Черен петък 2025 - тема 2

• 80 194
  • 940
  •   1
Отговори
# 330
  • Melmak
На мен ми канселира също амазон, имала съм подозрителна активност.

# 331
Прикачете документ за плащане и би трябвало всичко да е ок. И при мен така стана. Не ви ли даде опция да се "защитите"? Аз си направих скрийншот от мобилното приложение на плащането. При все че всичко беше на български, бързо мина.

Чудя се на един киндъл аз, как стои въпросът с гаранцията ако има проблем?

# 332
  • Melmak
Те веднага канселират и връщат парите мигновено. Искаха личен документ уж за валидация, пратих и пак ми отказаха.

# 333
Ясно. Аз получих следния имейл и при вход в профила веднага ме заведе на страница да си попълня данните и да прикача информация.

Скрит текст:
Hello,

We detected unusual payment activity on your recent order and have temporarily placed your account on hold as a security measure. If we are unable to confirm your payment information within 72 hours, your pending orders and subscriptions will be canceled. During this hold, you won't be able to use your account or other services associated with the account.

To restore access:
1) Go to the Amazon's website.
2) Type in your username and password like you normally do.
3) Follow the on-screen instructions.
4) We'll request certain documentation based on the payment method used.
Once you’ve provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.

Your orders and account access
As a security measure, any pending orders and subscriptions will remain on hold for 72 hours. If during this time we're able to validate the payment instrument used in the recent transaction, we will proceed with processing and completing your pending orders and subscriptions. However, if we are unable to verify your payment information within this timeframe, all pending orders and subscriptions will be automatically canceled, and any authorization holds on your payment method will be released.
Your account will remain on hold until we are able to confirm that you are the authorized owner of the payment method used in the recent transaction.

Why did this happen?
Your account is temporarily on hold pending validation of the payment instrument used in your recent order. This action follows Amazon's Conditions of Use, which you can review by visiting the "Conditions of Use" link at the bottom of the Amazon homepage. We leveraged a combination of automated means and expert human review to identify this issue and take this action.

What other options do I have to dispute this action?
You may have other statutory rights for redress including out-of-court dispute settlement. To learn more, scroll to the bottom of your Amazon home page, and click on the “Customer Service” link. Once there, type 'out-of-court dispute settlement' in the help library search bar for more information about requesting out-of-court dispute settlement.

Can I contact Customer Service about this action?
Customer Service can confirm this email is legitimate and assist with any technical issues. However, they cannot reverse this action or provide additional details about it. To restore access, please follow the steps mentioned above in this email.

How can I verify if this email is from Amazon?
Unsure about an email claiming to be from Amazon? Don't worry about verifying the email itself. Instead, go directly to Amazon.de and sign in to your account. If there's an issue with your account, you'll see recovery instructions there. You can also check your Message Center for any recent communications from Amazon if you have account access. For more security tips, visit “Security and Privacy” under Amazon Help pages.

Amazon Account Protection Services

# 334
Даринандия, препоръчвам ти Babyliss elipsis 3000. Скоро в Нотино беше под 200лв.
Слънце, вземи й серията за тънка коса на Макадамия от златна рибка .. уплътнява косата много хубаво. Или ако искаш нещо по-скъпо - серията за обем на Ф. Кингсли.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 18:42 от krystall

# 335
Някой питаше за кода на Амазон от приложението. На последната стъпка тук се въвежда , клика се на Use a gift card, voucher or promo code, намира се под  Paying with Visa и се отваря  едно прозорче с поле за въвеждане и се натиска стрелката в дясно от полето[ в което уж пише ,че трябва цифри] , за да го приеме и тогава жълтия бутон

Koлко е тази отстъпка? Аз вече поръчах през сайта, но мога да канселирам и да направя нова поръчка през приложението ако си заслужава.

