Черен петък 2025 - тема 2

• 80 235
  • 940
  •   1
Отговори
# 420
Търся парна четка за гладене.Някоя от вас да има,и да даде препоръка.
Филипс с точки в Кауфланд. Нямам представа, дали са налични, просто видях купона.

# 421
# 422
Aleta Parizi магазина в Кяжево. Кисели лелки, обсъждат предишната клиентка как миришела, било неделя днес - ден за баня. Явно те само в неделя се къпят. На мен ми подвиква едната от края на магазина... Те са излезли от селото, но то от тях - явно не.
Ами директно си излязох. Поръчах си от сайта 3те палта, за които бях отишла.
Харесаха ми цветовете. Дано не станат "на топчета".

# 423
Здравейте.Знаете ли кога ще бъде черния петък в Зара?

# 424
Здравейте.Знаете ли кога ще бъде черния петък в Зара?
Знаем, през страница се отговаря на този въпрос. Прочетете поне 1-2 страници.

# 425
  • София
Mr. Almond - 20%
Скрит текст:

# 426
  • Тук и сега
Минах през Дъглас. Цените са ужасно описани. За цели рафтове има по 1 списък с дребен шрифт и е голям зор да намериш кое колко струва...
Моят съвет е, ако ще минавате- разгледайте в сайта нещата, които ви интересуват колко са, че иначе доста ще се позабавите в магазина. Иначе взех за подарък тази палитра, намалена с 40%, което си е супер оферта според мен и някои дребни неща:

Здравейте, може ли да споделите дали сенките са с хубава покривност.

# 427
  • Melmak
Не е към мен, но все пак да кажа. Имала съм палитрата и след година я хвърлих.
Сенките са хубави ако сравняваме с дрогерийни, ако сравняваме с natasha denona, худа и подобни, не са нищо особено. Палитрата е огромна като обем и не е много удобна за ползване. Цветовете са много, но не всички са ползваеми - лилави, зелени, сини не всеки ползва. Гримирам се много и всеки ден, ползвах палитрата, но просто някои цветове не докоснах.

# 428
  • София
Минах през Дъглас. Цените са ужасно описани. За цели рафтове има по 1 списък с дребен шрифт и е голям зор да намериш кое колко струва...
Моят съвет е, ако ще минавате- разгледайте в сайта нещата, които ви интересуват колко са, че иначе доста ще се позабавите в магазина. Иначе взех за подарък тази палитра, намалена с 40%, което си е супер оферта според мен и някои дребни неща:

Нямам никаква представа. За подарък са и няма да ги ползвам, нито да ги отварям.
И линк нещо не успях до намеря.

# 429
Eee щом е до края на ноември това 30% в Кико, значи няма да пускат 3+3, жалко!

Сефора в инста са постнали, че Блек фрайдей идвал, да го чакаме Simple Smile
Вероятно както винаги ще намалят 10-20 непродаваеми продукта и всичко друго ще си е на стандартна цена.
Сефора в България е под всякаква критика, а преди години бяха страхотни.

# 430
  • Melmak
До днес беше намалението в Практис, до 26-и е в Практикер.
Обикаляхме като гламави днес, но успяхме. Взехме паркет (ламиниран), первази и латекс Витекс от Практис.
От Практиер грунд и още латекс.

# 431
  • Пловдив
До днес беше намалението в Практис, до 26-и е в Практикер.
Обикаляхме като гламави днес, но успяхме. Взехме паркет (ламиниран), первази и латекс Витекс от Практис.
От Практиер грунд и още латекс.

В Практикер за всичко ли има черен петък или за определени неща?

# 432
  • София
За определени неща важи, но продуктите наистина са много и то от тези за масова употреба.

# 433

На мен са ми подарявали такава палитра от Дъглас (все още се търкаля някъде из вкъщи) и за мен не са хубави. Нямат добра покривност и не се разнасят добре.
По-добре по-малка, но от друга марка.

# 434
  • Melmak
В практикер не е на всичко, но е на много неща. Примерно латекса, който взехме беше с отстъпка.
В Практис беше 20% на всичко с бял етикет. Стоките с жълт етикет бяха доста евтини, имаше ламинат и по 12 лв. Не коментирам цвят и качество, но имаше.

Общи условия

Активация на акаунт