от приложението. На последната стъпка тук се въвежда , клика се на Use a gift card, voucher or promo code, намира се под  Paying with Visa и се отваря  едно прозорче с поле за въвеждане и се натиска стрелката в дясно от полето[ в което уж пише ,че трябва цифри] , за да го приеме и тогава жълтия бутон

Koлко е тази отстъпка? Аз вече поръчах през сайта, но мога да канселирам и да направя нова поръчка през приложението ако си заслужава.

# 325

В търсене съм и на уникална преса за коса до 300лв.

Доста хвалена марка
Иначе препоръчвам тези на Upgrade.

Направо ми надничаш в акаунта сякаш Laughing Точно тази ми е на първа позиция в кошницата от вчера, но все се надявам да изскочи нещо по- по- най-

# 326

Koлко е тази отстъпка? Аз вече поръчах през сайта, но мога да канселирам и да направя нова поръчка през приложението ако си заслужава.

В немския Амазон наблюдавам една тротинетка. Миналата седмица беше 99 евро, днес е 115,07 €.
 А в Кауфланд онлайн /Германия/ същата тротинетка беше 98 евро, сега е 134,16 €.
Струва ми се, че хитруват с българските номера.

# 327
  • Melmak
За чуждестранните сефори не знам, май някои успяваха да поръчват от френската, не знам дали директно или с превозвач.
За българската- не знам дали още работи това с обаждането и поръчката. На чп помня, че намаляваха парфюми, примерно 100 мл на цената на 50 мл по спомен. Важеше и за Шанел, а те никога нямат намаления.

Сефора нямат онлайн магазин, защото нашата в вързана с румънската и като сме малък пазар ги боли фара с една дума.

# 328
  • 🌊
+1 за сайта на Ремингтън. Сега са пуснали намаления и си взех втори сешоар. Буквално за минути ми обработиха поръчката, има товарителница и утре ще е при мен. Отделно, че нещата, които имам от тях са вечни - още си карам с пресата от 2010.

Технополис се влачат като народна песен - товарителница на 16ти, днес за първи път някакво движение.

# 329

В търсене съм и на уникална преса за коса до 300лв.

Доста хвалена марка
Иначе препоръчвам тези на Upgrade.

Направо ми надничаш в акаунта сякаш Laughing Точно тази ми е на първа позиция в кошницата от вчера, но все се надявам да изскочи нещо по- по- най-
Два пъти пробвах да поръчам и двата я кенсалираха. Не знам бъг ли има с амазон, защото друга поръчка мина.

Общи условия

Активация на акаунт