Черен петък 2025 - тема 2

• 80 259
  • 940
  •   1
Отговори
# 450
О, да. Доста хора поръчват НиЛо. Добър им е маркетинга. Нещо такова прави и Йенгес, обаче там срещам много недоволни клиенти по групите за красота.

# 451
  • Melmak
Николета изкопира Кайли с нейния лип кит. Рекламата наистина е страшно нещо, аз също не разбирам хайпа.

# 452
  • Mostly in my mind
То алергия може и от нещо по-скъпо да се докара, но нейните знам, че се правят в Китай. Не е ясно по какви стандарти. По-добре наистина нещо дрогерийно, но поне с доказано качество.
В Лили ги продават също. Simple Smile
Иначе не знаех, че са китайчета. Поръчах едни сенки за очи, но се замислих дали да ги взема.

# 453
Да, вярно, че ги има и Лили, но това не променя мнението ми.

# 454
тъкмо щях да поръчвам и аз... точно липкит-а и още неща, верно ли пък чак без контрол да са...

сефора - 25% на всичко* от 28 до 30 ноември

# 455
На НиЛо червилцата и моливчетата в началото бяха едно към едно с едни от Шиин, сега май са сменили дизайна, но, предполагам, производството е същото. Аз лично не бих купила нищо, чието лице е тя.
Поръчах чанта от Вера, уж последна бройка, но после продължи да е налична. Да видим какво ще дойде.

# 456
Аз чак не заклеймявам името Николета, а това какъв е продукта, който предлага. Не съм убедена какъв контрол има в България за това нещо. Сигурно всеки може да издаде някакъв сертификат и всичко да е точно за пред властите. За това за себе си гледам какво ползвам, защото имам съмнения за произхода на козметиката й.

# 457
Скрит текст:
Аз съм купувала чанта от Вера веднъж и не беше налична на склад - след като я поръчах ми я направиха и дойде след 2-3 месеца.

# 458
  • София
Аз съм голям фен на китайците, малко големи производители останаха извън Китай, нооооо козметика, не бих използвала, да не забравяме, че там можеш да произведеш каквото си поискаш с почти нулев котрол, а Николета не е Apple, че да си позволи строг контрол на качеството.

# 459
# 460
Много ме е яд на Сефора, че нямат онлайн магазин. Хич няма да се забия в мола. По принцип нищо не ми трябва, но ако имаше сайт, щях да разцъкам докато си стоя на дивана и можеше да похарча пари. Много губят с това.

# 461
В ЕС сме, а не в Таджикистан. В Лили няма да се продават ненормирани продукти.
Аз поръчах от NL за първи път, но ми направи лошо впечатление как при обявен старт в 9 и брояч на сайта, пуснаха намалението по-рано. Отделно от това пишеше, че промоцията е с код, а директно ми приложи отстъпката в количката.

# 462
На мен са ми подарявали поне 4-5 пъти неща на NL. Имидж на куха лейка не одобрявам, обаче факт, че гланцовете са хубави, а бронзиращата пудра е разкошна. Много е интересно, че гланцовете очевидно не са с много дълъг срок на годност. Развалят се и се усеща това. В същото време имам червила, които ги бях забравила в несесера поне година (на много по-реномирани марки). Е, да, ама имаха аромат на чисто нови - явно са пълни със стабилизатори.

За палитра сенки за очи няколко пъти съм си взимала бургунди бара на Maybelline. Хвърлила съм око и на светлите цветове. В момента в Лили цената е супер https://lillydrogerie.bg/eye-shadow-palette-blushed-nudes

За да не съм off topic - май не е споменато, че НМ имат 25% на бельо и пижами за лоялни клиенти .

# 463
Аз съм суууупер доволна от червилата и моливите за вежди на Николета. Успях да инфлуесна чак и колежки да си вземат. Течните и червила са супер дълготрайни, а откакто взех молива за вежди не съм хващала другите от кутията с гримовете. Зимата пък ползвам балсама за устни с кокос.

# 464
  • Бургас
Питане към поръчалите от Златна рибка - имате ли някакво движение по поръчките?  Моята си стои:
Сложен на ноември 21, 2025 07:57AM

Статус на плащането: В очакване

Статус на изпълнение: Неизпълнени

Като се има предвид, че е до магазин и се плаща там на място, досега не са се бавили толкова...

Общи условия

Активация на акаунт