Черен петък 2025 - тема 2

• 80 031
  • 940
  •   1
Отговори
# 660
  • София
50 фактор пази 2 часа. Няма как да не подновиш. Аз не го правя като съм с грим. Слънцезащита, която не се подновява не съм чувала. Ще да е нов маркетингов трик.

Ванче, прочети повече информация, има слънцезащити, които пазят цял ден от години не използвам други.
https://escentual.com/blogs/editorial/top-ten-ultrasun-bestselle … pQ8EbnUytpRn6oqw-

# 661
  • София
Приятни цени има на Асикс маратонки и дрехи:
https://keyfashionstore.com/page/black-friday-2025

# 662
Намаления в сайта на Инстант пот от днес:

https://instantpot.bg/magazin/?_sle=1

# 663
Някъде да сте виждали намаление на  дамски чанти или по-скоро ранички за ежедневна употреба (кожени)?
Тези, които получихте Амазон доставките, с какво дойдоха?
Моята пише , че ще дойде на 8.12 ,но няма да съм у дома и се чудя дали мога да пратя на друг адрес

# 664
Здравейте! Търся спешно в кои магазини за техника и мебели има добри намаления?Simple Smile
Благодаря предварително за отговорите ❣️

# 665
  • Бургас
PNG Панагрище с намаление до 70% (повечето са с 20%) от днес до неделя.

Aquaphor шишетата ги видях на 23лв. някъде, май в Озон, без да съм 100% сигурна.

# 666
  • софия
Да сте срещали електрическа пътека за бягане, търся нещо бюджетно

# 667
50 фактор пази 2 часа. Няма как да не подновиш. Аз не го правя като съм с грим. Слънцезащита, която не се подновява не съм чувала. Ще да е нов маркетингов трик.

Ванче, прочети повече информация, има слънцезащити, които пазят цял ден от години не използвам други.
https://escentual.com/blogs/editorial/top-ten-ultrasun-bestselle … pQ8EbnUytpRn6oqw-

По общо правило слънцезащитата трябва да се подновява на 2 часа, защото се потим, пипаме, може да я забършем. Това е същия рекламен трик, който казва, че Х дезодорант предпазва 24 часа от изпотяване или У фон-дьо-тен издържа 18 часа. Ако легнем и не се движим, потим, мием и не правим нищо друго, сигурно и слънцезащитата ще ни предпази цял ден, с дезодоранта няма да се изпотим, а фон-дьо-тена на 16-я час ще изглежда като току що сложен.

# 668
  • Beyond the stars

На сгъваема от Тему съм хвърлила око. Но аз по-скоро за ходене под наклон ползвам, не точно за бягане, та не знам на вас дали ще свърши работа.
Има такъв модел на Xiomi в citytel.bg.

# 669
  • софия
Благодаря ви ще погледна

# 670
Някъде да сте виждали намаление на  дамски чанти или по-скоро ранички за ежедневна употреба (кожени)?
Тези, които получихте Амазон доставките, с какво дойдоха?
Моята пише , че ще дойде на 8.12 ,но няма да съм у дома и се чудя дали мога да пратя на друг адрес
Последните 4-5 пратки са всики с Еконт, но ми ги оставя в офис защото "Временно доставката до посочения от вас адрес не е възможна."

# 671
Здравейте, кога са най- добрите намаления за парфюми сега или по Коледа?

# 672
  • Пловдив

В Sport Depot в момента има намаление. Аз от там си купих бягаща пътека, имаха намаления преди да пуснат официално черен петък. Сега гледам, че цените са намалени още. Нашата е LOTTO FITNESS Smart Бягаща пътека VIVO 15 км / 2.5 HP. Ползваме я двете с дъщеря ми, тя бяга, а аз ходя само. При активно ползване вече месец, съм доволна.

# 673
Здравейте, някой ходил ли е в магазина на Теодор,  дали има реални намаления?

# 674
Здравейте, някой ходил ли е в магазина на Теодор,  дали има реални намаления?

Теодор и да имат намаления, качеството им е толкова ниско, че пак би била неадекватна цената. Преди години имаше прилични неща, но последно с мъжа ми се въртяхме часове в магазина, за да успеем да изберем каквото и да е за стойността на един ваучер. Много, много са си развалили продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт