Черен петък 2025 - тема 2

• 80 024
  • 940
  •   1
Отговори
# 690
Големите оптики тип Джой, Оптикласа и прочее имат ЧП, но там целогодишно уж са на 50% и цените с това намаление са всъщност реалните на продуктите. Мисълта ми е, и да имат обявен ЧП, не е съвсем реален.
Да,при веригите оптики си има целогодишни намаления.Ако се сетите за оптика с реален ЧП?

# 691
Трябва да купя пуловер дамски кашмир или вълна но май изпуснах намаленията. Да купувам лифсега или да чакам намаления през декември.
[/quote
В Reserved има вълнени пуловери и жилетки, може да ги разгледате. Вчера поръчах жилетка 100% вълна с 40% намаление. Не бяха останали много размери (аз си вземам 2 номера по-големи, след като уж на програма за вълна успях да свия една на същата марка). Вижте, ако нещо Ви устройва.

# 692
Супер за Ориндж. Имам да купувам подаръци. Сега ще разгледам.

# 693
Пиринхил дали преди празниците пак ще пуснат намаления, че изпуснах сега?

# 694
Аптеки Субра с ЧП до 30.11, но май само за определени марки.

# 695
За аптеките да ви кажа, защото все нещо бебешко гледам, те редовно си пускат намаления на различни марки. Гален, Субра, Софармаси ги проверявам редовно и целогодишно, нищо специално нямат сега. Бену пък къртят с цени 😃 Високи 😃

# 696
Влизам да се оплача колко са жалки от Арте. Още снощи 30 мин след старта на "черния петък" влязох да направя резервация и О, чудо! Нямаше нито една свободна стая за желания период, а вчера през деня имаше. След това реших да разцъкам абсолютно произволни дати и винаги ми даваше, че няма налични стаи. Смешни и жалки.

И при мен правеше проблем. Във фейса бяха написали, че сайта им е проблемен в момента, а за резервация трябва да им се пише на лично  в месинджъра или инстаграм. Моята резервация така я направих.

# 697
  • Melmak
Относно еконт- говорих с момчето, което работи в офиса, който ползвам. Обясни ми, че някои квартали, като части от Люлин нямат куриери и за това не доставят до адрес. Само до офис. Исках да пратя нещо на приятелка и исках до тях да е, но нямаше как. Просто не им стигат куриерите и за това е така. Ако можеше да им плащат добри заплати, сигурно щеше да има кой да работи. Та.. не винаги онлайн търговеца е виновен..

# 698
То това е отдавна с Еконт в някои райони на София и някои и градове в страната. А, пък сега с масови поръчки от всякъде на ЧП, хич няма кой да достави пратка. Аз честно казано предпочитам взимане от офис. Само, ако е нещо голямо (като хладилник) бих желала на адрес. Всичко, което се събира в кола, предпочитам аз да си го взема, а не да вися цял ден вкъщи и да се чудя кога ще звънне, дали няма да храня детето, дали няма да сменям памперс, дали няма да спи. Много от офисите в София работят до 20/21 часа и ги има през две крачки (грубо казано), та лично на мен ми е удобно до офис. Даже, ако поръчвам от международен сайт, не можеш да избереш офис и трябва да дадеш адрес. И чакаш. Ако искаш да пренасочиш пратката до офис на Еконт - 4.40 лв. Поне пренасочването в Спиди е безплатно.

# 699
хубави туристически раници някой да посъветва къде да гледам - или на общите сайтове за спорт вероятно? хич не се ориентирам в този стил, а търся за подарък.
Sport Depot в момента имат намаления до 50%,
Скрит текст:
препоръчвам този модел на OSPREY, изключително удобен и компактен е за преходи: https://www.sportdepot.bg/product/osprey_ranica_renn_65-N_OSPREY … arch.html?i=44574
Има и по-малки размери, цифрите реферират към обема: https://www.sportdepot.bg/osprey/brand-428

# 700
Дойде ми поръчката от магазин зелен ,подаръкът ми е бурканче масло от карите до 06 .01.2026

# 701
Да сте срещали електрическа пътека за бягане, търся нещо бюджетно

https://www.amazon.de/MERACH-Walking-Treadmill-Control-Display/d … 9cfb-e60f27b4819e

# 702
А писах на Арте но 40 Мин вече никой не ми отговаря 😂 дано да отговорят днес. Иначе по телефона ми казаха, че не приемат днес резервации, така че месинджър е единствената опция. Но и аз съм разочарована от техния черен петък и организацията. 
Влизам да се оплача колко са жалки от Арте. Още снощи 30 мин след старта на "черния петък" влязох да направя резервация и О, чудо! Нямаше нито една свободна стая за желания период, а вчера през деня имаше. След това реших да разцъкам абсолютно произволни дати и винаги ми даваше, че няма налични стаи. Смешни и жалки.

И при мен правеше проблем. Във фейса бяха написали, че сайта им е проблемен в момента, а за резервация трябва да им се пише на лично  в месинджъра или инстаграм. Моята резервация така я направих.

# 703
  • Beyond the stars
Преди няколко години беше същото - само в месинджър. Не сме имали после проблеми с резервацията, ама се чуваха коментари за дублирани и т.н. та да се надяваме, че поне това са подобрили.

# 704
А писах на Арте но 40 Мин вече никой не ми отговаря 😂 дано да отговорят днес. Иначе по телефона ми казаха, че не приемат днес резервации, така че месинджър е единствената опция. Но и аз съм разочарована от техния черен петък и организацията.  

И при мен правеше проблем. Във фейса бяха написали, че сайта им е проблемен в момента, а за резервация трябва да им се пише на лично  в месинджъра или инстаграм. Моята резервация така я направих.

Oще по-голяма излагация. Резервации на черен петък по месинджър. Смях в залата! Това да не е някой амбулантен търговец във фб, за цена пишете на лично Grinning Toлкова много хотели има от същия тип/клас/, че и пари да ми дават няма да ги посетя.

Общи условия

Активация на акаунт