В немския Амазон наблюдавам една тротинетка. Миналата седмица беше 99 евро, днес е 115,07 €.
 А в Кауфланд онлайн /Германия/ същата тротинетка беше 98 евро, сега е 134,16 €.
Струва ми се, че хитруват с българските номера.
Тук са на много добра цена. Лятото поръчахме чрез превозвач, вече втора ползваме на тази марка и детето е много доволно. Сгъват се с един клик. https://www.globber.com/de/

# 336
Ето линк, добавих и едно пакетче грис, за да хване кода Simple Smile

https://www.emag.bg/prahosmukachka-protiv-akari-jimmy-bx7-pro-an … n=share%20product

T tifani_81,
Прахосмукачка против акари JIMMY BX7 Pro,
поръчах за 229 лв.

Може ли да предоставите линк за прахосмукачката, защото следя точно този модел, а под 340лв в ЕМАГ не мога да го намеря?

Благодаря много, гледала съм другия цвят.

# 337
Поръчка от понеделник от Технополис - вчера ми звъняха за доставка на домашния адрес, уж пренасочвах, после се сетих, че днес съм си вкъщи и току-що ми я докараха - кухненски робот Зелмер. Беше намален от 300 на 190 лв. Поръчах на Мм да вземе зеле и моркови на прибиране. Линк https://www.technopolis.bg/bg/Kuhnenski-roboti/Kuhnenski-robot-Z … -ZFP9000/p/802581

# 338
  • Пловдив
arino, Кико днес имаха -30%, бях до Мол Плаза Пловдив🤗

# 339
Пратих мъжа ми да вземе доставка от Технополис до техен магазин. Не му я дали, трябвало да им напиша мейл, че ще я получи друг. Накарах го да пита колко време ще я държат в магазина, евентуално да си я взема аз. Не знаели.

# 340
Утре можем да я вземем от спиди ..незнам какви са ви изискванията ..проблема с тази която имам в момента на финлукс е че издържа само 20 минути чистене ..отделно на всяко чистене тр да я зареждам и дори да съм я заредила батерията пада докато стои до следващото чистене ..долу четката заплита косми и отделно трябва да я чистя ..но проблема ми е най вече със батерията ..

Взех тази..отговаря на бюджета ми ..за качество ще разбера като я пробвам ..в момента съм с безкабелна на финлукс батерията и издиша поне от 6 месеца и е за смяна ...

Отчетох се снощи в 12 и 2 минути с вертикална прахосмукачка honiture

Може ли да споделите кой модел? Търся вертикална прахосмукачка с добро съотношение цена-качество за подарък Simple Smile
Тази дали е по-добра от Jimmy h8 pro? Понеже я поръчах и сега се чудя дали да не я откажа и да взема тази?

# 341
  • Пловдив
И с моят мъж вчера в Технополис се случи същото. Не можели да я дадат на друг.

# 342
Някой питаше за кода на Амазон от приложението. На последната стъпка тук се въвежда , клика се на Use a gift card, voucher or promo code, намира се под  Paying with Visa и се отваря  едно прозорче с поле за въвеждане и се натиска стрелката в дясно от полето[ в което уж пише ,че трябва цифри] , за да го приеме и тогава жълтия бутон

Koлко е тази отстъпка? Аз вече поръчах през сайта, но мога да канселирам и да направя нова поръчка през приложението ако си заслужава.

В немския Амазон наблюдавам една тротинетка. Миналата седмица беше 99 евро, днес е 115,07 €.
 А в Кауфланд онлайн /Германия/ същата тротинетка беше 98 евро, сега е 134,16 €.
Струва ми се, че хитруват с българските номера.
Тук са на много добра цена. Лятото поръчахме чрез превозвач, вече втора ползваме на тази марка и детето е много доволно. Сгъват се с един клик. https://www.globber.com/de/

Точно за тази марка говоря, но модела за по-големи деца/възрастни. Не очаквах такава заигравка с цените. Ще видя какво ще се случи до следващия петък, когато би трябвало да е същинския Черен петък.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 18:21 от Kateriza

# 343
  • Melmak
Радвайте се, че не дават поръчките ви на друг човек, дори мъжете ви, че моята ровента така я смениха за шаоми….

# 344
  • София
arino, Кико днес имаха -30%, бях до Мол Плаза Пловдив🤗
Ако някой види да 3+3 да пише 😜

Общи условия

Активация на акаунт