Черен петък 2025 - тема 2

• 80 255
  • 940
  •   1
Отговори
# 435
В Артсървиз, магазин за арт материали - има отстъпка 10% на всичко до 30-ти: https://www.artservicebg.com/
Те са имали и по-добри промоции, но не на всички продукти - ако човек иска нещо специфично, поне има малко намаление.

Скрит текст:
Аз имам големи палитри на Пупа, които съм купила само заради външния им вид и не бих ги изхвърлила, освен ако не се счупят. Иначе сенките им не са хубави - по-точно не са нищо особено.
Сенките могат да се ползват и за други неща - примерно за оцветяване на глина, ако имате такова хоби.

Стор бг или Сиела няма ли да пуснат някой код по случай ЧП, който да хваща всички книги?

# 436
От утре 24.11от 9:00ч -40% отстъпка на всички продукта на сайта на NL beauty + безплатна доставка.

# 437
В benu също има намаления
Този bioderma sebium
Има пакети по няколко продукта или пълнители, които са много изгодни
А за не намалени код Aisi10.
Следи и секцията с кратък срок там пускат и на 70%
Ползваме измиващ гел за лице на Avene и искам малко да сменя марката. Ако сте доволни от някой друг и в момента е намален, моля споделете!
Докато изчета кой да взема и ще свършат намаленията 🤭
На Eucerin Dermo pure е добър. Предполагам, има доста добри намаления в момента. В Гален е с 25 %, но вероятно в нотино, парфимо, мейк ъп...

# 438
В Артсървиз, магазин за арт материали - има отстъпка 10% на всичко до 30-ти: https://www.artservicebg.com/
Те са имали и по-добри промоции, но не на всички продукти - ако човек иска нещо специфично, поне има малко намаление.

Скрит текст:
Аз имам големи палитри на Пупа, които съм купила само заради външния им вид и не бих ги изхвърлила, освен ако не се счупят. Иначе сенките им не са хубави - по-точно не са нищо особено.
Сенките могат да се ползват и за други неща - примерно за оцветяване на глина, ако имате такова хоби.

Стор бг или Сиела няма ли да пуснат някой код по случай ЧП, който да хваща всички книги?
Днес минах през Сиела в мола, другата седмица имат 10 % на всички стоки в книжарницата и 20 на книгите....на Хермес или някое друго издателство.

# 439
  • Пловдив
Супер, мерси. Ще важи ли за физическите магазини?

# 440
  • ново
Ако някой срещне хубави кашмирени ръкавици да свирка 😀

# 441
Безплатна доставка и -40% в nlbeauty.bg

# 442
  • София
Театър Българска Армия имат 50 % на билетите от 28.11 до 30.11.

# 443
  • София
Някой има ли представа къде има или къде да дебна Moon Boot на най-ниска цена?

# 444
  • Mostly in my mind
Сайтът на NL бъгна.

# 445
Все се чудя какво припадат по НиЛо и нейните китайчета. Страшно нещо е рекламата.

# 446
На мен ми докараха алергия. Много са некачествени съставките. По-добре Голдън роуз.

# 447
То алергия може и от нещо по-скъпо да се докара, но нейните знам, че се правят в Китай. Не е ясно по какви стандарти. По-добре наистина нещо дрогерийно, но поне с доказано качество.

# 448
Тези не ги препоръчвам. Поръчах халат от там, дойде с огромен и ясно видим дефект отпред. Няма начин да не го видиш когато го изпращаш. Писах им, звънях им...разправии. Още не са ми върнали парите.
Потвърждавам споделеното.Отвратително нагло държане по телефона .Не била тяхна грешка ,а на куриера ,те не знаели как е съхранявана пратката и други простотии ми говореше девойчето.Освен това повечето им неща не отговарят на снимките.

# 449
  • София
И аз мисля, че ДМ марките са в пъти по-добри от NL, но признавам, добре си/и построи/ха бизнес стратегията.

Общи условия

Активация на акаунт