Черен петък 2025 - тема 2

• 80 281
  • 940
  •   1
Отговори
# 465
Моята пристигна в къщи още в събота сутрин, със спиди.
Поръчах веднага след започване на ЧП

# 466
  • София
Питане към поръчалите от Златна рибка - имате ли някакво движение по поръчките?
Преди малко получих съобщение, че мога да си я взема от техен магазин, от 20.11 e.

# 467
Аз поръчах до магазин в четвъртък и 3ч по-късно получих известие по вайбър, че поръчката ме очаква.

# 468
  • София
Ako някой е фен на това масло за коса на РФ - в Гален е на много добра цена в момента:

# 469
В ЕС сме, а не в Таджикистан. В Лили няма да се продават ненормирани продукти.
Аз поръчах от NL за първи път, но ми направи лошо впечатление как при обявен старт в 9 и брояч на сайта, пуснаха намалението по-рано. Отделно от това пишеше, че промоцията е с код, а директно ми приложи отстъпката в количката.

Това не ме успокоява, че сме в ЕС, защото знаем в България как стават нещата. Особено като искаш бизнес - плащаш си и всичко е точно.
Както и да е. Споделих мнение. Разбира се, всеки сам си решава какво да ползва. Големи хора сме.

# 470
  • Melmak
Питане към поръчалите от Златна рибка - имате ли някакво движение по поръчките?  Моята си стои:
Сложен на ноември 21, 2025 07:57AM

Статус на плащането: В очакване

Статус на изпълнение: Неизпълнени

Като се има предвид, че е до магазин и се плаща там на място, досега не са се бавили толкова...

Поръчах в четвъртък миналата седмица от ЗР и на следващия ден поръчката беше в магазина на Витошка. Още тогава я взех.

# 471
Моята поръчка от Златна рибка я пуснах в събота - 22.11. и вчера получих съобщение, че е готова за получаване от магазин. Днес си я взех. Да не би да няма наличност на някой продукт в конкретния магазин и затова да се бавят?!

# 472
Питане към поръчалите от Златна рибка - имате ли някакво движение по поръчките? 
Скрит текст:
Моята си стои:

Като се има предвид, че е до магазин и се плаща там на място, досега не са се бавили толкова...

Поръчах в четвъртък вечер, в петък сутринта получих съобщение, че мога да си я взема от магазина. За Стара Загора става въпрос. Имаше доста торбички. Стелажът им беше пълен и малко имаше по земята.

# 473
  • София
Поръчах в петък от Златната рибка и в събота имах посещение от куриер на Спиди, но не бях налична и тази сутрин си получих нещата. Единственото, което не ми харесва от този магазин е, че поръчваш за не малки суми продукти и как пък не им се откъсва една мостра да пратят.

Питане към поръчалите от Златна рибка - имате ли някакво движение по поръчките?  Моята си стои:

За забавената поръчка, дори от магазин - предната ми поръчка съдържаше боя за коса, която те не продават във физическите магазини, а само онлайн. Казаха ми, че я чакат от друг доставчик и така поръчката се забави близо седмица и може подобна да е причината и за вашето забавяне.

# 474
Здравейте, попадали ли сте на добри оферти за спа почивка? Локацията не от значение Wink

# 475
  • София
Двете ми поръчки от ЕМАГ са дошли днес.

# 476
Зелен изпращат подарък с всяка поръчка. В случая гранола протеин на Бетр с изтичащ срок на годност след 2седмици. Ще гледам да свърши дотогава, но си оглеждайте нещата.

# 477
Не ми върви със столчето за кола. Първо го пуснах от Рая Тойс, пратили ми грешен цвят, засилих го обратно. Бях се отчаяла, че трябва да го поръчам на редовна цена, защото промоцията беше приключила и го открих намалено във Вис Виталис. Отивам днес да си го взема, проверям го - правилния цвят. Плащам го и отивам да го кача в колата и осъзнавам, че това не е оригиналният кашон, а огромен кашон от бебешка количка! Rage Сега се чудя мостра ли са ми пратили или какво?! Аз откъде да знам дали столчето не е изпускано в магазина и сигурността му да е компрометирана?!

# 478
Върни се и питай за столчето, изискай оригиналния кашон. Специално за столче за кола ще направя компромис за цвета, но не и със сигурността.

# 479
Нотино от днес с до -35% намаление. Май не правят по-голямо през годината?

Общи условия

Активация на акаунт