Черен петък 2025 - тема 2

• 63 378
  • 839
  •   9
Отговори
# 780
  • Melmak
При мен вече два магазина се обаждат да ми кажат, че дори товарителница не могат са създадат до спиди бокс-а до нас. Питаха ме да не е премахнат. Не е, там си е. Но явно е пълен. А в офиса е нещо страшно, по 20-30 човека опашка.

# 781
  • 1st floor
От Емаг имах доставка до Sameday - получих съобщение, че е пристигнала в петък към 12,00. Вечерта валеше проливно и ме домързя да отида. Взех я чак в събота към 15,00, но получих и още едно съобщение, че трябва да взема пратката до полунощ.

# 782
  • софия
В съобщението за доставена пратка обикновено пише срок за вземането ѝ. Не го ли пише?

# 783
Boxnow в приложението явно покрай натовареността са махнали опция пренасочване, от Тему редовно ми пращат на далечен бокс. Хареса ми опцията отвори шкафчето (с включен блутут) и не набираш кода.

# 784
В конкретния случай с колегата са пренасочили пратката преди изтичане на посочения срок.

# 785
  • софия
Boxnow в приложението явно покрай натовареността са махнали опция пренасочване, от Тему редовно ми пращат на далечен бокс. Хареса ми опцията отвори шкафчето (с включен блутут) и не набираш кода.
Такава функционалност никога не е имало в приложението. През браузър може да се напише съобщение (за пренасочване). Направих го току-що.
Скрит текст:

# 786
# 787
Момичета, знаете ли дали Зара и Бершка пускат някакви предколедни намаления, след черния петък нещо ? Или да не се надявам .

# 788
  • софия
Зара има сезонно намаление през януари.

# 789
Момичета, знаете ли дали Зара и Бершка пускат някакви предколедни намаления, след черния петък нещо ? Или да не се надявам .

Обикновено намаленията в Зара започват на 25.12 Simple Smile

# 790
  • София
Apple TV правят промоция за Черен петък за абонамент за 8.99 лв на месец за 6 месеца и след това за 17.99 лв.

# 791
Момичета, ако поръчам обувки от ССС с наложен платеж до адрес (офис май не дава), има ли опция за преглед и тест? Съответно, ако няма и нещо не ми харесат или не стават, мога ли в магазин да върна или трябва на адрес да им ги пращам?

# 792
Момичета, ако поръчам обувки от ССС с наложен платеж до адрес (офис май не дава), има ли опция за преглед и тест? Съответно, ако няма и нещо не ми харесат или не стават, мога ли в магазин да върна или трябва на адрес да им ги пращам?

Онлайн поръчки можете да върнете в магазин, дори и парите ви връщат веднага. Аз очаквах, че ще чакам 14 дена да ми ги върнат.

Преглед, май не може. Но, не съм пробвала.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:48 от deede

# 793
Може с наложен платеж до офис, онзи ден поръчах и на следващият ден бяха в офиса. Имат преглед, за тест не съм сигурна. Може да се върне в техен магазин и веднага връщат парите, може и на адрес да им ги върнете, както ви е удобно. Не се бавят с връщането на сумата, но мисля, че трябва да се генерира код в сайта за връщане, който да кажете в офиса на Спиди.

# 794
Знаете ли до кога важи офертата? До кога може да я заявиш ?
Apple TV правят промоция за Черен петък за абонамент за 8.99 лв на месец за 6 месеца и след това за 17.99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт