Черен петък 2025 - тема 2

• 80 225
  • 940
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Знае ли се до кога са намалените цени за ЧП в немския Амазон ?
До 1 декември.

# 406
# 407
  • ново

ZARA Home пускат ли намаление ?

Нямат черен петък!

# 408
# 409
Минах през Дъглас. Цените са ужасно описани. За цели рафтове има по 1 списък с дребен шрифт и е голям зор да намериш кое колко струва...
Моят съвет е, ако ще минавате- разгледайте в сайта нещата, които ви интересуват колко са, че иначе доста ще се позабавите в магазина. Иначе взех за подарък тази палитра, намалена с 40%, което си е супер оферта според мен и някои дребни неща:

Здравейте,колко платихте за палитрата?

# 410
На Zara Home намаленията, мисля, че вървят заедно със Zara.

# 411
Бутик сладък сън шият по поръчка чаршафи, включително и с ластик. От там поръчвам за нас и за детето. Имаха намаление 15%, не знам дали още е валидно.
На въпроса защо изключвам Дилиос - не са на нивото на Панагюрище. А и само в ПНГ имат размер на чаршафи с ластик, които ми трябват.

Благодаря за инфото за Казанлъшките, ще ги погледна Simple Smile

# 412
  • ново
На Zara Home намаленията, мисля, че вървят заедно със Zara.
Намаленията да, но т.нар. Черен петък няма.

# 413
В Технополис поръчката ми още стои само като "Създадена", направих я на 15.11. Някой друг да е така?

# 414
CCC обявили ли са дата за ЧП ?

# 415
Ориндж имаха ли вече ЧП или предстои?

# 416
  • София
Черният петък на Манго Аутлета върви, ако някой се  интересува. Аз лично ще пропусна, цените са както при пред черния петък миналата седмица.

# 417
  • Пловдив
Ориндж имаха ли вече ЧП или предстои?
Не са имали, и аз ги следя. И миналата година нямаха.

# 418
На Orange е на 28 и 29-ти.

# 419
Точно едно мъжко яке дебна поне малко да ми падне цената че е 150 лв
Дъглас ще имат още намаления ли? Съмнявам се, но да видим. Ню Йоркър мисля че ще имат следващата седмица, когато и целия мол (поне при нас миналата година беше така по спомени). Но по Коледа и след това до февруари май че всичко им е на намаления. Февруари имаше предни години якета по 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт